Page 1

68 pagiNi

GRATUIT

aNul VIII Nr. 194

3 - 16 Noiembrie 2012

www.24fun.ro


S UMAR

3 - 16 noiembrie 2012 info partea 1

editoriale partea 1 Alina Ariton Mihai Dobrovolschi The Story

3 4 6

editoriale partea 2 Jurnal 4 Design Anca Fetcu Corina Bacalu

2 6 8

sport cultura expo evenimente evenimente speciale shopping auto

info partea 2 8 10 13 16 26 30 32

jurnal 4 design frumusete pizza & food restaurante cluburi & baruri turism

5 10 16 18 22 32

De ce eu?

Alina Ariton Recunoașteți personajul din imagine? De cel puțin două ori într-o săptămână, cu sau fără voia noastră, psihicul personal este prins în situații delicate… DE CE EU? Probabil, dacă ar fi conectat tot omul pe Tweeter, am realiza că nu suntem singurii care răspund la această întrebare. Cu siguranță mai sunt oameni care în același timp își pierd persoane dragi. Pică examene. Pierd bani. Își scapă telefonul. Își pierd talismanul. Se ceartă cu părinții. Sunt concediați. Pierd trenul… Bla, bla, bla! Nu e cazul să ne umbrim peisajul, a trecut Halloween-ul! Pământenii suferă de sindromul… necazul meu e cel mai mare. Și până la urmă treaba aia cu capra

vecinului nu e chiar așa rea, dintr-un anumit punct de vedere… Dacă te uiți în curtea altuia care are necazuri mai grele și mai multe, te simți și prost să te mai plângi. E și ăsta un fel de educație... Nici nu știi pe cine să crezi. După ce biblii să citesti rugăciunea de seară. După ce reguli să-ți croiești deciziile. E cam ceață pe stradă mea! Nu e bine să minți, să furi, să păcălești… cu toate astea, majoritatea o fac și au și succes. Stau în cerdacul lumii mele și privesc în jur… de multe ori mă cuprinde tristețea, dar trag aer în piept și ZÂMBESC! Oricum ar fi ea, lumea… mă bucur că trăiesc. M-am decis!

Eu nu mă mai plâng. Trăiesc intens și tristețile și bucuriile. Îmi place viața și tot ce-mi aduce ea! De ce eu? Pentru că am ales să fiu așa, să zic asta, să scriu asta, să cred asta. Am ales să fiu altfel, să gândesc după reguli, dar scrise de mine. Am contact cu societatea, îmi place treaba asta, dar eu socializez cu ea, nu invers. Când vreau, când pot, când știu… În rest, îmi umplu timpul răsfoind cărți inspiraționale și povestind cu persoane mai interesante decât cele care bolduiesc și subliniază regulile nescrise ale societății în biblia contemporană. Petrecerea con

Editor: S.C. reDDY To buY S.r.l. Redac\ie: Tel./Fax. 0268 477 023 Adresa: Str. Serii nr. 2 Management: alina ariton - alina24fun@gmail.com DTP: alexandru Constantin Publicitate: oana Draghici - oana24fun@gmail.com Redac\ie: bv24fun@yahoo.com Secretariat: publicitate24fun@gmail.com Grafic[: alexandru Constantin Tipar: Constant advertising Distribuţie: liviu popica Re\eaua 24FUN: Director General: alex. S[ndulescu Redactor-§ef: aneta ple§a Responsabilitatea pentru exactitatea informa\iilor revine exclusiv institu\iilor care le furnizeaz[.

www.24fun.ro

Tiraj: 15.000 de exemplare


editorial Despre rugina de aur și oasele de titan mihai Dobrovolschi Sau, simplu, despre o capodoperă

4 z www.24fun.ro

Eu am voie să scriu aici orice, în limita bunului simt. Ba chiar și dincolo de ea. Este visul multor editorialiști, îngrădiți de obicei de titlul ziarului, de toanele patronului sau de nevoia de tiraj. Nu-mi amintesc însă multe dăți când am folosit libertatea acestei pagini pentru a face publicitate subiectivă și deșănțată unui film. Am mai făcuto dar demult. Încerc să vă fac poftă de această peliculă fără să dezvălui nimic din firul poveștii. Jacques Audiard a devenit alchimist. De la „Citește-mi pe buze“ dădea el semne, cu “Un Prophet” a arătat cât de adânc poate lovi, dar “De rouille et d’os” este, prin ochii mei, capodoperă. Masculinul si Femininul uniți pe aceeași peliculă, în tempo sincronizat. Agresivității, furiei de-a fi bărbat, pericolului de-a fi puternic i se alipește, formând un talisman, femeia, forța de-a depăși imperfecțiunea, forța de-a naște putință acolo unde înainte nu era. Marion Cotillard care strălucește cu frumusețea neîntregului perfect. Este frumoasă, este un permanent „de la capăt“, este o tânără cu baston de înțeleaptă. Matthias Schoenaerts este de o violență care nu îl miră, pe care o împarte în jur, pe stradă, în femei, în propriul copil. Este bărbat. Este simplu. Este clișeu. Este mare. Este în alergare. Este singur. Este sec. Cu toate astea, el o readuce pe ea în apa sentimentelor. O botează. Apoi ea, cândva, îl va salva de la propria superficialitate. Iar momentul, credeți-mă, este maiestuos. La fel ca cele două-trei cuvinte materne prin care nu îi poate refuza cel mai atractiv aspect, negura singurătății. Îl scutură de rugină pe picioare de titan. Indiferent de finalul narațiunii, cuplul alchimic este format. Aurul contrariilor a rămas pentru totdeauna demonstrat pe fâșia subțire de peliculă pe care Audiard o transformă astfel într-o bandă a lui Moebius.


the story Părul în exces este total inestetic și poate fi supărător atât pentru bărbați cât și pentru femei. Metodele de epilare pe care femeile le folosesc sunt diverse și fiecare cu un grad diferit de disconfort ce duce până la durere insuportabilă. Datorită creativității, femeile ajung să recurgă la metode de anestezie locală pentru a putea tolera durerea provocată în urma epilării tradiționale, cu ceară. Femeilor trebuie să li se aducă la cunoștință de modalitatea de epilare, lipsită de durere, eficientă și nu în ultimul rând definitivă. Epilarea definitivă IPL E-light este deosebit de eficientă și nedureroasă deoarece această modalitate de epilare folosește lumina intens pulsată pentru a distruge rădăcina firului de păr, fiind atrasă de pigmentul acestuia, iar radiofrecvența vine în întâmpinarea luminii, îmbunătățindu-i rezultatele. Candidatul ideal este cel cu pielea cât mai deschisă la culoare și firul de păr cât mai închis la culoare, pentru că melanina din firul de păr absoarbe

6 z www.24fun.ro

Epilează-te definitiv la Epilpulsar Brașov!

lumina intens pulsată și îl distruge. Firul de păr blond conține mai puțină melanină, deci este mai puțin pigmentat. Pentru ca tratamentul să fie la fel de eficient și în acest caz, lumina intens pulsată este susținută de radiofrecvență, obținând aceleași rezultate ca și în cazul firelor de păr puternic pigmentate. Înainte de începerea unui tratament de epilare definitivă se stabilește o consultație gratuită, unde sunt oferite toate informațiile necesare începerii și derulării acestui procedeu.

Se face o evaluare a firului de păr și a pielii, ca în finalul acestei consultații să se facă o probă de toleranță în zona care urmează a fi tratată. Epilpulsar oferă aceste servicii la cele mai înalte standarde, într-o notă de profesionalism, punând la dispoziție aceste tratamente unisex, al căror atuu în fața celorlalte centre sunt: rezultatele, specializarea în epilare definitivă și nu în ultimul rând prețurile accesibile. Răsfață-ți pielea cu EPILPULSAR!


3 - 16 noiembrie

8 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie Abonamente Festival: 180 lei FILARMONICA BRAŞOV

pentru 6 spectacole (Bărbierul

Str. Apolonia Hirscher, nr.10

din Sevilla, Văduva veselă, Gala

Complexul Militar, Livada Poştei

muzicii maghiare, Marea Gală a

Telefon: 0268.473.058

Festivalului, Seara de balet şi un

www.filarmonicabrasov.eu

spectacol cu Madama Butterfly). Biletele pentru Festivalul

CONCERT SIMFONIC

Internaţional de Operă, Operetă şi

Dirijor: Cristian Oroșanu

Balet, ediţia a X-a, se pot procura

Solist: Horia Maxim - pian

de la sediul Operei,

În program:

Tel. 0268-419380

R. Strauss – Valsul

Marţi – Vineri 10 – 17și cu o oră

„Cavalerul rozelor”

înainte de spectacole.

R. Strauss – Burlesca pentru pian şi orchestră

1. GALA MUZICII MAGHIARE

J. Brahms – Simfonia a IV-a

Fragmente muzicale din opere

în mi minor op. 98

şi operete maghiare

Joi, 8 noiembrie, ora 19.00

Dirijor: Incze Gergely Katalin

Complexul Militar

(Opera Maghiară Cluj-Napoca) Îşi dau concursul solişti ai Operei

RECITAL CAMERAL

Maghiare din Cluj şi ai Operei

Aniversare XXV

Naţionale Române din Cluj

Cvartetul „GAUDEAMUS”

Orchestra şi Baletul Operei

Invitat: Marin Cazacu - violoncel

Sâmbătă, 3 noiembrie, ora 18:30,

În program:

Sala Operei. Preţ bilete:40 - 30 lei

Fr. Schubert – Cvintetul „Păstrăvul”

2. MAREA GALĂ

Marţi, 13 noiembrie, ora 19.00

A FESTIVALULUI

Muzeul de Artă

Dirijor: Dorel Munteanu Invitaţi din Elveţia şi Austria

RECITAL CAMERAL

Soliştii, Corul, Baletul, Orchestra

Dirijor: Mihail Agafiță (Rep.

