Page 23

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 23

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Μάρτιος 2015

Αθλητικά

Ο Α.Σ. Ιπποκράτης Χαϊδαρίου ζητά νέους αθλητές και αθλήτριες

“Δάφνη Express”

Μόνο η απονομή του τίτλου απομένει Χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία (όταν παίζει σοβαρά) έδειξε ότι είναι η Δάφνη Δαφνίου. Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Παλατιανή, η Δάφνη ξέφυγε πλέον δυο βαθμούς στη βαθμολογία, υπερτερεί σε όλες τις ισοβαθμίες με τους διώκτες της και στα πέντε παιχνίδια που απομένουν, θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει τον τίτλο.

ΕΦΟΑ - ΔΑΦΝΗ:59-79

Η ομάδα του κ. Δεσποτάκη «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες στο υποτιθέμενο ντέρμπι την ΕΦΟΑ Σπ. Λούης εκτός έδρας με 59-79 και δεν δείχνει διάθεση να χάσει με τίποτα τον τίτλο.Όλοι οι παίχτες της Δάφνης βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, κάνοντας επίδειξη δύναμης και μετατρέποντας τους αντιπάλους τους σε κομπάρσους.

ΔΑΦΝΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 66-53 Συνέχισε για μια ακόμα αγωνιστική την προέλασή της η ομάδα του κ. Δεσποτάκη, επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία επί του φιλότιμου Αχιλλέα με 66-53. Η συγκυρία μάλιστα ήταν ευνοϊκή για τη Δάφνη, αφού ο αγώνας του Νικηφόρου με τον Αθηναϊκό αναβλήθηκε κι έτσι, οι πράσινοι βρέθηκαν μόνοι τους στην 1η θέση της βαθμολογίας.

ΑΜΙΛΛΑ - ΔΑΦΝΗ: 73-79

ΔΑΦΝΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ: 78-70 (κ.δ. 68-68)

Αγκαλιά με τον τίτλο είναι πλέον η ομάδα του κ. Δεσποτάκη, που επικράτησε επί της Παλατιανής πολύ δύσκολα στο ντέρμπι ανόδου, με 78-70 στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για τον τίτλο, μπήκαν στον αγώνα πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο α” μέρος με 30-38, αιφνιδιάζοντας τους πράσινους. Στο β” μέρος η Δάφνη ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και τελικά, με ένα μεγάλο τρίποντο του Καρτσωνάκη 10΄΄ πριν τη λήξη ισοφάρισε σε 68-68 και έστειλε το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο. Στην παράταση, η ψυχολογία ήταν με τους πράσινους, που με τη βοήθεια του κοινού τους, εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους και με επί μέρους σκορ 13-5, επικράτησαν άνετα με 78-70.

Β ΕΣΚΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Δάφνη Δαφνίου Παλατιανή Νικηφόρος ΕΦΟΑ Σπ. Λούης Γέρακας ΠΑΟ Θρίαμβος Τυφώνας Αμιλλα Κηφισιά Ολυμπιάδα Αχιλλέας Καρέας Αθηναϊκός Περισσός

ƊƋżƄƍƉƋſƃƉ

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα του κ. Δεσποτάκη, η οποία επικράτησε δύσκολα με 73-79 της αξιόμαχης Άμιλ-

λας στο Περιστέρι. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, τα βρήκε σκούρα από την Άμιλλα, όμως στο τέλος οι πράσινοι επέβαλαν την ανωτερότητά τους κι έφυγαν από το Περιστέρι με το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο μήνας Μάρτιος είναι αφιερωμένος στην εξεύρεση νέων ταλέντων, τα οποία θα στελεχώσουν τις ομάδες ράγκμπι Ανδρών και Γυναικών του Α.Σ. Ιπποκράτης Χαϊδαρίου. Έτσι, οι πολύ δραστήριοι άνθρωποι του συλλόγου, που καλλιεργεί το ολυμπιακό άθλημα του ράγκμπι στην πόλη μας, καλούν για δωρεάν δοκιμαστικά νέους και νέες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις ικανότητές τους, σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλον τον κόσμο. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο Αθλητικό Κέντρο Δάσους Χαϊδαρίου, ενώ η επικοινωνία μπορεί να γίνει είτε με την παρουσία στο γήπεδο, είτε μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook.

ƐżƋżƅżƆƊƃȲƁƌƃŸżƇƇƁƌ Ɛ żƋżƅżƆƊƃȲƁƌƃŸżƇƇƁƌ ƌƍƋƄżƋżƒƌƄżƄƁāƐżƒȲżƋƃāƍƁƅ ƌ ƍƋƄżƋżƒƌƄżƄƁāƐżƒȲżƋƃāƍƁƅ

ƄƔƠƝ—ƕ ƄƔƠƝ—ƕƧƙžƙƣƣơƢƕȵƃ››ƦƜƧƦ—ƗƝȵ — ƧƙžƙƣƣơƢƕȵƃ››ƦƜƧƦ Ƨ —Ɨ — Ɲȵ 2Q/LQHƝƤƟ—ƕƧƯ Ƨ ƩƟƙ›ƦƪƝƣƝƩ—ƔƪƯƤ 2Q/LQHƝƤƟ—ƕƧƯƩƟƙ›ƦƪƝƣƝƩ—ƔƪƯƤ

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

ǿǿȆȆȅǻȇȅȂȅȈ ȆȆȅǻȇȅȂȅȈ

39 37 36 36 35 32 30 30 29 28 27 27 26 26

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Μαρτίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you