Page 1

68 pAgInI

GRATUIT

AnUl Ix nR. 201

23 FEBRUARIE - 8 MARTIE 2013

www.24fun.ro


S UMAR

23 februarie - 8 martie 2013 info partea 1

editoriale partea 1 Alina Ariton Mihai Dobrovolschi Jean Lorin Sterian Ciprian Vaida

3 4 6 8

editoriale partea 2 Anca Fetcu Corina Bacalu The Story - Just t

3 4 6

sport cultura expo evenimente evenimente speciale shopping auto

info partea 2 10 12 14 16 28 30 34

frumusete pizza & food restaurante cluburi si baruri turism

8 14 16 21 29

Femeie!!!

Alina Ariton Mai e o oră și trimit revista în tipar. Ce crezi?

și -mi place cum arată pe hârtie.

Cioran’’

N-am vrut să stric tradiția și… nu am scris la

Fiecare femeie trebuie să se bucure de

‘’Femeia este un cadou care te alege.’’

timp editorialul. Pff! Gata! Îmi pun telefonul pe

independența alegerilor ei.

‘’Femeia este o mâncare pentru zei, gătită de

silent. Îmi caut poziția cu inspirație în fotoliu… și

În altă ordine de idei, am spicuit niște definiții

diavoli. – William Shakespeare’’

tastez! Subiectul? Femeia… ?! M-a bușit râsul!

despre femei, m-am amuzat teribil…

‘’Un misogin este un bărbat care urăște femeile la

Eu, să scriu despre femeie? Hmm!

Împărtășesc cu tine, nu-s genul egoist:

fel de mult pe cât se urăsc ele între ele. – Henry

Să scriu despre mine? Dificil!

‘’Femeile și pisicile fac întotdeauna doar ce le

Louis Mencken’’

Mai bine scriu despre prietenele mele,

place, bărbatii și câinii ar trebui să accepte și

Femeile sunt lipiciul care ține lumea noastră de zi

întotdeauna e mai ușor să povestești despre alții,

să-și vadă de treaba lor…’’

cu zi la un loc.

știi ce zic? Dar, nu! Folosim cuvinte la general…

‘’Bărbații au descoperit focul, dar femeile au

‘’Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu

despre femeie. Înainte să curgă alte idei, vreau să

descoperit cum să se joace cu el

înțelese. – Oscar Wilde’’

lămuresc un lucru… Eu nu susțin războiul dintre

(Sarah Jessica Parker).’’

Ultima îmi place cel mai tare.

sexe, sunt de parere că femeile și bărbații trebuie

‘’Femeile sunt pasionate de matematică. Își

Este clar, rolul femeii este de a colora viața!

să se completeze nu să concureze. Iarna, mai bine

împart vârsta la 2, dublează prețul hainelor și

Dragele mele, eu zic să numai întrebăm în jur

încălzesc mașina pentru amândoi, îmi verific și

adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta prietenei cele

despre ceea ce suntem. Să existam exact așa

luciul de buze, în timp ce iubitul meu își pune în

mai bune. (Marcel Achard).’’

cum vrea sufletul nostru, să asortăm culorile în

practică iscusința masculină de a înghesui… în

‘’Când femeia spune “Nu” însemană “Poate”,

stilul propriu, să purtam cu mâdrie ceea ne

portbagaj plasele pline de cumpărături. Ce vreau

când spune “Poate” înseamnă “Da”. Și dacă

reprezintă și să deschidem gura de fiecară dată

să zic eu aici, este că nu prin sudoare le dovedim

spune “Da” înseamnă că nu-i femeie! ‘’

când simțim că ne avantajează lucrul ăsta…

partenerilor că suntem mari și tari, eu sunt de

‘’Femeia este un animal care trăiește pe lângă

Trăiește femeie, nu te mai plânge!

părere că femeia trebuie să-și păstreze gingășia,

casa omului și se hrănește cu zilele lui.’’

rafinamentul și eleganța. Doar cu diplomație vei

‘’Femeile sunt al doilea mare mister al omenirii.’’

avea succes, nu cu pumnul. E doar teoria mea

‘’Femeia este muzică rătăcită în carne. Emil

Editor: S.C. REDDY TO BUY S.R.l. Redac\ie: Tel./Fax. 0268 477 023 Adresa: Str. Serii nr. 2 Management: Alina Ariton - alina24fun@gmail.com DTP: Alexandru Constantin Publicitate: Oana Draghici - oana24fun@gmail.com Redac\ie: bv24fun@yahoo.com Secretariat: publicitate24fun@gmail.com Grafic[: Alexandru Constantin Tipar: Artprint Distribuţie: liviu popica Re\eaua 24FUN: Director General: Alex. S[ndulescu Redactor-§ef: Aneta ple§a Responsabilitatea pentru exactitatea informa\iilor revine exclusiv institu\iilor care le furnizeaz[.

www.24fun.ro

Tiraj: 15.000 de exemplare


editorial

Kim Wild Mihai Dobrovolschi Jonging Azi am aflat că nord-coreenii au mai făcut un test nuclear. Mă rog, când spun nord-coreenii mă refer, bineînțeles, la mâna de oameni care au voie să aibă mașini în țara aceea gri. Acum câteva săptămâni l-am avut invitat pe reporterul atât de special Adelin Petrișor. Fusese în Coreea de Nord și ne povestea de-acolo, cât se poate povesti. Am avut din nou sentimentul acela: ignorarea propriei fericiri poate duce o lume de râpă. Mai exact, mă gândeam la Kim Jong

4 z www.24fun.ro

Un, actualul lider al republicii. Uite ce cred. Se crede că actualul conducător al revoluției coreene a făcut școala lângă Berna, în Elveția. Că s-a integrat, că era silitor, că îi plăcea baschetul. Cinci ani de zile a stat între zâmbete destinse de studenți occidentali. A văzut mașini frumoase pe malul lacului, a văzut bătrâni salutându-se voios din grădini bine îngrijite, a mâncat brânzeturi proaspete și s-a uitat la filme cu ochelari 3D. Fast forward.

Kim Jong Un este liderul suprem al Coreei de Nord. Casele dictatorilor comuniști sunt, așa cum am văzut și la propria noastră revoluție, niște kitch-uri oribile. Mâncarea numai proaspătă, din piață de brânzeturi, nu e. Kim Jong se uită cu groază pe internet și vede anunțarea premierei Skyfall sau Monsters Inc.: poate să-și împuște zece miniștri de cultură că tot nu o să vadă filmul odată cu orice puști din Tokyo, București sau Denver. Trebuie să aștepte lansarea pe dvd sau să-l vadă tras în sală. Își poate comanda cu siguranță orice costum vrea dar nu poate ieși la cumpărături ore întregi. Miliarde de oameni de pe planetă asta o duc, de fapt, mai bine decât Kim Jong Un. Singurul domeniu în care nu poți spune asta este capacitatea nucleară. Dar rachetele lansate au căzut în ocean, așa că poate detona încărcături nucleare doar în propria țară. Nu știu, zău. Get a life, Kim!


editorial

Reabilitare Jean lorin Sterian Șosetele mele sunt nemuritoare. De curând, am descoperit că în cutia cu șosete se află o pereche veche de 20 de ani. Sunt niște șosete Reebok, albe, grosuțe, din bumbac. Le purtam când jucam tenis, de unde și longevitatea lor (pentru că n-am mai jucat demult). Tot scormonind în cutia pe care o împart cu chiloții, mi-am dat seama că nu m-am purtat frumos cu șosetele mele. Cele mai multe sunt într-o stare înduioșatoare, rupte, desperecheate, marcate de viața dusă între talpa piciorului și cea

6 z www.24fun.ro

a încălțămintei. Șosetele au o existență ingrată. La sfârșitul zilei sunt mai obosite ca noi. Trăiesc în cutii, izolate de alte piese vestimentare. Dacă bărbații își mai păstrează tricourile din tinerețe, când le vine vremea, șosetele se duc fără regrete în punga de gunoi. Ne atașăm de ele pentru perioade scurte sau chiar deloc. Pentru că nu sunt vizibile, indivizi ca mine, care nu dau doi bani pe ele, folosesc cele mai ieftine și destrămabile soiuri.