Operei Braşov

Moldova)

Sâmbătă, 10 noiembrie 2012,

Solistă: Silvia Sbârciu - pian

ora 18:30, Sala Operei

În program:

Preţ bilete: 40 lei; 30 lei

A. Corelli – Concerto grosso op. 6 nr. 4 în Re major

3. SEARA DE BALET

W. A. Mozart – Concertul nr. 27

De la baletul clasic

pentru pian şi orchestră în Si

la cel modern

bemol major KV 595

Îşi dau concursul prim-balerini ai

D. Şostakovici – Simfonia de

Operei Naţionale Bucureşti

cameră în do minor op. 110 a

Sâmbătă,17 noiembrie, ora 18:30,

Joi, 15 noiembrie, ora 19.00

Sala Operei. Preţ bilete:30 - 20 lei

Complexul Militar 4. Premieră OPERA BRAŞOV

MADAMA BUTTERFLY

Str. Bisericii Romane Nr. 51,

Operă de G. Puccini

Telefon: 0268 41 59 90

Dirijor: Traian Ichim

www.opera-brasov.ro

Regia: Anda Tăbăcaru-Hogea Scenografia: Rodica Garștea

10 z www.24fun.ro

FESTIVALUL

Sâmbătă,24 noiembrie, ora 18:30,

DE OPERA SI BALET

Duminică,25 noiembrie,ora 18:30,

Editia a X-a

Sala Operei


3 - 16 noiembrie

TEATRUL ARLECHINO

POVESTIRI DE BUZUNAR

ABSINT

de Ana Maria Narti

Str. Hirscher Apollonia nr. 10

de Liviu Steciuc

de Marta Fertacz

Arta teatrului

Telefon: 0268-475 243

Regia artistica :Liviu Steciuc

Regia: Claudiu Goga

de Edward Gordon Craig

www.teatrularlechino.ro

Scenografia : Simo Eniko

Scenografia: Lia Dogaru

Duminică 11 noiembrie ora 18:30

Distributia : Erika Mihaly, Adrian GHEMOTOACELE SMECHERE

Dobrescu, Alexandru Dobrescu,

de Liviu Steciuc

Sâmbătă 10 noiembrie ora 12:00

Regia artistica : Liviu Steciuc

La Selgros

Scenografia : Simo Eniko

Duminică 11 noiembrie ora 10:30

Distributia :Erika Mihaly,Cecilia

și 12:00 La Sediu

Negru,Marius Stroe, Petronela

Cu: Iulia Popescu, Viorica Geantă Chelbea, Mihai Bica, Marius Cordoş, Demis Muraru, Duminică 4 noiembrie ora 19:00 Sala Mare

Sala Mare, foaier CINĂ CU PRIETENI de Donald Margulies Regia: Claudiu Goga ArCub, Centrul de Proiecte

FESTIVALUL DE

Culturale Municipiul Bucureşti

Rujan, Florenta Vatavu

TEATRUL SICĂ

DRAMATURGIE

Duminică 11 noiembrie ora 19:00

Sâmbătă 3 noiembrie ora 12:00

ALEXANDRESCU

CONTEMPORANĂ

Sala Mare

La Selgros

Str. Piata Teatrului nr. 1

EDITIA A XXIV-A ABSINT

Tel. 0268 418 850 FEMEIA CARE ȘI-A

de Magda Fertacz

de Valentin Dobrescu

PIERDUT JARTIERELE

Regia: Claudiu Goga

Regia artistica si scenografia :

de Eugène Labiche

Luni 12 noiembrie, ora 19:00

SCUFITA ROSIE

Valentin Dobrescu Muzica : Alin Macovei Moraru Distributia : Petronela Rujan, Cecilia Negru, Marius Stroe, Alexandru Dobrescu, Adrian Iuga, Zaharie Manuela Duminică 4 noiembrie ora 10:30 si 12:00 La Sediu

www.teatrulsicaalexandrescu.ro CU INIMA ÎN PUNGĂ de John Cariani Regia: Adi Iclenzan Scenografia: Bogdan Spătaru Cu: Carmen Moruz, Marius Cisar, Bianca Zurovski, Gabriel Costea, Sâmbătă 3 noiembrie ora 19:00 Sala Mare

Regia: Silviu Purcărete Teatrul de Comedie, Bucureşti Sâmbătă 10 noiembrie ora 19:00 Sala Mare LANSARE DE CARTE Shakespeare: textul ca partitură de joc

Sala Mare SPIRITUL DE FAMILIE de Eric Assous Regia: Radu Beligan Teatrul de Comedie, Bucureşti Marți 13 noiembrie ora 19:00 Sala Mare

www.24fun.ro

z

11


3 - 16 noiembrie LANSARE DE CARTE

de Juan Mayorga

A FI SAU A NU FI

Dramaturgie ungară

Regia: Theodor Cristian Popescu

de Nick Whitby

contemporană - selecţie şi

Teatrul Naţional Bucureşti

Regia: Vlad Massaci

INSULA

traducere de Anna Scarlat

Miercuri 14 noiembrie ora 19:00

Teatrul „Toma Caragiu”, Ploieşti

după Gellu Naum

Avram Goldfaden şi teatrul ca

Sala Mare

Vineri 16 noiembrie ora 19:00

Spectacol-concert de Ada Milea

Sala Mare

Teatrul Naţional Cluj-Napoca

identitate

Sala Studio

de Anca Mocanu

CÂND ISADORA DANSA

Miercuri 14 noiembrie ora 18:30

de Martin Sherman

CEL DE LÂNGĂ TINE

Sala Mare, foaier

Regia: Răzvan Mazilu

de David Lindsay-Abaire

Teatrul Odeon, Bucureşti

Regia: Vlad Zamfirescu

SPECTACOL LECTURĂ

Joi 15 noiembrie ora 19:00

Sâmbătă 17 noiembrie ora 17:00

Piesă din dramaturgia

BĂIATUL DIN ULTIMA BANCĂ

Sala Mare

Sâmbătă 17 noiembrie ora 20:00 Sala Mare

ungară contemporană Duminică 18 noiembrie ora 11:00 Sala Studio CARMINA BURANA de Carl Orff Regia: Gigi Căciuleanu Teatrul Naţional Târgu-Mureş SPECTACOL DE GALĂ Duminică 18 noiembrie ora 19:00 Sala Mare TEATRUL ANDREI MURESANU P-ta Libertatii, nr.1 Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna Tel./fax: 0267 315 324 www.tam.ro BIBLIOTECA JUDE|EAN{ „GEORGE BARI|IU” Bulevardul Eroilor nr. 33-35 Telefon: 0268 419 338 www.bjbv.ro SEARA FILMULUI ENGLEZ Eat, Pray, Love (SUA 2010) Regia: Ryan Murphy. Distribuţia: Julia Roberts, Javier Bardem, Richard Jenkins Marți 30 octombrie ora 17:00 Mansarda Casei Baiulescu CINECLUB FRANCOFON 15 ans et demi (Franţa, 2008) Un film de François Desagnat, Thomas Sorriaux. Cu Daniel Auteuil, Juliette Lamboley Joi 1 noiembrie, ora 17:30 Mansarda Casei Baiulescu

12 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie CLUB DE LECTURA

CAMPIONAT NAȚIONAL

Balzac şi micuţa

Coloniștii din Catan

croitoreasă chineză

Finala pe țară

de Dai Sijie

03 noiembrie 2012, ora 12.00

(Iaşi, Editura Polirom, 2002) Joi 1 noiembrie, ora 17:30 Biblioteca Franceză CINECLUB BRASOV Cinema Românesc Tânăr Vizionarea va fi urmată de întrebări din public şi discuţii.

GO - FINALA CAMPIONATULUI NAȚIONAL PE ECHIPE Anul acesta, Federația Română de Go a încercat un nou format de campionat pe echipe. 10 - 11 noiembrie CLUBUL DE BOARD GAMES

Moderator: Mara Oprişiu,

În fiecare zi de luni, de la ora

producător şi jurnalist

19:00, are loc întâlnirea

independent. Intrarea gratuită

pasionaților de board games.

Vineri 2 noiembrie, ora 18:00 Mansarda Casei Baiulescu

ÎNTÂLNIREA CLUBULUI DE Go CS Tengen din Brașov

CENTRUL CULTURAL REDUTA

În fiecare marți de la ora 19:00.

Str. Apollonia Hirscher Tel. 0268 419 706

COLȚUL DE IDEI... DE CADOURI:

CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA Str. Latinaă nr 15, Braşov Tel. 0372.741.745 www.ceaietc.ro contact@ceaietc.ro PORTRET expoziție semnată Prof. Eugen Moga 3 - 6 noiembrie 2012 NEVER TO FAR Expoziție de pictură semnată Ștefan Doru Moscu 3 – 06 noiembrie BEGINNINGS/ ÎNCEPUTURI expoziție de pictură semnată

pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi... și pentru a face în același timp o faptă bună BASTIONUL |ES{TORILOR Str. George Co§buc nr. 9 Tel. 0268 472368 Mar\i – Duminic[: 9.00-17.00 Expozi\ia “Cetatea Bra§ovului §i fortifica\iile

din |ara

B]rsei” BISERICA NEAGRĂ Curtea Johannes Honterus nr. 2 Tel. 0268 511825 BASTIONUL GRAFT

Lidia Bășa și Andra Maria

Aleea Dup[ Ziduri

Lavric

Tel. 0268 474662

7 – 27 noiembrie

Luni 12.00-19.00.