În loc de “viață de câine”, găsesc că e mult mai potrivit să spui “viață de ciorap”. În cultura populară sunt incluse doar în expresia “a pune banii la ciorap”. Foarte rar mi-a păsat de ce am în picioare, așa că m-am gândit să fac ceva pentru șosetele mele. Le-am fotografiat, pentru a le avea pentru totdeauna în fața ochilor, cât și în memorie, ca un monument pe care sunt săpate numele eroilor morți într-o mare bătălie. Pentru că așa sunt, niște eroi anodini, care duc lupte zilnice din care ies cu urzeală tot mai rărită. Știu că va veni un moment când vor aparea șosetele de unică folosință. Lor li se vor opune șosetele croșetate de bunici, cele de firmă de 25 de euro perechea, asortate la nuanță cu pantofii, pantalonul, cămașa, cravata, amanta. Următorul album Eric Clapton se numește Old Sock. E un semn.


design yourself

Despre îngrijirea p[rului II Ciprian Vaida Tratamentul de păr, balsamul şi serul de vârfuri. Ediţia trecută am discutat despre cum trebuie să alegem produsele de îngrijire a părului pentru acasă. În acest editorial vom discuta despre cum folosim un tratament de păr, un balsam, şi serul de vârfuri. Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor cu care am discutat, sunt de părere că în cazul în care avem un păr extrem de degradat este indicat să folosim masca de păr, iar dacă avem firul natural dar care se încurcă este suficient să folosim un balsam. La prima vedere lucrurile par simple, însă eu vă spun că

8 z www.24fun.ro

este un pic mai complicat decât atât. Ce afectează lungimea părului? Părul poate fi deteriorat în trei moduri: păr deteriorat în urma tratării chimice (vopsit, decolorat, etc), fir deshidratat în urma acţiunilor termice (placă, ondulator, etc) sau fir subţiat natural, fir îmbătrânit (netuns o perioadă lungă de timp). În funcţie de încadrarea în una din aceste categorii noi vom alege produsele de îngrijire pentru acasă. Ce trebuie să ştiţi neapărat contrar a ceea ce se presupune: masca de păr care restructurează, nu se

recomandă părului deteriorat în urma tratării chimice. Un păr tratat chimic va avea cuticula deschisă, automat tratamentul va fi scos din păr la următorul spălat. Eu recomand un balsam pentru părul colorat, deoarece acesta va ajuta şi la descurcarea părului şi totodată va sigila firul de păr într-un strat protector. Pentru a fortifica protecţia eu recomand să folosim şi un spray ce conţine Keratina sau un ser de vârfuri. Când avem un păr deteriorat în urma acţiunii termice, vom folosi un tratament de hidratare precum şi o protecţie termică atunci când uscăm părul. Mai mult decât atât părul deteriorat termic este lipsit de luciu şi vom avea nevoie neapărat de un ser de vârfuri. Când avem păr îmbătrânit sau mai bine zis subţiat natural, îl putem păcăli folosind balsam sau diverse măşti de hidratare, putem să îl ajutăm să pară mai gros cu diverse seruri, însă nu îl vom putea trata decât cu foarfeca.


23 februarie - 8 martie 2013

10 z www.24fun.ro


23 februarie - 8 martie Distributia:Marian Reşte (debut), FILARMONICA BRAŞOV

Adrian Mărcan, Mihai Irimia,

Str. Apolonia Hirscher, nr.10

Cristina Roşu (debut)

Complexul Militar, Livada Poştei

Sâmbătă, 23 februarie, ora 18.30,

Telefon: 0268.473.058

Sala Operei

www.filarmonicabrasov.eu RECITAL CAMERAL

RECITAL

Cvartetul GAUDEAMUS

Miercuri, 27 februarie, ora 17.00,

Invitat: C[t[lin Simerea – flaut

Casa Mureşenilor

În program lucrări de: W. A. Mozart şi J. Brahms.

SUOR ANGELICA

Marti, 26 februarie, ora 18:00

Regia: Valentina Margaras

Complexul Militar

La Pian: Ovidiu Mezei Distributia: Cristina Radu,

CONCERT SIMFONIC

Carmen Topciu, Asineta Raducan,

Dirijor: Ovidiu Dan Chiril[

Cristina Coatu, A. Gurguiatu,

Solist: Anton Niculescu

Andromeda Nemes,

- violoncel

Anca Panescu(debut),

În program:

Geanina Tomescu, Anca. Mogut,

W. A. Mozart – Uvertura „Flautul

Anca Manea, Rodica Iuga

fermecat”

Sâmbătă, 2 martie, ora 18:30

J. Haydn – Concertul pentru vio-

Sala Operei

loncel şi orchestră în Do major L. van Beethoven – Simfonia a III-

GIANNI SCHICCHI

a op. 55 „Eroica”

de G. Puccini

Joi, 28 februarie 2013, ora 19:00

Regia: Marian Pop

Complexul Militar

La Pian: Ovidiu Mezei Distributia: Marian Pop,

CONCERT SIMFONIC

Nicoleta Chirila, Asineta Raducan,

Dirijor: Jozsef Horvath

Liviu Iftene, Mugurel Oancea,

Solişti: Florin Ionescy - Galati -

Corina Klein, Alexandru Aghenie,

vioară si Danut Manea – vioară

Cristian Fieraru, Valentin Marele,

În program:

Cristina Rosu, Paul Tomescu,

J. Bach – Concertul pentru două

Nicolae Zaharia

viori şi orchestră în re minor

Sala Operei

A. Vivaldi – Concertul nr. 8 pentru două viori şi orchestră în la

TEATRUL ARLECHINO

minor op.3

Str. Hirscher Apollonia nr. 10

A. Borodin – Uvertura la opera

Telefon: 0268-475 243

„Cneazul Igor”

www.teatrularlechino.ro

A. Dvořák – Variaţiuni simfonice op. 8

TEATRUL SICĂ

Joi, 7 martie, ora 19:00

ALEXANDRESCU

Complexul Militar

Str. Piata Teatrului nr. 1 Tel. 0268 418 850

OPERA BRAŞOV

www.teatrulsicaalexandrescu.ro

Str. Bisericii Romane Nr. 51,

12 z www.24fun.ro

Telefon: 0268 41 59 90

FANTEZIILE SEXUALE ALE

www.opera-brasov.ro

SOTULUI MEU APROAPE CA

DON PASQUALE

M-AU INEBUNIT

de G. Donizetti

de John Tobias

Dirijor: Dorel Munteanu

Regia: Şerban Puiu

Regia: Cristian Mihăilescu

Decorul: Mihai Mădescu


23 februarie - 8 martie

Costumele: Luana Drăgoiescu

TEATRUL ANDREI MURESANU

Joi, 7 martie, ora 17:30,

Robert de Niro)

Distributia: Mihai Bica,

P-ta Libertatii, nr.1

Mansarda Casei Baiulescu

Joi, 28 februarie, ora 19:00

Gabriela Butuc, Demis Muraru,

Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna

Viorica Geantă Chelbea,

Tel./fax: 0267 315 324

CENTRUL CULTURAL REDUTA

SPECTACOL DE TEATRU

Mădălin Mandin

www.tam.ro

Str. Apollonia Hirscher

“~N CAUTAREA

Tel. 0268 419 706

SENSULUI PIERDUT”

BIBLIOTECA JUDE|EAN{

FESTIVALUL DE TEATRU

Regia: Andrei R]lea

DOMNU GOE

„GEORGE BARI|IU”

"AMPRENTE"

Distribu\ia: cu trupa "Redoute" a

de I.L. Caragiale

Bulevardul Eroilor nr. 33-35

Sâmbătă - Duminic[, 23-24 feb.

Centrului Cultural Reduta

Regia: Dan Tudor

Telefon: 0268 419 338

Scenografia: Doru Zanfir

www.bjbv.ro

SPECTACOL DE TATRU

Coregrafia: Florin Fieroiu

SEARA FILMULUI ENGLEZ

"VIZITATORUL"

Distributia: Gabriel Costea,

The Conspirator / Conspiraţia

Regia: Claudiu Goga

Sâmbătă, 23 februarie, ora 19:00

Carmen Moruz, Oana Huiu, Mirela Borş, George Custură, Marius Cisar Duminică, 24 februarie, ora 19:00 DOMNUL KOLPERT de David Gieselmann Regia: Radu-Alexandru Nica Scenografia: Ioana Popescu Coloana sonoră: Alex Halka Distributia: Iulia Popescu, Marius Cordoş, Carmen Moruz, Mihai Bica, Virginia Itta Marcu, Joi, 28 februarie, ora 19:00

(SUA, 2010) Regia: Robert Redford. Distribuţia: James McAvoy, Robin Wright, Alexis Bledel Marti, 26 februarie, ora 17:00 Mansarda Casei Baiulescu SEARA DE CARTE Joi , 28 februarie, ora 18:00 Mansarda Casei Baiulescu CINECLUB FRANCOFON Ces amours-là (Franţa, 2010) de Claude Lelouch.

Mar\i, 5 martie, ora 19:00

Distributia: Teatrul Nottara cu actorii: Alexandru Repan si Mircea Andreescu SPECTACOL DE TATRU “CRIZE” Regia: Mihai Ignat

SPECTACOL DE TEATRU “MARFA VIE” Teatrul Arcub Bucuresti cu Florin Busuioc, Ana Covalciuc si Tudor Simoleanu Miercuri, 6 martie, ora 19:00 CINESFERA Satyricon (Italia-1969, r. Federico Fellini, cu: Martin Potter) Joi, 7 martie, ora 19:00

Distributia: cu trupa "Redoute" a

CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA

Centrului Cultural Reduta

Str. Latinaă nr 15, Braşov

Miercuri, 27 februarie, ora 19:00

Tel. 0372.741.745 www.ceaietc.ro

CINESFERA A fost odata America (ItaliaSUA, 1984, r. Sergio Leone, cu:

contact@ceaietc.ro EXPOZITIE crochiuri de modă Alexandra Dumitriu & Shanti 25 februarie – 15 martie

www.24fun.ro

z

13


23 februarie - 8 martie

IARMAROC DE PRIM{VAR{ Creații handmade în ceainărie S]mb[t[ 23 februarie, orele 14:00 - 18:00

~NT}LNIREA CLUBULUI de Go CS Tengen din Brașov `n fiecare mar\i de la ora 19:00 FRIDAY NIGHT MAGIC in fiecare vineri de la ora 19:00

INCUBATOR 107 Atelier de ceramică decorativă Calidano, meșter Cătălin Postovar Atelier de felicitări handmade, meșter Cristina Ciocan Mar\i, 26 februarie, orele 18:30 - 20:30

COL|UL DE IDEI cadouri sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi... și pentru a face în același timp o faptă bună 01 - 28 februarie

INCUBATOR 107 Atelier de Cosmetice din ingrediente naturale meșter Dana Bosînceanu Vineri, 1 martie, orele 18:30 - 20:30

BASTIONUL |ES{TORILOR Str. George Co§buc nr. 9 Tel. 0268 472368 Mar\i – Duminic[: 9.00-17.00 Expozi\ia “Cetatea Bra§ovului §i fortifica\iile din |ara B]rsei”

INCUBATOR 107 Atelier Oricine poate vorbi în public, meșter Carmen Câmpean Luni, Joi, 4 martie, 7 martie orele 18:30 - 20:30 INCUBATOR 107 Atelier de Detoxifiere și slăbire cu sucuri de fructe, meșter Victor Oșorhan Miercuri, 6 martie, orele 18:30 - 20:30 CLUBUL DE BOARD GAMES În fiecare luni de la ora 19:00.

14 z www.24fun.ro

CASA SFATULUI

Luni - Sâmb[t[:10.30 - 19.30

Pia\a Sfatului nr. 30 Tel.: 0268.472.363

MUZEUL CIVILIZAŢIEI

Program Iarna: Luni: inchis

URBANE

Marti: Duminica: 09:00 - 17: 00

Piaţa Sfatului nr. 15 Tel: 0268 475565

GALERIE DE ANTICHITĂŢI

www.mcubrasov.ro

Str. Mureşenilor nr.15 Tel. 0268.410 219

MUZEUL DE ETNOGRAFIE

Bijuterii, artă decorativă, pictură

B-dul Eroilor nr. 21 A;

Muzeul primei Scoli Romanesti

Tel. 0268.476.243

Pia\a Unirii nr. 2-3

www.etnobrasov.ro,

Luni - Duminica: 09:00 - 17:00

muzeu@etnobrasov.ro

Pret intreg: 5 RON. redus: 3 RON

Preţ bilet adult - 5 lei, pensionar -

Expoziţia „Andrei Şaguna

3 leI, elev/student - 1,5 lei

200 de ani de la naştere”

Luni - `nchis .Mar\i – Duminic[:

BISERICA NEAGRĂ

09.00 -17.00

Curtea Johannes Honterus nr. 2

GALERIA DE ARTA

Expozi\ia permanent[,Tezaurul

Tel. 0268 511825

TRANSILVANIA

textil al Jude\ului Braşov

Piaţa Sfatului nr. 7, Braşov BASTIONUL GRAFT

Tel: 0268.418.411

MUZEUL DE ART{

Aleea Dup[ Ziduri

Luni - Vineri: 11:30 - 19:00

B-dul Eroilor nr. 21

Tel. 0268 474662

Sâmbătă: 11:30 - 15:00

Tel. 0268.477286, 0368.409049 contact@muzeulartabv.ro

Luni 12.00-19.00. Mar\i – Vineri: 11.00-18.00.

ISABELL ART GALLERY

www.muzeulartabv.ro

S]mb[t[-Duminic[: 10.00-19.00

Str. Apollonia Hirscher 4

Marţi-Duminică 10.00-18.00

„Arme albe §i de foc,sec.XVIII”

tel. 0368 800 159 /

Adulţi: 3,00 Lei. Pensionari: 2,00


23 februarie - 8 martie

ALIAN|A FRANCEZ{ BRA±OV B-dul Eroilor, nr. 33, Casa Baiulescu Telefon: 0368.41.21.79 Luni, miercuri:09.00 – 16.00 Mar\i, joi:13.00 - 20.00 Cursuri de limbă franceză toate nivelurile. Examene: DELF-DALF sesiunea 10-11 noiembrie: înscrieri până în 25 octombrie. TEF, TEFaQ, TCF Québec Teste standardizate pentru competențe lingvistice obligatorii pentru candidații la imigrare in Canada. CONSILIUL JUDE|EAN BRA±OV CENTRUL JUDE|EAN PENTRU CONSERVAREA ±I PROMOVAREA CULTURII TRADI|IONALE BRA±OV Adresa: str. Apullum. Nr.3 Tel – Fax: 0268 – 885860/ 61 www.folclor-bv.ro cjcpctbv@yahoo.com

ASOCIA|IA MUSASHINO, JAPONIA Adresa: str. OLTET nr.11 De luni până vineri de la orele13:00 Tel./ Fax: +40-(0).268-471 810 www.musashino.ro CENTRUL DE INFORMARE COMUNITAR{ BRA±OV Bd. Eroilor nr. 35, Program: Luni - Vineri : 9 - 20 CENTRUL DE TINERET BRA±OV Str. Suisul Castelului nr. 1-3 Telefon: 0268/478803 CASA DE CULTUR{ A STUDEN|ILOR BRA±OV Str. Memorandului nr.39 Telefon 0268 546 975 www.ccsbrasov.ro CENTRUL CULTURAL AMERICAN FRED ROBEY Adresa: Bdul Eroilor 7 Corpul B, Colegiul Naţional UNIREA Telefon: 0268417497

CENTRUL DE INFORMARE TURISTICã (C.I.T.) Adresa: B-dul G[rii nr. 5 www.brasovcity.ro turism@brasovcity.ro telefon: 0268.416 550/208 Luni-Vineri: 09.00-17.00 S: 09.00-13.00, D:09.00-17.00 CENTRUL DE INFORMARE TURISTIC{ BRA±OV Piata Sfatului nr. 30 Tel. 0268/419.078 Website: www.brasovtourism.eu, www.ghid-brasov.ro E-mail: infoturismbv@yahoo.com, infoturismbrasov@yahoo.com CENTRUL DE INFORMARE ±I PROMOVARE A TURISMULUI PREDEAL Str. Intrarea G[rii, nr. 1 Tel.fax 455330. www.predeal.ro CENTRUL FASTRACKIDS BRASOV

Str. Carierei nr.91 (Zona de vile) Telefon: 0725 385 385 metode si tehnici de predare moderne pentru copii E-mail: brasov1@ftk.ro www.ftk.ro SCOALA DE LIMBI STR{INE LINK Brasov,B-dul 15 Nov 52,et.1 www.englezabrasov.ro 0724 465 880 Cursuri deschise de limb[ englez[ pentru copii §i adul\i (inclusiv cu profesori nativi), ateliere de weekend pentru copii `n limba englez[ §i german[ §i biblioteca `n limba englez[. Cursuri adaptate §i flexibile pentru companii. EDUCAŢIONAL Organizează: cursuri de engleză, germană, franceză şi română pentru străini ca pachete de pregătire profesională. Asigurăm servicii de interpretariat şi traducere scrisă. office@euroeducational.ro; www.euroeducational.ro 0724 251 085 0788 139 000

www.24fun.ro

z

15


23 februarie - 8 martie

S}MB{T{ 23 FEBRUARIE

BEAUTIFUL CREATURES

CLUB LATINO

LIVE

Regie: Richard LaGravenese

Latino Clubbin

TIMES PUB

orele 11:15

RSVP: 0731.321.507

PASAGER Live

FILM

A GOOD DAY TO DIE HARD

CLUB SOFA

CITYPLEX

Regie: John Moore

Sofaleza

ZERO DARK THIRTY

orele: 13:45, 19:45

RSVP: 0771.789.789

Regie: Kathryn Bigelow

IDENTITY THIEF

GOHA

orele: 15:00, 22:00

Regie: Seth Gordon

Emil Lassaria

orele: 11:30, 19:00

RSVP: 0732.522.755

- premier[

BARBARA

SOCIAL PUB

CITYPLEX

Regie: Robert Zemeckis

Regie: Christian Petzold

Social Night Party

ZERO DARK THIRTY

orele: 13:30, 16:15, 21:00

orele: 17:30

RSVP: 0748.332.211

- premier[

SIDE EFFECTS

ROCKER

THE VINTAGE PUB

- premier[

-premier[

EVERY NIGHT Party with DJ

FLIGHT

Regie: Steven Soderbergh

Regie: Marian Crişan

RSVP: 0745.050.487

- premier[

orele: 11:00, 13:00, 20:00

orele: 15:45, 21:45

David Bryan (VoceaRom]niei)