LUMEA DINTRE IERBURI

S]mb[t[-Duminic[: 10.00-19.00

expoziție de fotografie

„Arme albe §i de foc,sec.XVIII”

Mar\i – Vineri: 11.00-18.00.

semnată Cătălin Ionescu, Daniela Constantinescu,

CASA SFATULUI

Monica Țeposu – Hjelmslund,

Pia\a Sfatului nr. 30

Norin Țeposu

Tel.: 0268.472.363

7 - 27 noiembrie 2012

Program Iarna: Luni: inchis Marti: Duminica: 09:00 - 17: 00

www.24fun.ro z 13


3 - 16 noiembrie Lei. Elevi, studenţi: 1,00 Leu GALERIE DE ANTICHITĂŢI

Persoanele cu handicap

Str. Mureşenilor nr.15

beneficiază de gratuitate.

Tel. 0268.410 219

Taxă fotografiere: 17,00 Lei

Bijuterii, artă decorativă, pictură

Taxă filmare: 30,00 Lei

Muzeul primei Scoli Romanesti Pia\a Unirii nr. 2-3

Expoziţii permanente

Luni - Duminica: 09:00 - 17:00

Galeria Naţională reuneşte creaţii

Pret intreg: 5 RON. redus: 3 RON

aparţinând celor mai importanţi

Expoziţia „Andrei Şaguna

maeştrii ai artei româneşti

200 de ani de la naştere”

moderne şi contemporane. Expoziţia retrospectivă Karl

GALERIA DE ARTA

Hübner (1902-1981)

TRANSILVANIA

În expoziţie vor figura 40 de

Piaţa Sfatului nr. 7, Braşov

lucrări (pictură şi grafică)

Tel: 0268.418.411

provenind din colecţia Muzeului

Luni - Vineri: 11:30 - 19:00

de Artă Braşov, Muzeului

Sâmbătă: 11:30 - 15:00

Naţional Brukenthal Sibiu, Muzeului Naţional Secuiesc

ISABELL ART GALLERY

Sfântu Gheorghe şi din colecţii

Str. Apollonia Hirscher 4

particulare.

tel. 0368 800 159 /

Expoziţia de grafică

Luni - Sâmb[t[:10.30 - 19.30

Ábrahám Jakab.

LIBRARIA OKIAN

Din 7 noiembrie

Str. Muresenilor nr. 1 Tel: 0268.547.367

MUZEUL JUDEŢEAN

www.okian.ro

DE ISTORIE Piaţa Sfatului nr. 30

MUZEUL CIVILIZAŢIEI URBANE

Tel: 0268 472363 www.mcubrasov.ro

Piaţa Sfatului nr. 15 Tel: 0268 475565 www.mcubrasov.ro

MUZEUL MEMORIAL "CASA MURE±ENILOR" Pia\a Sfatului nr.25

MUZEUL DE ETNOGRAFIE

Tel. 0268 477864

B-dul Eroilor nr. 21 A;

www.muzeulmuresenilor.ro

Tel. 0268.476.243

casa_muresenilor@yahoo.com

www.etnobrasov.ro,

Marti – Vineri: 09-17

muzeu@etnobrasov.ro

Luni- Sambata: 10-17

Preţ bilet adult - 5 lei, pensionar 3 leI, elev/student - 1,5 lei

MUZEUL NAŢIONAL PELEŞ

Luni - `nchis

Castelul Peleş şi Castelul Pelişor

Mar\i – Duminic[: 09.00 -17.00

Sinaia, str. Aleea Peleşului nr. 2

Expozi\ia permanent[,Tezaurul

Luni şi Marţi închis

textil al Jude\ului Braşov

Miercuri: 11:00 - 17:00 Joi - Duminic[: 09.00 -17.00

MUZEUL DE ART{

GUSTAV KLIMT SI KUN-

B-dul Eroilor nr. 21

STLERKOMPAGNIE

Tel. 0268.477286, 0368.409049

Expozitia temporara

contact@muzeulartabv.ro

15 septembrie - 15 decembrie

www.muzeulartabv.ro Marţi-Duminică 10.00-18.00 Adulţi: 3,00 Lei. Pensionari: 2,00

14 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie MUZEUL DE CIVILIZATIE URBANA BRASOV ATELIER DE FOTOGRAF Leopold Adolf (1848 - 1924) Carl Muschalek (1857 - 1904)

ALIAN|A FRANCEZ{ BRA±OV B-dul Eroilor, nr. 33, Casa Baiulescu Telefon: 0368.41.21.79 Luni, miercuri:09.00 – 16.00 Mar\i, joi:13.00 - 20.00 Cursuri de limbă franceză toate nivelurile. Examene: DELF-DALF sesiunea 10-11 noiembrie: înscrieri până în 25 octombrie. TEF, TEFaQ, TCF Québec Teste standardizate pentru competențe lingvistice obligatorii pentru candidații la imigrare in Canada. CONSILIUL JUDE|EAN BRA±OV CENTRUL JUDE|EAN PENTRU CONSERVAREA ±I PROMOVAREA CULTURII TRADI|IONALE BRA±OV Adresa: str. Apullum. Nr.3 Tel – Fax: 0268 – 885860/ 61 www.folclor-bv.ro cjcpctbv@yahoo.com

ASOCIA|IA MUSASHINO, JAPONIA Adresa: str. OLTET nr.11 De luni până vineri de la orele13:00 Tel./ Fax: +40-(0).268-471 810 www.musashino.ro CENTRUL DE INFORMARE COMUNITAR{ BRA±OV Bd. Eroilor nr. 35, Program: Luni - Vineri : 9 - 20 CENTRUL DE TINERET BRA±OV Str. Suisul Castelului nr. 1-3 Telefon: 0268/478803 CASA DE CULTUR{ A STUDEN|ILOR BRA±OV Str. Memorandului nr.39 Telefon 0268 546 975 www.ccsbrasov.ro CENTRUL CULTURAL AMERICAN FRED ROBEY Adresa: Bdul Eroilor 7 Corpul B, Colegiul Naţional UNIREA Telefon: 0268417497

CENTRUL DE INFORMARE TURISTICã (C.I.T.) Adresa: B-dul G[rii nr. 5 www.brasovcity.ro turism@brasovcity.ro telefon: 0268.416 550/208 Luni-Vineri: 09.00-17.00 S: 09.00-13.00, D:09.00-17.00 CENTRUL DE INFORMARE TURISTIC{ BRA±OV Piata Sfatului nr. 30 Tel. 0268/419.078 Website: www.brasovtourism.eu, www.ghid-brasov.ro E-mail: infoturismbv@yahoo.com, infoturismbrasov@yahoo.com CENTRUL DE INFORMARE ±I PROMOVARE A TURISMULUI PREDEAL Str. Intrarea G[rii, nr. 1 Tel.fax 455330. www.predeal.ro

CENTRUL FASTRACKIDS BRASOV Str. Carierei nr.91 (Zona de vile) Telefon: 0725 385 385 metode si tehnici de predare moderne pentru copii E-mail: brasov1@ftk.ro www.ftk.ro SCOALA DE LIMBI STR{INE LINK Brasov,B-dul 15 Nov 52,et.1 www.englezabrasov.ro 0724 465 880 Cursuri deschise de limb[ englez[ pentru copii §i adul\i (inclusiv cu profesori nativi), ateliere de weekend pentru copii `n limba englez[ §i german[ §i biblioteca `n limba englez[. Cursuri adaptate §i flexibile pentru companii. EDUCAŢIONAL Organizează: cursuri de engleză, germană, franceză şi română pentru străini ca pachete de pregătire profesională. Asigurăm servicii de interpretariat şi traducere scrisă. office@euroeducational.ro;

www.24fun.ro

z

15


3 - 16 noiembrie Cosmina Stratan,

EVERY NIGHT Party with DJ

Cristina Flutur, orele 17:15

RSVP: 0745.050487

ORICUM TE IUBESC

SOCIAL PUB

Regizor: Susanne Bier

Social Night Party

Distribuţie: Pierce Brosman,

RSVPl: 0748332211

Trine Dyrholm orele 15:00, 20:15, 22:30

CLUB SOFA SOFALEZA

WRECK-IT RALPH 3D

Învață limba distracției!