- premier[

FLIGHT

RSVP: 0736.737.373

DUMINIC{ 24 FEBRUARIE FILM

orele: 15:00, 22:00

orele: 13:30, 16:15, 21:00 HACIENDA

PROMISED LAND

PARTY

Seara indragostitilor

SIDE EFFECTS

Regie: Gus Van Sant

CLUB EIGHTIES

Petrecere de Dragobete

- premier[

orele: 18:00

Dragobete

RSVP: 0744.608.393

orele: 11:00, 13:00, 20:00

RSVP: 0749.660.654

16 z www.24fun.ro


23 februarie - 8 martie PROMISED LAND

BARBARA

orele: 18:00

orele: 15:30

BEAUTIFUL CREATURES

ROCKER

orele 11:15

-premier[ orele: 17:30

A GOOD DAY TO DIE HARD orele: 13:45, 19:45

KARAOKE TIMES PUB

IDENTITY THIEF

Karaoke Night

orele: 11:30, 19:00

cu KJ Razvan Cojocariu RSVP: 0736.737.373

BARBARA orele: 17:30 ROCKER -premier[ orele: 15:45, 21:45

PARTY

MARŢI 26 FEBRUARIE FILM CITYPLEX ZERO DARK THIRTY

THE VINTAGE PUB

- premier[

EVERY NIGHT Party with DJ

orele: 15:00, 22:00

RSVP: 0745.050.487

LUNI 25 FEBRUARIE FILM CITYPLEX

FLIGHT - premier[ orele: 13:30, 18:15, 21:00

PARTY

FILM

SIDE EFFECTS

CLUB SOFA

CITYPLEX

- premier[

Campus SOFA

ZERO DARK THIRTY

orele: 13:00, 20:00

Avem pre\uri speciale,

- premier[

s[ tot fii student în CAMPUS

orele: 15:00, 22:00

ZERO DARK THIRTY - premier[

PROMISED LAND

orele: 15:00, 22:00

orele: 18:00

RSVP: 0771.789.789 FLIGHT HACIENDA

- premier[ orele: 13:30, 18:15, 21:00

FLIGHT

BEAUTIFUL CREATURES

Seara Studenteasca

- premier[

orele 11:15

RSVP: 0744.608.393

A GOOD DAY TO DIE HARD

TEQUILA BOWLING

- premier[

orele: 13:15, 21:30

Tuesday Excuse

orele: 13:00, 20:00

SIDE EFFECTS

orele: 13:30, 18:15, 21:00 SIDE EFFECTS - premier[ orele: 13:00, 20:00

RSVP: 0720.477.896 IDENTITY THIEF orele: 16:00

PROMISED LAND orele: 18:00

orele: 13:15, 21:30 IDENTITY THIEF

orele: 18:00

BARBARA

The Original Pub Quiz

BEAUTIFUL CREATURES

orele: 15:30

cu Maximilian Munteanu

orele 11:15

& after-party ROCKER -premier[

A GOOD DAY TO DIE HARD

PROMISED LAND

TIMES PUB

BEAUTIFUL CREATURES orele 11:15

EVENIMENT

orele: 17:30

RSVP: 0736.737.373

A GOOD DAY TO DIE HARD

MIERCURI 27 FEBRUARIE

orele: 13:15, 21:30 IDENTITY THIEF orele: 16:00

orele: 16:00

www.24fun.ro

z

17


23 februarie - 8 martie BARBARA orele: 15:30

PARTY THE VINTAGE PUB

ROCKER

EVERY NIGHT Party with DJ

-premier[

RSVP: 0745.050.487

orele: 17:30 TIMES PUB

JOI 28 FEBRUARIE

orele: 13:30, 18:15, 21:00

FILM

SIDE EFFECTS

CITYPLEX

- premier[ orele: 13:00, 20:00

KARAOKE

FRAT Party

ZERO DARK THIRTY

CLUB EIGHTIES

cu MC Bibanu, ACID si MLK

- premier[

Karaoke Party

RSVP: 0736.737.37

orele: 15:00, 22:00

RSVP: 0749.660.654

FLIGHT - premier[

PROMISED LAND orele: 18:00 BEAUTIFUL CREATURES orele 11:15 A GOOD DAY TO DIE HARD orele: 13:15, 21:30 IDENTITY THIEF orele: 16:00 BARBARA orele: 15:30 ROCKER -premier[ orele: 17:30

PARTY CLUB EIGHTIES Student Party Preturi speciale pentru studenti RSVP: 0749.660.654 SOFA CLUB Girls weekend starts Thursday Free drinks for ladies all night long! RSVP: 0771.789.789 TRIPPIN CAFÉ I Love House Music! RSVP: 0737.054.535

LIVE RITMO CAFÉ Live Music – Every Thursday ora 21:00 RSVP: 0723.100.500

18 z www.24fun.ro


23 februarie - 8 martie GOHA

KILLING TIME

HACIENDA

I GIVE IT A YEAR

Concert Mandinga

- premier[

Seara plina de surprize

- premier[

MAMA

RSVP: 0744.608.393

RSVP: 0732.522.755 TIMES PUB

si concursuri - premier[

Live cu Trupa 6 & after-party

PARKER

RSVP: 0736.737.373

- premier[

KARAOKE

OZ: THE GREAT

THE VINTAGE PUB

AND POWERFUL

Karaoke Party

- avanpremier[

cu I.L.O.N.A RSVP: 0745.050.487

VINERI 1 MARTIE

LIVE

MAMA

GOHA

- premier[

Live Music Show HARA

PARKER

RSVP: 0732.522.755

- premier[

TIMES PUB

OZ: THE GREAT

PARTY

Dan Lazar Band

AND POWERFUL

& after-party

- avanpremier[

CLUB EIGHTIES

RSVP: 0736.737.373

Tombola Meselor

PARTY

RSVP: 0749.660.654

CLUB LATINO

CLUB SOFA

FILM

So Friday

CITYPLEX

RSVP: 0771.789.789

HITCHCOCK - premier[

S}MB{T{ 2 MARTIE

RSVP: 0731.321.507

FILM

Sofaleza RSVP: 0771.789.789

TRIPPIN CAFÉ

CITYPLEX

Cezar (sunrise)

HITCHCOCK

I GIVE IT A YEAR

Aleka & Dimitri

- premier[

- premier[

RSVP: 0737.054.535

20 z www.24fun.ro

KILLING TIME - premier[

Latino Clubbin

CLUB SOFA


23 februarie - 8 martie SOCIAL PUB

FILM

Social Night Party

CITYPLEX

RSVP: 0748.332.211

HITCHCOCK - premier[

LUNI 4 MARTIE

EVERY NIGHT Party with DJ

I GIVE IT A YEAR

FILM

PARTY

RSVP: 0745.050.487

- premier[

CITYPLEX

CLUB SOFA

HITCHCOCK

Campus SOFA

- premier[

Avem pre\uri speciale,

THE VINTAGE PUB

GOHA

KILLING TIME

Forward good times

- premier[

PARTY

MAMA

Trupa A5ha Live

PARKER

& After Party

- premier[

RSVP: 0736.737.373

EVENIMENT ELIANA MALL Juniori in Afaceri Inscrieri: 0746.042.033

DUMINIC{ 3 MARTIE

OZ: THE GREAT

PARTY

RSVP: 0771.789.789 TEQUILA BOWLING

KILLING TIME

Tuesday Excuse

- premier[

RSVP: 0720.477.896

MAMA

EVENIMENT

- premier[

TIMES PUB

AND POWERFUL - avanpremier[

- avanpremier[

- premier[

- premier[

TIMES PUB

AND POWERFUL

s[ tot fii student în CAMPUS I GIVE IT A YEAR

RSVP: 0732.522.755

OZ: THE GREAT

The Original Pub Quiz cu PARKER

Maximilian Munteanu

- premier[

& after-party RSVP: 0736.737.373

THE VINTAGE PUB

OZ: THE GREAT

EVERY NIGHT Party with DJ

AND POWERFUL

RSVP: 0745.050.487

- avanpremier[

KARAOKE

MIERCURI 6 MARTIE

TIMES PUB

FILM

Karaoke Night

CITYPLEX

cu KJ Razvan Cojocariu

HITCHCOCK

RSVP: 0736.737.373

- premier[

MAR|I 5 MARTIE FILM

I GIVE IT A YEAR - premier[ KILLING TIME - premier[

CITYPLEX HITCHCOCK

MAMA

- premier[

- premier[

I GIVE IT A YEAR

PARKER

- premier[

- premier[

KILLING TIME

OZ: THE GREAT

- premier[

AND POWERFUL - avanpremier[

MAMA - premier[

KARAOKE CLUB EIGHTIES

22 z www.24fun.ro

PARKER

Karaoke Party

- premier[

RSVP: 0749.660.654


LIVE RITMO CAFÉ Live Music – Every Thursday ora 21:00 RSVP: 0723.100.500

CLUB LATINO Diamonds Are Forever Striptease Show RSVP: 0731.321.507

GOHA Concert Mandinga RSVP: 0732.522.755

CLUB SOFA Specially for girls

TIMES PUB FLIRT UK Striptease Show Only Women Allowed RSVP: 0736.737.373

VINERI 8 MARTIE FILM CITYPLEX

RSVP: 0771.789.789 TRIPPIN CAFÉ Gojira & Planet H RSVP: 0737.054.535

SERGIANA CENTER 8 Martie Show incendiar cu

HITCHCOCK

Taboo Boys

- premier[

RSVP: 0727.738.747

MAMA

I GIVE IT A YEAR

- premier[

- premier[

LIVE

EVERY NIGHT Party with DJ

PARKER

KILLING TIME

TIMES PUB

RSVP: 0745.050.487

- premier[

- premier[

Bogdan Vladau Live

TIMES PUB

OZ: THE GREAT

MAMA

FRAT Party

AND POWERFUL

- premier[

cu MC Bibanu, ACID si MLK

- avanpremier[

PARTY THE VINTAGE PUB

RSVP: 0736.737.37

JOI 7 MARTIE

PARTY

RSVP: 0736.737.373

PARKER - premier[

CLUB EIGHTIES Student Party

OZ: THE GREAT

Preturi speciale

AND POWERFUL

pentru studenti

- avanpremier[

RSVP: 0749.660.654

& After Party

RITMO CAFÉ 8 Martie RSVP: 0723.100.500

PARTY

EVENIMENT

CITYPLEX

SOFA CLUB

CLUB EIGHTIES

HITCHCOCK

CEAINARIA OPEN HEART

Girls weekend starts

Special pentru sexul

- premier[

Thursday

frumos

Kotodama

Free drinks for ladies

RSVP: 0749.660.654

Calatorie prin sunet

FILM

I GIVE IT A YEAR

all night long!