Regizor: Rich Moore

RSVP: 0771.789.789

Distributie: Jack McBrayer, John C. Reilly, Jane Lynch

TEqUILLA

orele 11:00, 16:15

Le Bal des Vampires RSVP: 0740 477 896

UPSIDE DOWN Regizor: Juan Diego Solanas

TIMES PUB

Distributie: Jim Sturgess,

Royale martini night

Kirsten Dunst

RSVP: 0736 737 373

orele 14:30, 20:00

DUMINIC{ 4 NoIEMBRIE

SILENT HILL 3D Regizor: Michael J. Bassett Distributie: Carrie-Anne Moss,

S}MB{T{ 3 NoIEMBRIE

Malcolm McDowell,

FILM

Regizor: David Feiss,

Sean Bean, Adelaide Clemens

CITYPLEX

Distribuţie: Adam Sandler

orele 21:45

SKYFALL

orele 11:15(S), 13:00(S)

PARTY

Regizor: Sam Mendes Distributie: Daniel Craig,

ROLAN BARBAREN 3D

ARHIVE ULTRALOUNGE

orele 11:30, 14:15, 17:00,

Regizor: Philip Einstein Lipski,

Special guest

19:45, 22:15

CITYPLEX

Thorbjørn Christoffersen,

RSVP: 0745.050487

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

SKYFALL

Kresten Vestbjerg Andersen

Regizor: Sam Mendes

Distribuţie: Anders Juul,

CLUB EIGHTIES

Regizor: David Feiss,

Distributie: Daniel Craig,

Andersen, orele 12:45, 18:00

Dance Party

Distribuţie: Adam Sandler

orele 11:30, 14:15, 17:00,

DUPA DEALURI

Free drinks for party people

orele 11:15(S), 13:00(S)

19:45, 22:15

EUROPA CINEMA

RSVP: 0745.050487

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

Regizor:Cristian Mugiu

(HOTEL TRANSILVANIA)

Distribuţie: Valeriu Andriuta,

FILM

16 z www.24fun.ro

(HOTEL TRANSILVANIA)

ROLAN BARBAREN 3D THE VINTAGE PUB

Regizor: Philip Einstein Lipski,


3 - 16 noiembrie Thorbjørn Christoffersen,

TIMES PUB

Kresten Vestbjerg Andersen

Turneu National

Distribuţie: Anders Juul, Hadi

Les Elephants Bizzare

Ka-Koush, orele 12:45, 18:00

& after party RSVP: 0745.050487

DUPA DEALURI EUROPA CINEMA Regizor:Cristian Mugiu Distribuţie: Valeriu Andriuta, Cosmina Stratan, Cristina Flutur, orele 17:15

LUNI 5 NoIEMBRIE FILM

ORICUM TE IUBESC

CITYPLEX

Regizor: Susanne Bier

SKYFALL

Distribuţie: Pierce Brosman,

Regizor: Sam Mendes

Trine Dyrholm

Distributie: Daniel Craig,

orele 15:00, 20:15, 22:30

orele 13:00, 16:00, 19:00, 22:00

WRECK-IT RALPH 3D Regizor: Rich Moore

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

Distributie: Jack McBrayer,

Regizor: David Feiss,

John C. Reilly, Jane Lynch

Distribuţie: Adam Sandler

orele 11:00, 16:15

orele 13:30(S)

UPSIDE DOWN

MINTE-MĂ FRUMOS

Regizor: Juan Diego Solanas

PREMIERĂ

Distributie: Jim Sturgess,

Regizor: Iura Luncaşu

DUPA DEALURI

WRECK-IT RALPH 3D

orele 14:30, 20:00

Distribuţie: Andi Vasluianu,

EUROPA CINEMA

Regizor: Rich Moore

orele 17:00

Regizor:Cristian Mugiu

Distributie: Jack McBrayer,

Distribuţie: Valeriu Andriuta,

John C. Reilly, Jane Lynch orele 13:15

SILENT HILL 3D

ROLAN BARBAREN 3D

Cosmina Stratan,

Regizor: Michael J. Bassett

Regizor: Philip Einstein Lipski,

Cristina Flutur, orele 17:45

Distributie: Carrie-Anne Moss,

Distribuţie: Anders Juul,

orele 21:45

orele 15:00

UPSIDE DOWN ORICUM TE IUBESC

Regizor: Juan Diego Solanas

Regizor: Susanne Bier

Distributie: Jim Sturgess, orele 18:45

PARTY

TAKEN 2

Distribuţie: Pierce Brosman,

THE VINTAGE PUB

Regizor: Olivier Megaton

Trine Dyrholm

EVERY NIGHT Party with DJ

Distribuţie: Liam Neeson

orele 15:15, 22:45

RSVP: 0745.050487

orele 20:30

www.24fun.ro

z

17


3 - 16 noiembrie SILENT HILL 3D

FILM

Regizor: Michael J. Bassett

CITYPLEX

orele 13:30(S)

Distribuţie: Anders Juul, orele 15:00

Distributie: Carrie-Anne Moss,

SKYFALL

MINTE-MĂ FRUMOS

Malcolm McDowell, Sean

Regizor: Sam Mendes

PREMIERĂ

TAKEN 2

Bean, Adelaide Clemens

Distributie: Daniel Craig,

Regizor: Iura Luncaşu

(TAKEN 2: TEROARE

orele 22:15

orele 13:00, 16:00, 19:00,

Distribuţie: Andi Vasluianu,

ÎN ISTANBUL)

MARŢI 6 NoIEMBRIE

22:00

orele 17:00

Regizor: Olivier Megaton

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

ROLAN BARBAREN 3D

orele 20:30

Distribuţie: Liam Neeson Regizor: David Feiss,

Regizor: Philip Einstein Lipski,

Distribuţie: Adam Sandler

Thorbjørn Christoffersen,

DUPA DEALURI EUROPA CINEMA Regizor:Cristian Mugiu Distribuţie: Valeriu Andriuta, Cosmina Stratan, Cristina Flutur, orele 17:45 ORICUM TE IUBESC Regizor: Susanne Bier Distribuţie: Pierce Brosman, Trine Dyrholm orele 15:15, 22:45 WRECK-IT RALPH 3D Regizor: Rich Moore Distributie: Jack McBrayer, John C. Reilly, Jane Lynch orele 13:15 UPSIDE DOWN Regizor: Juan Diego Solanas Distributie: Jim Sturgess, orele 18:45 SILENT HILL 3D Regizor: Michael J. Bassett Distributie: Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell, Sean Bean, Adelaide Clemens orele 22:15

PARTY CLUB SOFA Campus SOFA Avem preturi speciale, să tot fii student in CAMPUS RSVP: 0771.789.789 CLUB EIGHTIES Party RSVP: 0749.660.654 M. Kogălniceanu 15

18 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie TIMES PUB

SKYFALL

MINTE-MĂ FRUMOS

TAKEN 2

The original pub quiz &

Regizor: Sam Mendes

Regizor: Iura Luncaşu

(TAKEN 2: TEROARE

After party

Distributie: Daniel Craig,

Distribuţie: Andi Vasluianu,

ÎN ISTANBUL)

RSVP: 0736 737 373

orele 13:00, 16:00, 19:00,

orele 17:00

Regizor: Olivier Megaton

MIERCURI 7 NoIEMBRIE

22:00 ROLAN BARBAREN 3D

orele 20:30

FILM CITYPLEX

Distribuţie: Liam Neeson

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

Regizor: Philip Einstein Lipski,

Regizor: David Feiss,

Thorbjørn Christoffersen,

DUPA DEALURI

Distribuţie: Adam Sandler

Distribuţie: Anders Juul,

EUROPA CINEMA

orele 13:30(S

orele 15:00

Regizor:Cristian Mugiu Distribuţie: Valeriu Andriuta, Cosmina Stratan, Cristina Flutur, orele 17:45 ORICUM TE IUBESC Regizor: Susanne Bier Distribuţie: Pierce Brosman, Trine Dyrholm orele 15:15, 22:45 WRECK-IT RALPH 3D Regizor: Rich Moore Distributie: Jack McBrayer, John C. Reilly, Jane Lynch orele 13:15 UPSIDE DOWN Regizor: Juan Diego Solanas Distributie: Jim Sturgess, orele 18:45 SILENT HILL 3D Regizor: Michael J. Bassett Distributie: Carrie-Anne Moss, orele 22:15

PARTY CLUB EIGHTIES Karaoke Night RSVP: 0749.660.654 M. Kogălniceanu 15 THE VINTAGE PUB Party cu DJ RSVP: 0745.050487 TIMES PUB Party with DJ RSVP: 0736 737 373

20 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie

JoI 8 NoIEMBRIE

HOTEL TRANSYLVANIA 3D

Regizor: Philip Einstein Lipski,

Regizor: David Feiss,

Thorbjørn Christoffersen,

DUPA DEALURI

Distribuţie: Adam Sandler

Distribuţie: Anders Juul,

EUROPA CINEMA

orele 13:30(S

orele 15:00

Regizor:Cristian Mugiu

CITYPLEX

MINTE-MĂ FRUMOS

TAKEN 2

SKYFALL

Regizor: Iura Luncaşu

(TAKEN 2: TEROARE

Regizor: Sam Mendes

Distribuţie: Andi Vasluianu,

ÎN ISTANBUL)

ORICUM TE IUBESC

Distributie: Daniel Craig,

orele 17:00

Regizor: Olivier Megaton

Regizor: Susanne Bier

Distribuţie: Liam Neeson

Distribuţie: Pierce Brosman,

orele 20:30

Trine Dyrholm

FILM

Distribuţie: Valeriu Andriuta,

orele 13:00, 16:00, 19:00, 22:00

ROLAN BARBAREN 3D

Cristina Flutur, orele 17:45

orele 15:15, 22:45 WRECK-IT RALPH 3D Regizor: Rich Moore Distributie: Jack McBrayer, John C. Reilly, Jane Lynch orele 13:15 UPSIDE DOWN Regizor: Juan Diego Solanas Distributie: Jim Sturgess, orele 18:45 SILENT HILL 3D Regizor: Michael J. Bassett Distributie: Carrie-Anne Moss, Malcolm McDowell, Sean Bean, Adelaide Clemens orele 22:15

PARTY SOFA CLUB Girls weekend starts thurdsday Free dinks for ladies all night long RSVP: 0771 789 789 RITMO CAFE David Francu & Fashion Band RSVP: 0723 100 500

VINERI 9 NoIEMBRIE PARTY TIMES PUB Fridey Nigh Live cu Avenue & Afetr party RSVP: 0736 737 373