- premier[

RSVP: 0771.789.789

HACIENDA Boys Fire

KILLING TIME

TRIPPIN CAFÉ

Shaft & Alexunder

- premier[

I Love House Music!

Striptease Masculin

RSVP: 0737.054.535

24 z www.24fun.ro

RSVP: 0744.608.393

RSVP: 0748.093.836


26 z www.24fun.ro


28 z www.24fun.ro


30 z www.24fun.ro


32 z www.24fun.ro


34 z www.24fun.ro


Tapului, Busteni Tel: 0721.264.999 www.hotelsarah.ro **** HOTEL CAUTIS Str. Garbovei nr. 9, Azuga Tel: 0244.307.800 www.hotelcautis.ro HOTEL ORIZONT Str. Trei Brazi nr. 6, Predeal Tel: 0268.455.150 www.hotelorizont.ro HOTEL PIEMONTE Str. Mihail Saulescu nr. 149, Predeal Tel: 0268.455.849 www.hotelpiemonte.ro

HOTEL LUX GARDEN Str. Sorica nr. 10, Azuga Tel: 0372.057.100 www.luxgardenhotel.com

!(/22 )* *** CASA SAXONIA Rasnov, Str. Caraiman nr. 34 Tel: 0268.231.135 e-mail: office@saxonia.ro

HOTEL PALACE Str. Octavian Goga nr. 4, Sinaia Tel: 0244.312.052 www.palace-sinaia.ro

COMPLEX CHEILE GRADISTEI Cheile Gradistei, Fundata Tel: 0372.681.401 www.cheilegradistei-fundata.ro COMPLEX WOLF Str. Branului nr. 36 bis, Bran Tel: 0268.237.013 www.complexulwolf.ro

HOTEL ROZMARIN Str. M. Saulescu nr. 159, Predeal Tel: 0268.456.422 www.rozmarin-timpa.ro

CLUB VILA BRAN Str. Alunis nr. 9, Bran Tel: 0268.236.866, 0722.485.407 www.vilabran.ro

HOTEL ROWA DANY B-dul Carol I nr. 46, Sinaia Tel: 0372.712.582 www.rowadany.ro

MISTRAL RESORT Str. Bangaleasa nr.194 G Moeciul de Sus Tel: 0368.433.055 e-mail: rezervari@mistralresort.ro www.mistralresort.ro

***** HOTEL CONFORT SUITES Str. Trei Brazi nr. 33, Predeal Tel: 0268.455.795 www.predeal-hotel.ro

VALEA SOARELUI Str. Principal[ nr.402 A

Moeciul de jos Tel: 0756.152.033

rezervari@podulturcului.com www.podulturcului.com

HOTEL LA DOLCE VITA Tohanul Nou - Bran, DN 73 FN Tel: 0368.446.283 Fax: 0368.446.284 www.ladolcevitahotel.ro office@ladolcevitahotel.ro

**** HOTEL NOBILLIS Sat. Pestera nr. 125 C, Moeciu Tel: 0741.510.255 www.nobillis.ro

HOTEL HILLDEN Str. Iancu Gontea nr. 463, Sat. Simon, Bran Tel: 0268.238.600 www.hillden.ro

HOTEL THE GARDEN RESORT Sat. Drumul Carului nr. 56G, Moeciu Tel: 0720.003.131 www.gardenresort.ro

PENSIUNEA PODUL TURCULUI Str. Principal[. nr.441 B Tel. 0720.220.155

HOTEL TURNUL Sat. Moeciu de Jos nr. 394, Tel: 0745.185.871

..


)*//2 !(/)$

HOTEL TIROL Poiana Brasov Tel: 0268.262.460 www.hoteltirol.ro

*** CASA VINGA Poiana Bra§ov Tel./Fax: 0268.262.334 televizor color, frigider, telefon direct interna\ional.

**** COMPLEX ALPIN Poiana Brasov Tel: 0268.262.343 www.hotelalpin.ro

HOTEL ROYAL Str. Poiana lui Neagoe Tel: 0268.262.261 www.hotel-royal.ro

HOTEL ACASA LA DRACULA Str. Poiana lui Stechil nr. 22 Tel: 0372.689.800, 0268.262.057 www.house-of-dracula.com

HOTEL EDELWEISS Str. Poiana Soarelui nr. 162 Tel: 0268.262.194, 0268.262.486 www.hotel-edelwiess.ro HOTEL PIATRA MARE Poiana Doamnei Tel: 0268.262.029 www.piatramare.ro HOTEL RIZZO BOUTIQUE & SPA Str. Valea Lunga nr. 8 Tel: 0368.100.160/1/2 www.rizzohotel.ro TRAVELAND

Str.Valea Lungă Tel: 0268-262447, 0744684759 Plasat la baza pârtiei de ski “Stadion” satul de vacanţă Traveland dispunde de 8 vile(77 locuri) amplasate în apropierea Centrului Olimpic Poiana Braşov şi a pârtiei de ski Stadion, precum şi de o sală de conferinţă Sala Verde - 40 locuri www.traveland.ro ***** HERALDIC CLUB Str. Poiana Ruia nr.1 Tel: 0368.101.213 www.heraldic-club.ro HOTEL AURELIUS Str. Poiana lui Neagoe nr. 25 Tel: 0720.776.997, 0268.262.166 brasov.imparatulromanilor.ro

$/ /2 (/)$* *** COMPLEX HOTELIER EDEN Str. Neagoe Basarab nr. 7, Predeal, (pe Cioplea) - camere duble, apartamente si apartamente cu jacuzii - 4 sali restaurant intre 50 si 250 locuri - 5 sali de conferinte cu lumina si fara stalpi Apartamente cu jacuzzi Tel:0268456379, 0745.410.206 HOTEL ART MONTANA Str. M. Saulescu nr. 96, Predeal Tel: 0268.457.282 www.artmontana.ro HOTEL BUCEGI P]r]ul Rece Tel: 0268.456.491, 0722 465 655 Hotelul are 28 camere duble, 4 garsoniere. Camerele au baie proprie. Parcare §i gr[din[ de var[.Restaurant rustic. HOTEL CABANA VANATORILOR Str. Trei Brazi nr. 3, Predeal Tel: 0268.455.285 www.cabanavanatorilor.ro HOTEL MARA Str. Toporasilor nr. 1, Platou Izvor, Sinaia Tel: 0244.315.113 hotelmara.apps.ro HOTEL MYTHOS LUXURY ROOMS Str. Traian nr. 19, Predeal Tel: 0722.212.319 mythosresortpredeal.ro HOTEL SARAH Str. Amurgului, Poiana

.12 


0735.404.169 www.hotelbelvederebv.ro HOTEL CHAMBERS’N CHARM Str. Stejerisului nr. 27 Tel: 0268.512.991, 0733.016.512 www.chambers-charm.ro PENSIUNEA CASA ROZELOR Str. Michael Weiss nr. 20 Tel: 0268.475.212, 0747.490.727 www.casarozelor.ro

camere single, duble §i triple, dotate cu grup sanitar propiu, TV-cablu, acces internet gratuit. Asigur[m parcare p[zit[, loc de joac[ pentru copii, mic dejun. PENSIUNEA STEJERIS Str. Stejeri§ului nr. 15 0268.476.249, 0744.354.231 www.pensiuneastejeris.ro Pensiunea are 6 camere duble, restaurant, teras[, sal[ de protocol, foi§or, parcare PENSIUNEA TOPAZ Str. Canionului nr. 19, Dambul Morii, Brasov Tel: 0268.340.192 www.kt-turism.ro RESIDENCE HIRSCHER Apollonia Hirscher 14 Tel: 0368.40.12.12 www.residencehirscher.com CURTEA BRASOVEANA Str. B[ilor nr.16 0268.472.336,0723.507350 HOTEL AMBIENT Str. Iuliu Maniu nr. 27A Tel: 0268.471.747, 0268.474.210 www.hotelambient.ro

PENSIUNEA LA REZIDENZA Str. Gradinarilor nr. 18 Tel: 0268.473.377 www.rezidenza.ro PENSIUNEA SOFIE Str. Codrii Cosminului nr.122 Tel: 0268.420 011 **** CASA CRANTA Str. Mr. Cran\a, nr. 3A Tel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925 Hotelul are apartamente de lux, protocol §i garsoniere dotate cu telefon interna\ional, TV satelit, minibar §i teras[. Sal[ de conferin\e, parcare proprie.Locaţie ultracentrală cu o panorama de excepţie spre Tâmpa şi centrul istoric al Braşovului. www.casacranta.ro ***** HOTEL ARO PALACE B-dul Eroilor, nr. 9 Tel: 0268.478.800 201 camere, salon mic dejun, salon Pergola, salonul abastru, saonul alb. Bar de noapte. Singurul hotel de 5 stele din Bra§ov! Poiana Bra§ov Tel./Fax: 0268.262.334 televizor color, frigider, telefon direct interna\ional.

HOTEL BELVEDERE Drumul Poienii km 2 Str. Stejerisului nr. 11 Tel: 0268.415.575,

.0


!(/)$ *** CASA TIMAR Str. Grădinarilor, nr.4 Tel/Fax: 0368.442.169, 0743 352 971 reception@casatimar.ro www.casatimar.ro HOTEL ALINALEX B-dul Grivitei 2F-2G Tel: 0268.440.010 www.hotelalinalex.ro HOTEL BELLA MUSICA Piata Sfatului nr. 19 Tel: 0268.477.956 www.bellamuzica.ro

.,2 

HOTEL CASA MURESAN Str. Nicopole, nr. 54 Tel/Fax: 0268.414.373 0744.578.499. Casa Mure§an situat[ `ntr-o zon[ lini§tit[ a ora§ului v[ pune la dispozi\ie 35 de camere single, double §i suite. Camerele sunt dotate la standard interna\ional §i internet inclus `n tariful camerei. Servicii: mic dejun bufet suedez inclus, bar deschis non-stop, recep\ie permanent[ §i parcare p[zit[ video. 2 saloane multifun\ionale de 140 §i 40 de locuri ideale pentru nun\i, botezuri,

www.hotelpantex.ro conferin\e §i evenimente speciale. www.casamuresan.ro HOTEL CUBIX Str. Saturnr nr. 47 Tel: 0368.006 010, HOTEL GOTT Str. Johann Gott nr. 2 Tel: 0268.472.210, 0762.248.088 www.hotelgott.ro HOTEL PANTEX Str. Dobrogeanu Gherea nr. 4C Tel: 0268.411.024, 0733.007.676

HOTEL RAINER Str. Bisericii Romane nr. 124 Tel: 0268.410 425 PENSIUNEA LEO Str. Dobrogea nr. 15 0268.47.75.47 PENSIUNEA PALOMA Str. Nicolae Titulescu nr. 21 Rezerv[ri: 0268.31.09.05, 0721.310.905, 0788.310.905, www.pensiuneapaloma.ro Situat[ `n Centrul Civic,l]ng[ sediul general al Poli\iei Bra§ov, ofer[ 16 locuri de cazare `n


1


FORMULA PUB Str. B-dul Eroilor Nr. 29 Tel: 0268.414.113 FRIENDS CAFE Str. Republicii nr.53-55 Rezerv[ri: 0725 639 699 FOR SALE PUB Bd-ul 15 Noiembrie Nr. 24 Tel: 0268.475.446 Mobil: 0788.758.582 FUSION Str. Republicii 42 Tel: 0732 557 755, 0724 318 079 GOTT PUB STR. Johann Gott 2 rezervări 0268.472.203 GREEN SALOON Muresenilor 11-13 Tel: 0746.256.147 JPP Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0722.875.062 Zilnic: 10:00 – 24:00 KNOCK OUT Str. Al. Vlahuţă nr. 59 Tel: 0741.070.428 KOWLUN Str. Diaconu Coresi Tel: 0760.051.622

1+2 

LA COMITET Al. Davila nr. 5

Tel: 0755.344.068 Zilnic: 09:00 – 24:00

LA REPUBLIQUE Str. Republicii Nr. 33 L-D: 09:00-24:00

OLDIES CLUB St. Muresenilor nr 1 Rezervari dupa ora 16.00 Tel: 0730 OLDIES

LA STRADA Str. Gheorghe Lazar nr. 1 0754.099.099 LA SUETA Str. Gheorghe Baritiu nr. 5 Tel: 0728.123.680 LIVING LOUNGE & BAR Nicolae Bălcescu nr. 10 Tel: 0741.939.386 MADO CAFE Str.Republicii nr. 10, Telefon: 0268 475 385 L , M, Mi,J, D : 08.00 - 24.00 V, S: 08.00 - 02.00 MAIDEYI Republicii nr. 18 Tel: 0368.442.880 Mobil: 0754.428.797 MUSIK CAFE Republicii nr. 42 0721.480.394 0732.557.755 NEMO BISTRO-CAFÉ Str. Calea Bucuresti 106 Tel: 0368.433.299 NEW YORK CAFÉ B-dul Victoriei nr. 14

PACHA Str. Avram Iancu nr.10 Rezerv[ri: 0721 201 820 QUEEN’S PUB Str. Soarelui Nr. 10 Tel: 0268.318.618 RITMO CAFE & LOUNGE Str. Titulescu nr. 2 Tel: 0729.996.265 My place - Et. 2 SCHWARZ PUB Strr. Ghe. Baritiu nr. 1 Tel: 0268.415.067 SOCIAL PUB Cafenea, terasa, pub. M. Kogalniceanu 23 Tel: 0748 33 22 11 SOFA CLUB Str. Griviţei 65 Tel: 0771.789.789 www.sofaclub.ro STAR BRUNCH & MORE Magazin STAR et.3 Nicolae Balcescu 62 Tel: 0368.884.916

STILL CAFE Apollonia Hirscher nr.9 Tel: 0745.277.795 STREET CAFE Republicii nr 56 Tel: 0744.827.839 STUDIO 80 Mureşenilor 11-13, 0743.589.433 TEQUILA BOWLING Str. A. Iancu 32 RSVP: 0720.477.896 www.tequilabowling.ro THE VINTAGE PUB Livada Poştei Tel. 0745 050 487 Str. B-dul Eroilor Nr. 29 0268.414.113 TIMES PUB Str. Eroilor 17, Cladirea Modarom 0736.73.73.73 VANILLA LOUNGE Garii nr. 5, Unirea Shopping Center, Etaj 3 0720.826.452 URBAN SOCIAL CLUB Saturn 38, Tel 0748.533 515


1" 


1


1#2 


ARHIVE ULTRA LOUNGE Str. Apollonia Hirscher 12 RSVP: 0733.709.709 BAR CLUB 108 Str. Avram Iancu Nr. 108 0268.424.810 L-D: 18:00-03:00

CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA Str. Latină, Nr.15 Tel. 0372.741.745 CORONA CAFÉ Str. Piata Sfatului Nr. 12-14

BABA BAR LOUNGE & BILIARD Str. 15 Noiembrie Nr. 30 0722.362.911

CAFETECA Grigoras Dinica Nr.1 Zilnic: 08.00-24.00

BLACK&SILVER CAFE Str. 15 Noiembrie Nr. 9 0742.477.159

DEANE’S IRISH PUB & GRILL Republicii nr.19 Rezerv[ri: 0268 411 767

BRICK’S PUB&BAR Str. Eftimie Murgu Nr. 1 (Racadau, langa BRD) 0268.324.148, 0788.122.557

DIE STUBE Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0727.865.191

CAFÉ 13 Str. Republicii nr. 13 Tel: 0744.437.803 Zilnic: 09:00 – 24:00 CAFÉ DE PARIS Str. Republicii nr. 56 Tel: 0742.479.563 Zilnic: 08:00 – 24:00 CEAINĂRIA OPEN HEART Drumul spre Poiană prima parcare de la Belvedere Rezervări: 0748 093.836 Singura locaţie din Braşov unde nu se fumează şi nu se consumă cafea sau alcool! tea, cookies, books, fresh,

112 

smoothies, relax.

DR JEKELIUS PHARMACY CAFE Str. Michael Weiss nr. 13 Zilnic 09 - 02:00 EIGHTIES CLUB B-dul. M. Kog[lniceanu nr 15, langa Blocul Roland Rezervări: 0749.660.654 EL NINO M. Kogalniceanu Nr. 15 Tel: 0722.264.472 FESTIVAL 39 Str. Republicii Nr. 62 Tel: 0743.339.909


10


CASA HIRSCHER Piaţa Sfatului 12-14 Telefon. 0268.410 533 www.casahirscher.ro rezerv[ri@casahirscher.ro Zilnic:09.00-ultimul client “Intr[, te rog iubite oaspete, `ng[duie-\i r[gazul de-un popas...” RESTAURANT CARAIMAN Str. Lungă, Nr. 213 Meniu românesc şi internaţional Rezervări: 0268.417.644 Livrări la domiciliu! CRAMELE LUI DECEBAL Intersec\ia str Carpa\ilor

cu B-dul Muncii. Rezerv[ri: 0268.321 476 www.daciagrup.ro Restaurant cu 120 de locuri §i ansamblul folcloric, loc ideal pentru nun\i. DEANE”S IRISHI PUB & GRILL Str.Republicii nr. 19 Telefon. rezerv[ri.: 0268.411 767” LA FONTANELLA Restaurant -pizzerie www.fontanella.ro Program:09:00-24:00 Telefon: 0761 101 202

MADO Str Republicii nr 10 www.madobrasov.ro Telefon: 0747 475 385 RESTAURANT VESUVIUS Str. Calea Bucure§ti nr. 229 Telefon 0268.301 425 www.casinovesuvius.ro ROATA NOROCULUI Str. Crişan nr.6 Telefon. rezerv[ri.: 0268.41 23 24 www.roata-norocului.ro RESTAURANT ROMANTIC

Str.Lung[ nr.261 Telefon: 0268.441 113 0745 132 211 RESTAURANT HANUL DAMBUL MORII DN 1 km 10 Telefon: 0730 602 396 RESTAURANT MAESTRO Str. Avram Iancu nr. 52 Telefon: 0268 415 958 RESTAURANT MILLENIUM Str. Negoiu nr 14 Telefon: 0268 412 363 RESTAURANT CALIPSO Str. 15 Noiembrie nr. 78 Telefon: 0743 569 80 RESTAURANT AMBIENT Str. Aninoasa nr 5 Telefon: 0268 470 856 0368 401 104 RESTAURANT TRANSILVANIA Str. George Baritiu nr 1 Restaurant cu autoservire Telefon: 0728 289 827 Zilnic: 09:00 - 21:00 Organizam nunti, botezuri, aniversari, banchete, mese festive, intalniri de afaceri.