22 z www.24fun.ro


3 - 16 noiembrie

S}MB{T{ 10 NoIEMBRIE PARTY CLUB EIGHTIES

RSVP: 0731.321.507 TIMES PUB One Year Anniversary Trupa 6

PARTY

RSVP: 0736 737 373

THE VINTAGE PUB

Halloween Party - ora 22:00 RSVP: 0749.660.654

DUMINIC{ 11 NoIEMBRIE EVERY NIGHT Party with DJ

TRIPPIN CAFFE

RSVP: 0745.050487

Latino Clubbin

RSVP: 0737 054 535

RSVP: 0736 737 373

MARTI 13 NoIEMBRIE PARTY CLUB SOFA

Aria Urbana Live LATINO CLUB

music concept in town

TIMES PUB

Campus Sofa

Anniversary gift - New live

RSVP: 0771.789.789,Griviナ」ei 65 CLUB EIGHTIES Student Party RSVP: 0749.660.654 M. Kogトネniceanu 15 TIMES PUB The original Pub Quiz & after party RSVP: 0736 737 373

MIERCURI 14 NoIEMBRIE PARTY TIMES PUB Times Academy Party RSVP: 0736 737 373

JoI 15 NoIEMBRIE PARTY TIMES PUB Party with DJ RSVP: 0736 737 373

VINERI 16 NoIEMBRIE PARTY TIMES PUB Friday Night Live cu Trupa 6 & After Party RSVP: 0736 737 373

24 z www.24fun.ro


26 z www.24fun.ro


www.24fun.ro

z

27


28 z www.24fun.ro


30 z www.24fun.ro


32 z www.24fun.ro


HOTEL MARA Str. Toporasilor nr. 1, Platou Izvor, Sinaia Tel: 0244.315.113 hotelmara.apps.ro HOTEL MYTHOS LUXURY ROOMS Str. Traian nr. 19, Predeal Tel: 0722.212.319 www.mythosresortpredeal.r o HOTEL SARAH Str. Amurgului, Poiana Tapului, Busteni Tel: 0721.264.999 www.hotelsarah.ro **** HOTEL CAUTIS Str. Garbovei nr. 9, Azuga Tel: 0244.307.800 www.hotelcautis.ro HOTEL ORIZONT Str. Trei Brazi nr. 6, Predeal Tel: 0268.455.150 www.hotelorizont.ro HOTEL PIEMONTE Str. Mihail Saulescu nr. 149, Predeal Tel: 0268.455.849 www.hotelpiemonte.ro

Tel: 0268.456.422 www.rozmarin-timpa.ro HOTEL ROWA DANY B-dul Carol I nr. 46, Sinaia Tel: 0372.712.582 www.rowadany.ro ***** HOTEL CONFORT SUITES Str. Trei Brazi nr. 33, Predeal Tel: 0268.455.795 www.predeal-hotel.ro HOTEL LUX GARDEN Str. Sorica nr. 10, Azuga Tel: 0372.057.100 www.luxgardenhotel.com

&-// '* *** COMPLEX CHEILE GRADISTEI Cheile Gradistei, Fundata Tel: 0372.681.401 www.cheilegradistei-fundata.ro COMPLEX WOLF Str. Branului nr. 36 bis, Bran Tel: 0268.237.013 www.complexulwolf.ro

HOTEL PALACE Str. Octavian Goga nr. 4, Sinaia Tel: 0244.312.052 www.palace-sinaia.ro

CLUB VILA BRAN Str. Alunis nr. 9, Bran Tel: 0268.236.866, 0722.485.407 www.vilabran.ro

HOTEL ROZMARIN Str. M. Saulescu nr. 159, Predeal

HOTEL LA DOLCE VITA Tohanul Nou - Bran, DN 73 FN Tel: 0368.446.283

+


'*--/ &-'%

pârtiei de ski Stadion, precum Ĺ&#x;i de o sală de conferinĹŁÄƒ Sala Verde - 40 locuri www.traveland.ro

*** CASA VINGA Poiana Bra§ov Tel./Fax: 0268.262.334 televizor color, frigider, telefon direct interna\ional.

***** HERALDIC CLUB Str. Poiana Ruia nr.1 Tel: 0368.101.213 www.heraldic-club.ro

HOTEL ROYAL Str. Poiana lui Neagoe Tel: 0268.262.261 www.hotel-royal.ro HOTEL TIROL Poiana Brasov Tel: 0268.262.460 www.hoteltirol.ro **** COMPLEX ALPIN Poiana Brasov Tel: 0268.262.343 www.hotelalpin.ro HOTEL ACASA LA DRACULA Str. Poiana lui Stechil nr. 22 Tel: 0372.689.800, 0268.262.057 www.house-of-dracula.com HOTEL EDELWEISS Str. Poiana Soarelui nr. 162 Tel: 0268.262.194, 0268.262.486 www.hotel-edelwiess.ro HOTEL PIATRA MARE Poiana Doamnei Tel: 0268.262.029 www.piatramare.ro HOTEL RIZZO BOUTIQUE & SPA Str. Valea Lunga nr. 8 Tel: 0368.100.160/1/2 www.rizzohotel.ro TRAVELAND Str.Valea Lungă Tel: 0268-262447, 0744684759 Plasat la baza pârtiei de ski “Stadionâ€? satul de vacanĹŁÄƒ Traveland dispunde de 8 vile(77 locuri) amplasate ĂŽn apropierea Centrului Olimpic Poiana BraĹ&#x;ov Ĺ&#x;i a

+/ 

HOTEL AURELIUS Str. Poiana lui Neagoe nr. 25 Tel: 0720.776.997, 0268.262.166 brasov.imparatulromanilor.ro

%--/ &-'%* *** COMPLEX HOTELIER EDEN Str. Neagoe Basarab nr. 7, Predeal, (pe Cioplea) - camere duble, apartamente si apartamente cu jacuzii - 4 sali restaurant intre 50 si 250 locuri - 5 sali de conferinte cu lumina si fara stalpi Apartamente cu jacuzzi incepand de la 180 de lei Tel:0268456379, 0745.410.206 HOTEL ART MONTANA Str. M. Saulescu nr. 96, Predeal Tel: 0268.457.282 www.artmontana.ro HOTEL BUCEGI P]r]ul Rece Tel: 0268.456.491, 0722 465 655 Hotelul are 28 camere duble, 4 garsoniere. Camerele au baie proprie. Parcare §i gr[din[ de var[.Restaurant rustic. HOTEL CABANA VANATORILOR Str. Trei Brazi nr. 3, Predeal Tel: 0268.455.285 www.cabanavanatorilor.ro


0735.404.169 www.hotelbelvederebv.ro HOTEL CHAMBERSโ€™N CHARM Str. Stejerisului nr. 27 Tel: 0268.512.991, 0733.016.512 www.chambers-charm.ro PENSIUNEA CASA ROZELOR Str. Michael Weiss nr. 20 Tel: 0268.475.212, 0747.490.727 www.casarozelor.ro

camere single, duble ยงi triple, dotate cu grup sanitar propiu, TV-cablu, acces internet gratuit. Asigur[m parcare p[zit[, loc de joac[ pentru copii, mic dejun. PENSIUNEA STEJERIS Str. Stejeriยงului nr. 15 0268.476.249, 0744.354.231 www.pensiuneastejeris.ro Pensiunea are 6 camere duble, restaurant, teras[, sal[ de protocol, foiยงor, parcare PENSIUNEA TOPAZ Str. Canionului nr. 19, Dambul Morii, Brasov Tel: 0268.340.192 www.kt-turism.ro RESIDENCE HIRSCHER Apollonia Hirscher 14 Tel: 0368.40.12.12 www.residencehirscher.com CURTEA BRASOVEANA Str. B[ilor nr.16 0268.472.336,0723.507350 HOTEL AMBIENT Str. Iuliu Maniu nr. 27A Tel: 0268.471.747, 0268.474.210 www.hotelambient.ro

PENSIUNEA LA REZIDENZA Str. Gradinarilor nr. 18 Tel: 0268.473.377 www.rezidenza.ro PENSIUNEA SOFIE Str. Codrii Cosminului nr.122 Tel: 0268.420 011 **** CASA CRANTA Str. Mr. Cran\a, nr. 3A Tel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925 Hotelul are apartamente de lux, protocol ยงi garsoniere dotate cu telefon interna\ional, TV satelit, minibar ยงi teras[. Sal[ de conferin\e, parcare proprie.Locaลฃie ultracentralฤƒ cu o panorama de excepลฃie spre Tรขmpa ลŸi centrul istoric al BraลŸovului. www.casacranta.ro ***** HOTEL ARO PALACE B-dul Eroilor, nr. 9 Tel: 0268.478.800 201 camere, salon mic dejun, salon Pergola, salonul abastru, saonul alb. Bar de noapte. Singurul hotel de 5 stele din Braยงov! Poiana Braยงov Tel./Fax: 0268.262.334 televizor color, frigider, telefon direct interna\ional.