1,2 


0+2 


TRATTORIA DEL CHIANTI Str.Br]nduselor nr.100 Telefon: 0268.546 087 Orar: 12.00 - 23.00 www.delchianti.ro RESTAURANT BELLA MUSICA Pia\a Sfatului nr.19 Tel. rez.: 0268.477 946 www.bellamuzica.ro RESTAURANT MARRONE My Place, 7 Bvd. Garii, 1st floor Tel: 0751 213 213 Open daily 09.00 – 24.00 TAVERNA S}RBULUI Str. Republicii nr.55 Telefon rezerv[ri:0268.410 222

RESTAURANT CASA CRAN|A Str. Mr. Cran\a, nr. 3A Tel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925 Stil, eleganta si rafinament! Restaurant de exceptie cu bucatarie romaneasca si internationala. Organizam mese festive 30 - 40 de persoane. Pretul pe meniu este negociabil. www.casacranta.ro contact@casacranta.ro RESTAURANT TRANSILVANIA Zărneşti, Str. Ciucaş nr. 9 Telefon:0745.473.436 Organizăm nunţi, botezuri, conferinţe, mese festive. Capacitate până la 500 de locuri

CASA ROMÂNEASCĂ Piaţa Unirii 15 Rezervări:0268.513.877 Meniu tradiţional românesc RESTAURANT SERGIANA Bunătăţiuri din Ardeal! Mureşenilor 28 Rezervări: 0723.294.293 RESTAURANT CEASUL RĂU Ca la mama acasă,Iuliu Maniu 56 Rezervări : 0723.297.993 RESTAURANT CASA TUDOR Toate-s bune şi gustoase Avram Iancu 58 Rezervări: 0728.830.340

RESTAURANT NEC’S Iuliu Maniu 43 Livrări la domiciliu! Telefon: 0728.024.202 STREET 21 Fast food Preparate internaţionale Restaurant cu autoservire fast food Centrul comercial My Place Gării 7, etaj 1, zilnic 09:00-22:00 Livrări la domiciliu: 0724.886.035

0


PIZZA MOZZARELLA & POMODORO Str. Alexandru Sahia 11 Program:11.00-23.00 Livr[ri la domiciliu 0368 800 222, 0744 672 625 www.mozarellapomodoro.ro Transport gratuit! PIZZA PAZZA Comanda pizza ta preferata! Telefon 0268 331 316; 0720 984 908,0749 793 201 0768 596 416 Program – L–J 09.00 – 24.00 V- D – 10.00 – 01.00 PIZZA 600 LIVRARE LA DOMICILIU B dul 15 Noiembrie nr 3 Tel 0268 474 274 Orar – 10.00 – 23.00 PIZZA CASA VENUS Str 13 Decembrie 17 Terasa. Bar. Pizza. Salate Livrari la domiciliu! 0728 28 98 88 , 0372 72 89 88 www.casavenus.ro/pizza Orar – 12:00– 24.00 PIZZA GIORGIO’S Cuptor cu lemne Livrari la domiciliu! Vanzare la pachet. 0268 31 21 21 zza, paste, salate, meniuri www.giorgios.ro

0"2 

TAVERNA S}RBULUI Va asteptam intotdeauna cu mancaruri deosebite! Nou! Mic Dejun! Tort si sampanie la aniversarea zilei de nastere. 0268.410.222 0727.300.428


LOTUS EXPRESS Restaurant chinezesc. Str. Mure§enilor nr. 20 Orar: 11.00 - 23.00 Tel: 0268.412.037 PiZZERIA DELLA NONNA Str. Iuliu Maniu c[tre Str. Dr. Cantacuzino Nr.1 (l]ng[ Sc. nr. 5) Orar L-S: 10.30-23.00, D: 11.30-23.00. V[ a§tept[m s[ degusta\i m]nc[rurile noastre g[tite la cuptor cu lemne La 5 pizza comandate primesti una gratuita. Telefon: 0748 331 896, 0730 548846, 0771 724249 0368 882164. Comanda minima 20 lei. LIVR{RI LA DOMICILIU NICOLI – PIZZERIE – BAR – SPAGHET{RIE B-dul Iuliu Maniu, nr. 39 Tel: 0268.478.844 zilnic 10.00 – ultimul client Paste §i pizza delicioase Livr[ri la domiciliu! PIZZAIOLO DELIVERY Str. Str Crişana nr.4 Tel: 0368 40 70 40 ; 0268 41 20 87 0729 97 70 44; 0741 63 07 53 Pizza, Paste, Snacks, Crepes, Salete, Desert, B[uturi. Livrare gratuit[, ambalaj gratuit, comanda minim[ 20 RON. La comand[ peste 90 RON o

0#2 

sticl[ de suc la 1L gratis! La comand[ peste 150 RON o sticl[ de vin 0.75L gratis! PIZZA ROMA Delivery express Livrari la domiciliu Program – 11.00 – 23.00 Pizza, paste, mancaruri gatite,deserturi, bauturi Tel – 0268 411835; 0734 889 958;0752 323581

PANINI FAST FOOD Calea Bucure§ti, nr. 16 Orar NON STOP Cele mai gustoase sandwich-uri din ora§ PIZZA KOWLUN Str diaconu coresi Tel 0763 373 400 Pizza. Paste. Salate Livrari la domiciliu! Orar – 10.00 – 22.00. PIZZA HAI HUI Str. Lunga 25 Livr[ri la domiciliu Zilnic de la 10.00 - 23.00 0720 474 274, 0766 474 274, 0741 474 274 www.pizzahaihui.ro


AMELIE Petru Maior nr.5 L - V: 08.00 - 20.00 Tel:0268 547 010, 0722 320 657 0788.621.648 BEAUTY CULT HEALTH CENTER R[sf[\ pentru corp §i spirit! Aerobic (tae-bo, fit box, choreography step, flex zone, total dance styles, zero tone & cardio, spinning, jump class, Pilates, fit ball), Kid’s Gym (3-7 ani), Sala cardio, Sal[ de for\[, Saun[ finlandez[, Spa (masaj general, terapeutic §i anticelulitic, reflexoterapie, masaj cu pietre vulcanice, masaj indian al scalpului, tratamente de sl[bit, drenaj limfatic, remodelare corporal[, `mpachet[ri aromatice), Hairstyling, Manichiura. Magazin Star - parter Tel: 0268 477 330 Dorobantilor nr.1A Tel: 0722 477 203

BODY TIME Str. Manole Diamandi Nr.5 Tel: 0720 270 439 BOLERO SALON Str. Zizinului nr. 19 Tel 0765 012 077 Cosmetică, manichiură, pedichiur, coafor, masaj solar, make-up www.salonbolero.ro BLUE BOX STUDIO BRONZARE Calea Bucure§ti nr. 17 Tel. 0730 11 9 786 DEPILFIN Str. Michael Weiss nr. 26 Tel 0268 418 303, 0733 008 472 Clinica Depilfin se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, fiind prima clinica de epilare definitiva din Romania specializata exclusiv in epilare cu laser, epilare IPL si epilare cu ceara durabila DIVA SALON Str. Castanilor nr.10 Servicii si produse profesionale. Tel: 0728 053 335 ESTETIQ Str. Petru Maior nr. 18

Tel 0727 796 582 Coafura, cosmetica, masaj, manichiura, pedichiura si remodelare corporala KEIKO BEAUTY SPA Str. Cascadei nr.12 Tel: 0729 140 000 Centru de sl[bire şi înfrumuseţare www.keikobrasov.ro MIRUNA ESTETIC Str. Zizinului nr. 27 Tel 0368 454 954 Coafura, cosmetica, masaj, manichiura, pedichiura si extensii gene TRES JOLIE Str. Alexandru Vlahuță nr.138 parter Tel: 0268 313 044 Construție gel, cosmetica, remodelare corporala. Frizerie, cuafor, manichiura, pedichiura. PRETTY WOMEN Str. Victor Babeș nr .38 Ap.1 Tel. 0722 395 380 Cuafura, manichiura, pedichiura, cosmetica, makeup, masaj NEW LINE Str. Doroban\ilor nr. 9

Tel. 0268 470 528 Slabire, remodelare corporal[, tratament complet al celulitei, lifting nechirurgical, laser vascular, laser epilare definitiva, peeling dermocosmetic www.newlinebv.ro SALON ITALIAN STYLE Str. Traian Nr.1 Tel: 0747 579 460, 0721 667 906 QUEEN NAILS Salon înfrumuse\are. Unghii din gel cu ultima Str. Br]ndu§elor nr. 39 Coafor -0720 322 797 0726 127 682 Manichiura -0745 867 733 0728992 030 Cosmetic[ - 0751 820 005 0722 985 701 Gene 3D - 0744 428 228 UP & DOWN Str. Carpatilor nr. 15 -17 Tel 0268 549 086 Fitness, Aerobic, Tae-Bo, Zumba, Kangoo Jumps, Pilates, masaj, cosmetica, sauna, freshbar.

00


0,2 


+2 


the story Just t, una dintre cele mai moderne Č™i mai cunoscute mărci de ceai, la nivel european, produsă de către Lifebrands Germania Č™i

'22 &%&2'%%---

importată ĂŽn România exclusiv de către S.C Food Bar S.R.L oferă consumatorilor de ceai reČ›ete atent preparate, ĂŽn combinaČ›ii mereu surprinzătoare Č™i savuroase de plante naturale. Cuvintele care caracterizează Č™i reprezintă brandul Just t sunt idee Č™i design,

Încântarea simțurilor...

modern, calitate, inovaČ›ie, simplitate Č™i caracter, iar cuvintele care caracterizează Č™i reprezintă consumatorii de ceai Just t - o

cuprinzând predominant diverse sortimente

activitÄƒĹŁi de relaxare.

nouă generaČ›ie de iubitori de ceai.

de ceai negru sau verde, Favourite Selection,

La toate acestea adăugăm un Just t Herbal

Prin tehnologie modernă, animată de

rețete delicioase de ceaiuri de fructe și Spa

Infusion Orange & Tangerine, un ceai special

sensibilitate, multă dedicare Č™i spirit

Selection, desfătări ale simČ›urilor cu

plin de savoare, aromat cu frunze de roiniĹŁÄƒ,

inovativ, Just t a dezvoltat un sortiment

ghimbir, lemn dulce, miere sau fructe

frunze de mur, iarbă de lămâie, coajă de

modern de ceaiuri de specialitate, clasic și

exotice.

portocală, arome de vanilie, aromă de

de wellness. Misiunea noastră este să vă

Just t reprezintă ĂŽnsă mai mult decât un

portocale, concentrat de suc de portocale

ĂŽncântăm simČ›urile cu cele mai diversificate

simplu ceai, este soluČ›ia perfectă pentru

uscate, aromă de mandarine, ulei de

Č™i mai ĂŽncântătoare reČ›ete naturale de

orice tip de consumatori și orice tip de

mandarine, muĹ&#x;eĹŁel, flori de portocal, frunze

plante, ambalate elegant pe patru categorii,

locaČ›ie Č™i pentru că un ceai natural merge

de salvie sau un Just t Oolong Tea Milky

pentru diverse tipuri de consumatori.

ĂŽntotdeauna cu creativitatea Ĺ&#x;i lucrurile

Style, un ceai elegant, deosebit, combinaĹŁia

Suntem astfel complet dedicați sloganului

frumoase, ieĹ&#x;ite din comun, Just t vă

perfectă ĂŽntre ceaiul verde Ĺ&#x;i ceaiul negru,

nostru: Just t, Nowadays tea!

recomandă Colaj Cafe, unde veČ›i găsi cu

desăvârĹ&#x;it ĂŽntr-o aromă fină de lapte.

Astfel, Just t a creat pentru consumatorii săi

siguranČ›Äƒ combinaČ›ia perfectă ĂŽntre plăcerea

trei categorii de reČ›ete, potrivite fiecărui

de a participa la evenimente dintre cele mai

moment al zilei: Classic Selection,

diverse Ĺ&#x;i un cadru plăcut, potrivit pentru

"2 

Just t Č™i Colaj Cafe vă aĹ&#x;teaptă pe Strada Apollonia Hirscher nr. 2.


simplicity of life ĂŽn ĂŽntâmpinarea primăverii Ĺ&#x;i a lunii mărĹŁiĹ&#x;or, vin cu un articol ce ĂŽl dedic

&2&25%&ă 4 &&2&32

ĂŽn ĂŽntregime celei mai minunate fiinĹŁe de pe pământ, mama mea. ĂŽmi este foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a o descrie pe cea

Corina !&&' corinabacalu.blogspot.com

care, ĂŽn urmă cu 33 de ani, mi-a dat viaĹŁÄƒ. Mama mea este cel mai bun suflet care mi-a fost dat să ĂŽl ĂŽntâlnesc. Ĺži nu zic asta că este mama mea, ci pentru că aĹ&#x;a e ea: altruistă, caldă, ĂŽntotdeauna zâmbitoare, un izvor nesecat de bunătate Ĺ&#x;i seninătate. Doar ĂŽn braĹŁele ei mă simt ĂŽn siguranĹŁÄƒ deplină Ĺ&#x;i ĂŽn braĹŁele ei mă simt cel mai iubit copil de pe pământ. Ea ĂŽmi umple sufletul la propriu de bucurie Ĺ&#x;i mă energizează cum nimeni nu o poate face. Când mă doare ceva, este prima persoană la care merg Ĺ&#x;i simpla ei mângâiere Ĺ&#x;i vorbă bună mă fac sănătoasă Ĺ&#x;i ĂŽncrezătoare ĂŽn mine. Toate relele din lume devin nesemnificative când ea ĂŽmi spune: lasă Cori, va trece Ĺ&#x;i asta; fruntea sus! DeĹ&#x;i am trecut prin vremuri grele, a luptat Ĺ&#x;i ne-a asigurat o copilărie frumoasă, având grijă să nu ne lipsească nimic. ĂŽntotdeauna ne-a susĹŁinut Ĺ&#x;i ne-a ĂŽntărit ĂŽncrederea că suntem copii frumoĹ&#x;i, talentaĹŁi Ĺ&#x;i valoroĹ&#x;i. Ne-a stat alături Ĺ&#x;i când am devenit adolescenĹŁi, ascultându-ne of-ul Ĺ&#x;i ĂŽncercând să ne dea un sfat bun Ĺ&#x;i prietenesc. Niciodată nu mi-a interzis nimic Ĺ&#x;i m-a ĂŽncurajat să fac ĂŽntotdeauna ceea ce ĂŽmi spune inima. Mama mea, mi-a făcut cel mai frumos cadou din Univers: a ales să mă nască Ĺ&#x;i să ĂŽmi fie mamă Ĺ&#x;i pentru asta o iubesc enorm. Acum, nu pot decât să ĂŽi promit că voi ĂŽncerca din tot sufletul să am grijă de ea toată viaĹŁa mea, să ĂŽi asigur iubirea Ĺ&#x;i sprijinul meu necondiĹŁionat. Să ĂŽi ĂŽntorc ĂŽnzecit toată iubirea Ĺ&#x;i tot ce a făcut ea pentru mine! Mazer, you rawk!

#  


jurnal 4 design Nu se arată încă, dar perspectiva primăverii ne dă, ca întotdeauna, un strop de optimism, de chef de viaţă. Planuri, idei, proiecte care să ne facă viaţa mai frumoasă. Nu mai spun de inevitabila suprapunere cu sărbătorile de primăvară, care vin la pachet cu dorinţa de înnoire, de reinventare, etc. Casa este printre primele pe lista modificărilor: perdele noi, perniţe cu

E posibil chiar să vină? Şi copacii să fie verzi din nou?

motive florale, accesorii colorate, etc. Dar e la fel în fiecare an: aceleaşi sfaturi de specialitate, aceleaşi trenduri, aceleaşi produse în magazinele de home deco… Anul acesta îţi propun o altă formulă. Luna martie este, în mod cert, luna dedicată femeii, a delicateţii şi feminităţii sale. De ce nu ţi-ai canaliza energia către a-ţi amenaja casa, sau poate doar dormitorul, încât să te reprezinte pe tine, şi nu să arate ca showroomul nu ştiu cărui magazin? Poate îţi plac şi florile, dar şi maşinile clasice. De ce nu ai transforma interiorul unei machete de maşini într-o vază pentru minunatele lalele pe care tocmai le-ai primit? Poate griurile nuanţate sunt preferatele tale. De ce nu ai schimba pastelurile de anul trecut în tonuri aşezate, bine alese, de griuri colorate? Caută soluţii care ţi se potrivesc şi aplică-le pentru a armoniza spaţiul în care trăieşti. Dacă îţi plac culorile vii, tari, încearcă să le foloseşti punctual, pentru a scoate în evidenţă un colţ preferat, sau pentru a scoate din "umbră" un obiect tern. Nu-ţi fie teamă de bricolaj. Poate fi foarte plăcut şi relaxant să vopseşti vechea noptieră în culoarea preferată, sau să-ţi coș i propriile huse pentru perniţele de canapea, din materialele care îţi plac. Pune în valoare obiectele dragi, din "zestrea" mamei sau a bunicii. Întotdeauna vei găsi amintiri pe care îţi vei dori să le ţii aproape prin obiectele din trecutul tău.

  .


-1#'-%

 * 2 1,0

"+2  

(/*

1.2    +2  1,0.

24Fun Brasov Editia 201  

23 februarie - 8 martie

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you