HOTEL BELVEDERE Drumul Poienii km 2 Str. Stejerisului nr. 11 Tel: 0268.415.575,

++


&-'% *** CASA TIMAR Str. Grฤƒdinarilor, nr.4 Tel/Fax: 0368.442.169, 0743 352 971 reception@casatimar.ro www.casatimar.ro HOTEL ALINALEX B-dul Grivitei 2F-2G Tel: 0268.440.010 www.hotelalinalex.ro HOTEL BELLA MUSICA Piata Sfatului nr. 19 Tel: 0268.477.956 www.bellamuzica.ro

+./ 

HOTEL CASA MURESAN Str. Nicopole, nr. 54 Tel/Fax: 0268.414.373 0744.578.499. Casa Mureยงan situat[ `ntr-o zon[ liniยงtit[ a oraยงului v[ pune la dispozi\ie 35 de camere single, double ยงi suite. Camerele sunt dotate la standard interna\ional ยงi internet inclus `n tariful camerei. Servicii: mic dejun bufet suedez inclus, bar deschis non-stop, recep\ie permanent[ ยงi parcare p[zit[ video. 2 saloane multifun\ionale de 140 ยงi 40 de locuri ideale pentru nun\i, botezuri,

www.hotelpantex.ro conferin\e ยงi evenimente speciale. www.casamuresan.ro HOTEL CUBIX Str. Saturnr nr. 47 Tel: 0368.006 010, HOTEL GOTT Str. Johann Gott nr. 2 Tel: 0268.472.210, 0762.248.088 www.hotelgott.ro HOTEL PANTEX Str. Dobrogeanu Gherea nr. 4C Tel: 0268.411.024, 0733.007.676

HOTEL RAINER Str. Bisericii Romane nr. 124 Tel: 0268.410 425 PENSIUNEA LEO Str. Dobrogea nr. 15 0268.47.75.47 PENSIUNEA PALOMA Str. Nicolae Titulescu nr. 21 Rezerv[ri: 0268.31.09.05, 0721.310.905, 0788.310.905, www.pensiuneapaloma.ro Situat[ `n Centrul Civic,l]ng[ sediul general al Poli\iei Braยงov, ofer[ 16 locuri de cazare `n


+/ 


.# 


.


FORMULA PUB Str. B-dul Eroilor Nr. 29 Tel: 0268.414.113 FRIENDS CAFE Str. Republicii nr.53-55 Rezerv[ri: 0725 639 699 FOR SALE PUB Bd-ul 15 Noiembrie Nr. 24 Tel: 0268.475.446 Mobil: 0788.758.582

KOWLUN Str. Diaconu Coresi Tel: 0760.051.622 LA COMITET Al. Davila nr. 5 LA REPUBLIQUE Str. Republicii Nr. 33 L-D: 09:00-24:00 LA STRADA Str. Gheorghe Lazar nr. 1 0754.099.099

FUSION Str. Republicii 42 Tel: 0732 557 755, 0724 318 079

LA SUETA Str. Gheorghe Baritiu nr. 5 Tel: 0728.123.680

GOTT PUB STR. Johann Gott 2 rezervări 0268.472.203

LIVING LOUNGE & BAR Nicolae Bălcescu nr. 10 Tel: 0741.939.386

GREEN SALOON Muresenilor 11-13 Tel: 0746.256.147

MADO CAFE Str.Republicii nr. 10, Telefon: 0268 475 385 L , M, Mi,J, D : 08.00 - 24.00 V, S: 08.00 - 02.00

JPP Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0722.875.062 Zilnic: 10:00 – 24:00 KASHO CLUB My Place, 7 Bvd. Garii, 2nd floor Tel: 0757 200 400 Program: Friday & Saturday 23.00 – 06.00 KNOCK OUT Str. Al. VlahuĹŁÄƒ nr. 59 Tel: 0741.070.428

.$/ 

MAIDEYI Republicii nr. 18 Tel: 0368.442.880 Mobil: 0754.428.797 MUSIK CAFE Republicii nr. 42 0721.480.394 0732.557.755 NEMO BISTRO-CAFÉ Str. Calea Bucuresti 106 Tel: 0368.433.299

NEW YORK CAFÉ B-dul Victoriei nr. 14 Tel: 0755.344.068 Zilnic: 09:00 – 24:00 OLDIES CLUB St. Muresenilor nr 1 Rezervari dupa ora 16.00 Tel: 0730 OLDIES PACHA Str. Avram Iancu nr.10 Rezerv[ri: 0721 201 820 QUEEN’S PUB Str. Soarelui Nr. 10 Tel: 0268.318.618 RITMO CAFE & LOUNGE Str. Titulescu nr. 2 Tel: 0729.996.265 My place - Et. 2 SCHWARZ PUB Strr. Ghe. Baritiu nr. 1 Tel: 0268.415.067 SOCIAL PUB Cafenea, terasa, pub. M. Kogalniceanu 23 Tel: 0748 33 22 11 SOFA CLUB Str. Griviţei 65 Tel: 0771.789.789 www.sofaclub.ro STAR BRUNCH & MORE Magazin STAR et.3 Nicolae Balcescu 62 Tel: 0368.884.916

STILL CAFE Apollonia Hirscher nr.9 Tel: 0745.277.795 STREET CAFE Republicii nr 56 Tel: 0744.827.839 STUDIO 80 MureĹ&#x;enilor 11-13, 0743.589.433 TEQUILA BOWLING Str. A. Iancu 32 RSVP: 0720.477.896 www.tequilabowling.ro THE VINTAGE PUB Livada PoĹ&#x;tei Tel. 0745 050 487 Str. B-dul Eroilor Nr. 29 0268.414.113 TIMES PUB Str. Eroilor 17, Cladirea Modarom 0736.73.73.73 VANILLA LOUNGE Garii nr. 5, Unirea Shopping Center, Etaj 3 0720.826.452 URBAN SOCIAL CLUB Saturn 38, Tel 0748.533 515


ARHIVE ULTRA LOUNGE Str. Apollonia Hirscher 12 RSVP: 0733.709.709 BAR CLUB 108 Str. Avram Iancu Nr. 108 0268.424.810 L-D: 18:00-03:00 BABA BAR LOUNGE & BILIARD Str. 15 Noiembrie Nr. 30 0722.362.911 BLACK&SILVER CAFE Str. 15 Noiembrie Nr. 9 0742.477.159 BRICK’S PUB&BAR Str. Eftimie Murgu Nr. 1 (Racadau, langa BRD) 0268.324.148, 0788.122.557 CAFÉ 13 Str. Republicii nr. 13 Tel: 0744.437.803 Zilnic: 09:00 – 24:00 CAFÉ DE PARIS Str. Republicii nr. 56 Tel: 0742.479.563 Zilnic: 08:00 – 24:00 CEAINÄ‚RIA OPEN HEART Drumul spre Poiană prima parcare de la Belvedere Rezervări: 0748 093.836 Singura locaĹŁie din BraĹ&#x;ov unde nu se fumează Ĺ&#x;i nu se consumă cafea sau alcool! tea, cookies, books, fresh,

./ 

smoothies, relax. CEAINÄ‚RIA CEAI ET CAETERA Str. Latină, Nr.15 Tel. 0372.741.745 CORONA CAFÉ Str. Piata Sfatului Nr. 12-14 CAFETECA Grigoras Dinica Nr.1 Zilnic: 08.00-24.00 DASH My Place, 7 Bvd. Garii, Open daily 10:00 – 03:00, Tel: 0749 129 059 Bowling, billiard & snooker,ping-pong, darts, DEANE’S IRISH PUB & GRILL Republicii nr.19 Rezerv[ri: 0268 411 767 DIE STUBE Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0727.865.191 EIGHTIES CLUB B-dul. M. Kog[lniceanu nr 15, langa Blocul Roland Rezervări: 0749.660.654 EL NINO M. Kogalniceanu Nr. 15 Tel: 0722.264.472 FESTIVAL 39 Str. Republicii Nr. 62 Tel: 0743.339.909


CASA HIRSCHER PiaĹŁa Sfatului 12-14 Telefon. 0268.410 533 www.casahirscher.ro rezerv[ri@casahirscher.ro Zilnic:09.00-ultimul client “Intr[, te rog iubite oaspete, `ng[duie-\i r[gazul de-un popas...â€? RESTAURANT CARAIMAN Str. Lungă, Nr. 213 Meniu românesc Ĺ&#x;i internaĹŁional Rezervări: 0268.417.644 Livrări la domiciliu! CRAMELE LUI DECEBAL Intersec\ia str Carpa\ilor

cu B-dul Muncii. Rezerv[ri: 0268.321 476 www.daciagrup.ro Restaurant cu 120 de locuri §i ansamblul folcloric, loc ideal pentru nun\i. DEANE�S IRISHI PUB & GRILL Str.Republicii nr. 19 Telefon. rezerv[ri.: 0268.411 767� LA FONTANELLA Restaurant -pizzerie www.fontanella.ro Program:09:00-24:00 Telefon: 0761 101 202

MADO Str Republicii nr 10 www.madobrasov.ro Telefon: 0747 475 385 RESTAURANT VESUVIUS Str. Calea Bucure§ti nr. 229 Telefon 0268.301 425 www.casinovesuvius.ro ROATA NOROCULUI Str. CriĹ&#x;an nr.6 Telefon. rezerv[ri.: 0268.41 23 24 www.roata-norocului.ro RESTAURANT ROMANTIC

Str.Lung[ nr.261 Telefon: 0268.441 113 0745 132 211 RESTAURANT HANUL DAMBUL MORII DN 1 km 10 Telefon: 0730 602 396 RESTAURANT MAESTRO Str. Avram Iancu nr. 52 Telefon: 0268 415 958 RESTAURANT MILLENIUM Str. Negoiu nr 14 Telefon: 0268 412 363 RESTAURANT CALIPSO Str. 15 Noiembrie nr. 78 Telefon: 0743 569 80 RESTAURANT AMBIENT Str. Aninoasa nr 5 Telefon: 0268 470 856 0368 401 104 RESTAURANT TRANSILVANIA Str. George Baritiu nr 1 Restaurant cu autoservire Telefon: 0728 289 827 Zilnic: 09:00 - 21:00 Organizam nunti, botezuri, aniversari, banchete, mese festive, intalniri de afaceri.

../ 


./ 


TRATTORIA DEL CHIANTI Str.Br]nduselor nr.100 Telefon: 0268.546 087 Orar: 12.00 - 23.00 www.delchianti.ro RESTAURANT BELLA MUSICA Pia\a Sfatului nr.19 Tel. rez.: 0268.477 946 www.bellamuzica.ro RESTAURANT MARRONE My Place, 7 Bvd. Garii, 1st floor Tel: 0751 213 213 Open daily 09.00 – 24.00 TAVERNA S}RBULUI Str. Republicii nr.55 Telefon rezerv[ri:0268.410 222

RESTAURANT CASA CRAN|A Str. Mr. Cran\a, nr. 3A Tel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925 Stil, eleganta si rafinament! Restaurant de exceptie cu bucatarie romaneasca si internationala. Organizam mese festive 30 - 40 de persoane. Pretul pe meniu este negociabil. www.casacranta.ro contact@casacranta.ro RESTAURANT TRANSILVANIA ZărneĹ&#x;ti, Str. CiucaĹ&#x; nr. 9 Telefon:0745.473.436 Organizăm nunĹŁi, botezuri, conferinĹŁe, mese festive. Capacitate până la 500 de locuri

CASA ROMĂ‚NEASCÄ‚ PiaĹŁa Unirii 15 Rezervări:0268.513.877 Meniu tradiĹŁional românesc RESTAURANT SERGIANA BunătÄƒĹŁiuri din Ardeal! MureĹ&#x;enilor 28 Rezervări: 0723.294.293 RESTAURANT CEASUL RÄ‚U Ca la mama acasă,Iuliu Maniu 56 Rezervări : 0723.297.993 RESTAURANT CASA TUDOR Toate-s bune Ĺ&#x;i gustoase Avram Iancu 58 Rezervări: 0728.830.340

RESTAURANT NEC’S Iuliu Maniu 43 Livrări la domiciliu! Telefon: 0728.024.202 STREET 21 Fast food Preparate internaĹŁionale Restaurant cu autoservire fast food Centrul comercial My Place Gării 7, etaj 1, zilnic 09:00-22:00 Livrări la domiciliu: 0724.886.035

,


PIZZA MOZZARELLA & POMODORO Str. Alexandru Sahia 11 Program:11.00-23.00 Livr[ri la domiciliu 0368 800 222, 0744 672 625 www.mozarellapomodoro.ro Transport gratuit! PIZZA PAZZA Comanda pizza ta preferata! Telefon 0268 331 316; 0720 984 908,0749 793 201 0768 596 416 Program – L–J 09.00 – 24.00 V- D – 10.00 – 01.00 PIZZA 600 LIVRARE LA DOMICILIU B dul 15 Noiembrie nr 3 Tel 0268 474 274 Orar – 10.00 – 23.00 PIZZA CASA VENUS Str 13 Decembrie 17 Terasa. Bar. Pizza. Salate Livrari la domiciliu! 0728 28 98 88 , 0372 72 89 88 www.casavenus.ro/pizza Orar – 12:00– 24.00 PIZZA GIORGIO’S Cuptor cu lemne Livrari la domiciliu! Vanzare la pachet. 0268 31 21 21 zza, paste, salate, meniuri www.giorgios.ro

,#/ 

TAVERNA S}RBULUI Va asteptam intotdeauna cu mancaruri deosebite! Nou! Mic Dejun! Tort si sampanie la aniversarea zilei de nastere. 0268.410.222 0727.300.428


LOTUS EXPRESS Restaurant chinezesc. Str. Mure§enilor nr. 20 Orar: 11.00 - 23.00 Tel: 0268.412.037 PiZZERIA DELLA NONNA Str. Iuliu Maniu c[tre Str. Dr. Cantacuzino Nr.1 (l]ng[ Sc. nr. 5) Orar L-S: 10.30-23.00, D: 11.30-23.00. V[ a§tept[m s[ degusta\i m]nc[rurile noastre g[tite la cuptor cu lemne La 5 pizza comandate primesti una gratuita. Telefon: 0748 331 896, 0730 548846, 0771 724249 0368 882164. Comanda minima 20 lei. LIVR{RI LA DOMICILIU NICOLI – PIZZERIE – BAR – SPAGHET{RIE B-dul Iuliu Maniu, nr. 39 Tel: 0268.478.844 zilnic 10.00 – ultimul client Paste §i pizza delicioase Livr[ri la domiciliu! PIZZAIOLO DELIVERY Str. Str CriĹ&#x;ana nr.4 Tel: 0368 40 70 40 ; 0268 41 20 87 0729 97 70 44; 0741 63 07 53 Pizza, Paste, Snacks, Crepes, Salete, Desert, B[uturi. Livrare gratuit[, ambalaj gratuit, comanda minim[ 20 RON. La comand[ peste 90 RON o

,$/ 

sticl[ de suc la 1L gratis! La comand[ peste 150 RON o sticl[ de vin 0.75L gratis! PIZZA ROMA Delivery express Livrari la domiciliu Program – 11.00 – 23.00 Pizza, paste, mancaruri gatite,deserturi, bauturi Tel – 0268 411835; 0734 889 958;0752 323581

PANINI FAST FOOD Calea Bucure§ti, nr. 16 Orar NON STOP Cele mai gustoase sandwich-uri din ora§ PIZZA KOWLUN Str diaconu coresi Tel 0763 373 400 Pizza. Paste. Salate Livrari la domiciliu! Orar – 10.00 – 22.00. PIZZA HAI HUI Str. Lunga 25 Livr[ri la domiciliu Zilnic de la 10.00 - 23.00 0720 474 274, 0766 474 274, 0741 474 274 www.pizzahaihui.ro


AMELIE Petru Maior nr.5 L - V: 08.00 - 20.00 Tel:0268 547 010, 0722 320 657 0788.621.648

PRETTY WOMEN Str. Victor BabeČ™ nr .38 Ap.1 Tel. 0722 395 380 Cuafura, manichiura, pedichiura, cosmetica, makeup, masaj

BEAUTY CULT HEALTH CENTER Centrul Comercial My Place, Bd. Garii nr. 7, etaj 2 Tel: 0725 244 244 R[sf[\ pentru corp §i spirit! Aerobic (tae-bo, fit box, choreography step, flex zone, total dance styles, zero tone & cardio, spinning, jump class, Pilates, fit ball), Kid’s Gym (3-7 ani), Sala cardio, Sal[ de for\[, Saun[ finlandez[, Spa (masaj general, terapeutic §i anticelulitic, reflexoterapie, masaj cu pietre vulcanice, masaj indian al scalpului, tratamente de sl[bit, drenaj limfatic, remodelare corporal[, `mpachet[ri aromatice), Hairstyling, Manichiura.

NEW LINE Str. Doroban\ilor nr. 9 Tel. 0268 470 528 Slabire, remodelare corporal[, tratament complet al celulitei, lifting nechirurgical, laser vascular, laser epilare definitiva, peeling

dermocosmetic www.newlinebv.ro SALON ITALIAN STYLE Str. Traian Nr.1 Tel: 0747 579 460, 0721 667 906 QUEEN NAILS Salon Înfrumuse\are. Unghii din gel cu ultima Str. Br]ndu§elor nr. 39 Coafor -0720 322 797 0726 127 682 Manichiura -0745 867 733 0728992 030

Cosmetic[ - 0751 820 005 0722 985 701 Gene 3D - 0744 428 228 UP & DOWN Str. Carpatilor nr. 15 -17 Tel 0268 549 086 Fitness, Aerobic, Tae-Bo, Zumba, Kangoo Jumps, Pilates, masaj, cosmetica, sauna, freshbar.

Magazin Star - parter Tel: 0268 477 330 Dorobantilor nr.1A Tel: 0722 477 203 BOLERO SALON Str. Zizinului nr. 19 Tel 0765 012 077 Cosmetică, manichiură, pedichiur, coafor, masaj solar, make-up www.salonbolero.ro BLUE BOX STUDIO BRONZARE Calea Bucure§ti nr. 17 Tel. 0730 11 9 786 DIVA SALON Str. Castanilor nr.10 Servicii si produse profesionale. Tel: 0728 053 335 KEIKO BEAUTY SPA Str. Cascadei nr.12 Tel: 0729 140 000 Centru de sl[bire Ĺ&#x;i ĂŽnfrumuseĹŁare www.keikobrasov.ro TRES JOLIE Str. Alexandru VlahuČ›Äƒ nr.138 parter Tel: 0268 313 044 ConstruČ›ie gel, cosmetica, remodelare corporala. Frizerie, cuafor, manichiura, pedichiura.

,+


,./ 


,/ 


simplicity of life

-!/ă"!/(/!( / Corina  " ) corinabacalu.blogspot.com A venit toamna... Ĺ&#x;i o dată cu ea câteva probleme ce nu sunt chiar pe placul nostru: viroze, răceli, frig, tremurici Ĺ&#x;i alte simptome de gripă. Eu ĂŽnsă privesc gripa ca o portiĹŁÄƒ de ieĹ&#x;ire a toxinelor acumulate ĂŽn plămâni, aĹ&#x;a că o ĂŽntâmpin cu

#  

bucurie, o susĹŁin cu multe lichide Ĺ&#x;i vitamina C. Vitamina o iau ĂŽnsă din fructe Ĺ&#x;i superalimente (ex: pudra de camu camu). Să fie clar! ĂŽn caz că nu Ĺ&#x;tiaĹŁi, boala este metoda corpului de a atrage atenĹŁia asupra stilului de viaĹŁÄƒ ce ĂŽl ducem Ĺ&#x;i, de cele mai

multe ori, o cale de ieĹ&#x;ire din această situaĹŁie – cum deseori se ĂŽntâmplă ĂŽn cazul răcelilor. Eliminăm prin excesul de mucus viruĹ&#x;i, bacterii, toxine. Č˜i nu doar fiind mucoĹ&#x;i scăpăm de ce e rău.. ci Ĺ&#x;i prin respiraĹŁie, transpiraĹŁie, urină. Corpul este ĂŽn alertă maximă, punându-Ĺ&#x;i la bătaie toate armele proprii. Una dintre ele este ridicarea temperaturii pentru a elimina viruĹ&#x;ii. Este total greĹ&#x;it să ne ĂŽndopăm cu medicamente când febra se ridică la peste 37 grade. Trebuie să stăm la căldură, ĂŽn pat, să consumăm ceaiuri calde, să nu mâncăm dacă nu simČ›im nevoia Ĺ&#x;i să lăsăm corpul să ĂŽĹ&#x;i facă mendrele Ĺ&#x;i să scape de răceală cât mai repede. Dacă temperatura urcă peste 39 de grade, este indicat să ne ĂŽnfăĹ&#x;urăm ĂŽn prosoape sau ĂŽn cearceafuri ĹŁinute ĂŽn apă rece. Č˜i dacă avem frisoane, să ne ĂŽnfofolim bine. ĂŽn cazul meu, răcelile vin Ĺ&#x;i pleacă ĂŽn maxim 2 zile. De ce? Deoarece nu am foarte multe “releâ€? de eliminat – dar ca orice Pământean “colecČ›ionezâ€? Ĺ&#x;i eu toxine Ĺ&#x;i alte elemente chimice din tot ce mă ĂŽnconjoară. AĹ&#x;adar da.. răcesc Ĺ&#x;i eu de câteva ori pe an. Debutează cu durere ĂŽn gât Ĺ&#x;i dificultate la ĂŽnghiĹŁire. Adicătelea, migdalele mele, pardon – amigdalele mele se inflamează deoarece simĹŁÄƒlesc ceva rău ĂŽn corp Ĺ&#x;i trec la atac. Eu nu pot decât să mă bucur Ĺ&#x;i să ĂŽmi fac repejor o limonadă cu sucul de la o lămâie, un linguroi extrageneros de miere Ĺ&#x;i vreo două de picături de propolis. Č˜i beu cu ĂŽnghiĹŁituri mici. De cele mai multe ori, durerea dispare până la terminarea limonadei miraculoase! E fantastic nu-i aĹ&#x;a? Printre altele vă recomand să consumaĹŁi mai frecvent următoarele alimente: ceapă, usturoi, lămâie, miere, propolis, pătrunjel Ĺ&#x;i evident‌ muuulte fructe Ĺ&#x;i legume! Pupici vitaminizaĹŁi!


jurnal 4 design Ce este designul Č™i de ce avem nevoie de el ĂŽn viaČ›a noastră? Fiecare obiect din jurul nostru are, sau poate avea, un designer ĂŽn spate. DiferenČ›a stă ĂŽn detalii, ĂŽn buna sau proasta utilizare a obiectului. Č˜i fără să ne dăm seama, ne ataČ™Äƒm de anumite produse, avem obiecte de suflet, de care nu ne putem despărČ›i, Č™i obiecte pe care le aruncăm la fiecare curÄƒČ›enie generală, pentru că nu le mai găsim utilitatea.

Despre design Č™i ĂŽmportanČ›a lui ĂŽn viaČ›a noastră

"Less is more" (Mai puČ›in este mai mult) este unul din principiile de baza ale designului, cu atât mai potrivit ĂŽn ce priveČ™te designul pentru casă. Obiecte bine gândite, rezistente, simplu de utilizat Č™i‌ frumoase. Iată, dacă vrei, reČ›eta simplificată a unui obiect de design. Nu degeaba vezi reclame care promovează produse ce rezolvă două sau trei probleme. Designul ne ĂŽmbunătÄƒČ›eČ™te viaČ›a. Prin simplificare. Prin atenČ›ia acordată detaliilor Č™i a bunei utilizări. Prin ĂŽnfrumuseČ›are. Sigur, designul poate costa mai mult decât un produs de masă, găsit la magazinul din colČ›. Dar rezistenČ›a ĂŽn timp Č™i funcČ›ionalitatea, ĂŽl fac mult mai ieftin Č™i eficient. Designul nu e doar funcČ›ie, ĂŽn sensul impersonal, ingineresc. ĂŽntotdeauna e ĂŽnsoČ›it de poveste. Č˜i ĂŽntotdeauna, povestea Č›i se adresează, vorbeČ™te despre tine. Pentru că designul este context. Context social, istoric, economic. BombardaČ›i cu informaČ›ie, cu reclame care ne ĂŽnsoČ›esc isteric, avem tendinČ›a de-a ne ĂŽnconjura de obiecte inutile, care ne promit viaČ›Äƒ ĂŽndelungată, ten frumos, picioare lungi Č™i somn odihnit. Căutăm să atingem normalitatea ĂŽn sute de produse ĂŽmpinse artificial ĂŽn subconČ™tientul nostru drept nevoi. ĂŽnsă normalitatea este simplificare, iar viaČ›a noastră se poate ĂŽmbunătÄƒČ›i scăzând, Č™i nu adunând noi Č™i noi obiecte menite să creeze false nevoi de dependenČ›e. AČ™adar, te invit să priveČ™ti cu atenČ›ie obiectele din casa ta Č™i să te ĂŽntrebi care este gândit de un designer si care poate pleca odată cu ordinea de toamnă.

$/ jurnal 4 design Marele Plutarh spunea: „A fi curajos nu ĂŽnseamnă a te arunca ĂŽnainte ĂŽn orice primejdie, cu orice risc, ci a fi hotărât să fii ĂŽntotdeauna de partea adevărului.â€? ĂŽntr-o asemenea situaČ›ie mă aflam cu ceva timp ĂŽn urmă când criza financiară a tulburat ĂŽntreaga lume. SituaĹŁia ĂŽn care firma mea se afla

 (( /))!/)""(/

atunci, din perspectiva omenească era ĂŽngrijorătoare - aveam două lucruri certe: un teren de 9,5 ha Ĺ&#x;i o datorie de 1.800.000EURO pe care

Simon )(

trebuia să-i plătesc la bancă. Deoarece băncile nu

www.avangarden3.ro

mai ofereau credit pentru construcţii, prima soluţie la care m-am gândit a fost vânzarea terenului cu tot cu proiectul de locuinţe pe care Îl aveam deja.

blocuri cu mai multe etaje). De asemenea, pentru

rigips (cum erau ĂŽn Avantgarden 1) au fost ĂŽnlocuiĹŁi

Criza ĂŽnsă se accentua Ĺ&#x;i nu reuĹ&#x;eam să vindem

demararea proiectului Avantgarden 3, am luat

ĂŽn totalitate cu pereĹŁi de cărămidă. AĹ&#x;adar, cu bani

terenul. Voiam să Ĺ&#x;tiu care este planul Lui pentru

decizia de a construi apartamente la preĹŁul de

mai puĹŁini, ĂŽntr-o criză financiară pronunĹŁată,

mine ĂŽn această situaĹŁie grea. Ĺži după un timp, am

36.000 EU (pentru 2 camere), pe care să le oferim

Dumnezeu ne-a ajutat să construim apartamente

ĂŽnĹŁeles clar ce dorea El să fac: trebuia să-mi

clienĹŁilor ĂŽn stadiul de semifinisaj, deoarece

la preĹŁul cel mai mic de pe piaĹŁÄƒ Ĺ&#x;i la o calitate

adaptaz proiectul meu de locuinĹŁe la situaĹŁia de

situaĹŁia financiară nu ne permitea mai mult ĂŽn acel

superioară apartamentelor pe care le construisem

criză din ĹŁară. O tendinĹŁÄƒ clară a dezvoltatorilor

moment. ĂŽnsă, criza a avut Ĺ&#x;i o parte bună:

până atunci. In aprilie 2009, ĂŽnainte de a pune

era de a face locuinĹŁe cu suprafeĹŁe mari, ceea ce

costurile materialelor Ĺ&#x;i a manoperei au scăzut

prima cărămidă la primul bloc din Avantgarden 3,

ducea la preĹŁuri mari, bineĂŽnĹŁeles. Ideea salva-

mai mult decât am anticipat. Când am

vândusem deja 83 de apartamente ĂŽntr-o lună,

toare pe care am primit-o de la Dumnezeu a fost

conĹ&#x;tientizat acest lucru, Dumnezeu mi-a

stabilind un record la vânzări ĂŽn acea perioadă de

tocmai ĂŽn adaptarea proiectului la criza actuală,

impresionat inima Ĺ&#x;i am hotărât, ca, ĂŽn loc să-mi

criză. Cuvântul de ordine care m-a călăuzit ĂŽn acea

adică, a construi apartamente mai mici, pentru

măresc profitul, să le ofer clienĹŁilor apartamente

perioadă de ĂŽnceput a fost: flexibilitate maximă.

posibilitÄƒĹŁile tuturor oamenilor. AČ™adar, am luat

la acelaĹ&#x;i preĹŁ de 36.000 EU, dar gata finisate

Deoarece aproape totul era ĂŽntr-o continuă

câteva măsuri urgente pentru diminuarea

(gresie, faianĹŁÄƒ, centrală termică, granit pe casa

schimbare Ĺ&#x;i eu trebuia să fiu flexibil Ĺ&#x;i deschis la

costurilor de construcție (renunţarea la demisol,

scării,balustrade inox, etc), iar pereĹŁii interiori de

noile schimbări.

./ 


$#/ 

&-*

 %***/  ,

+//,$/   .,.

.)

24Fun Brasov Editia 194  
24Fun Brasov Editia 194  

3 - 16 noiembrie