Page 1

68 pagini

GRATUIT

anul xI nr. 230

19 aprilie - 2 mai 2014

Edi\ia de Brasov ,


S UMAR

19 aprilie - 2 mai 2014

editoriale partea 1 Alina Ariton Mihai Dobrovolschi Florin Iaru Robert Șerban

info partea 1 5 6 8 10

editoriale partea 2 Ciprian Vaida Corina Bacalu Tea Story - Just-T

3 4 6

cultura evenimente shopping timp liber evenimente speciale auto

info partea 2 12 18 26 28 30 36

frumusete pizza & food restaurante cluburi si baruri turism

8 14 15 21 30

Eu cred!

Alina Ariton Poate pentru că vremea din seara în care umpleam foaia asta cu ale mele cuvinte era ca limba rusă. Sau poate pentru că era săptămâna patimilor și astea două se țineau de mână într-un mod care mă punea pe gânduri. Decorul nu era de partea mea... Ploaie. Frig. Mușchi încordați. Capete plecate. Tristețe. Cum? Fără zâmbete? E clar! Nici măcar o scamă din lumea mea! Atât de încărcați de negativ să fie oamenii de pe ulița mea să strice chiar și vremea? Se prea poate... Paștele era perioada plimbărilor sub clar de lună… în care ne țineam de mână și povesteam despre lemne,… dar în mare parte despre flori, fete sau băieți, melodii sau cântăreți. Știi ce conta? Faptul că nu eram certăreți și eram, domne, zâmbăreți! Eu cred! Tu, ce mai aștepți?

Să-ți povestesc! Se făcea că era duminică. M-am trezit cu gândul de a merge la biserică, recunosc nu am mai fost demult. De aici extazul și spiritul de aventură. Erau floriile, așa că aveam un motiv în plus. Eu voi fi veșnic îndăgostită de flori, nu puteam lipsi de la ziua lor. Mi-am luat fusta plisată, roșie, peste genunchi… dresurile înflorate ca să aibă motiv babele să scuipe în drum ca la fetele deochiate și am pornit. Știi cum te simți când ai un gând și-l aduci în plan real? Îți zâmbește și fața și sufletul! Ei bine, așa țanțoșă și mândră am intrat în curtea bisericii, mi-am făcut tacticoasă o simplă cruce, dar din suflet. Am aprins o lumânare… mi-am mai făcut încă o cruce. Am intrat în atmosferă și în câteva secunde în biserică. Am zis că am intrat în

atmosferă.? Hmm! Nu prea! Ce am făcut greșit? M-am uitat în jur! Simțeam cum fiecare secundă învechită îmi fura câte o bucățică din zâmbetul meu natural. De unde dezamăgirea? Păi… pentru că și aici omul e trist. Dar eu nu, nu mă las. Fac un pas în spate, mai fac o cruce :) și-mi chem zâmbetul înapoi. Fie! Fiecare cu fericirea lui! Îmi iau mătușa și verișoara de braț, le molipsesc cu zâmbetul meu natural și pornim la drum. Povești, planuri pentru restul zilei și soare, din ce în ce mai mult soare. Simt miros de primăvară. Ce crezi? La primul colț o țigancă vindea lăcrămioare. Mi-a stat inima în loc, sunt florile vieții pentru Alina mea! Vezi? Merită să crezi și vei fi și răsplătit când nu te aștepți!

Editor: S.C. reDDY TO BuY S.r.l. Redac\ie: Tel./Fax. 0268 477 023 Adresa: Str. Serii nr. 2 Management: alina ariton - alina24fun@gmail.com DTP: alexandru Constantin Publicitate: Oana Draghici - oana24fun@gmail.com Redac\ie: bv24fun@yahoo.com Secretariat: publicitate24fun@gmail.com Grafic[: alexandru Constantin Tipar: artprint Distribuţie: reddy To Buy pr agency Re\eaua 24FUN: Director General: alex. S[ndulescu Redactor-§ef: aneta ple§a Responsabilitatea pentru exactitatea informa\iilor revine exclusiv institu\iilor care le furnizeaz[.

www.24fun.ro

Tiraj: 15.000 de exemplare


editorial

Şi ce dac[ mihai Dobrovolshi Noi suntem.

6 z www.24fun.ro

Şi ce dacă ne trezim noaptea la trei? Nu ne e frică de ideile noastre treji, aşa cum nu ne e frică de adâncurile noastre când dormim. Ne facem un ceai şi ne gândim că era mai rău să nu ne trezim deloc, că doar nu am terminat încă de învăţat cine suntem. Şi ce dacă facem greşeli? Nu sunt decât semafoare prin care străbate, în culori, lumina. Contează să le ţinem minte pentru alte intersecţii. Şi dacă nu suntem căsătoriţi până la treizeci şi ceva de ani? Vrem să fim, dar nu înseamnă că dacă nu suntem nu existăm. Şi dacă nu avem copii? Vrem şi îi iubim. Dar nu aţi văzut atâţia copii întinşi ca un pariu între prostie şi orgoliu? Ăştia nu-s copii dintr-un singur trup, ăştia-s copii de trupă, gavroşii şi cosettele divorţurilor sau minciunilor. Şi dacă avem răutate uneori, ce dacă? Poate o avem ca s-o vadă ceilalţi pe a lor. Poate aşa facem noi bine în jur. Şi ce dacă nu suntem numai dragoste? Poate preferăm să trudim cu lacrimi ca să ne-nclinăm inimile o idee spre dreapta decât să ne minţim că suntem buni. Şi nu ne pasă ce zic ceilalţi? Voi ne găsiţi aroganţi, noi ne găsim pe noi. Şi ce dacă suferim? Noi ştim că la un moment dat suferinţa nu mai doare. Şi atunci ne simţim vii. Şi ce dacă bem vin? Câtă vreme râdem, strugurii au suflet. Şi dacă bem vodcă? Povestiţi-ne un zâmbet, poate ne-aţi întristat chiar voi. Şi ce dacă suntem răzbunători? Poate aşa iertăm noi, echilibrând pământul. Noi ştim că dragostea e uşor de zis, dar greu de cerut. Pentru că e greu de dat. Pentru că e greu de găsit. Dar mai ştim că tocmai de-aia e singura care mai merită căutată de noi, căutători de comori de soi, nu cerşetori de chilipiruri, goi. Vă folosim rânjetele drept scuturi, ca Perseu şi vă tăiem capetele alea cu gorgone-n ochii cruzi de-atâta teamă. Şi apoi râdem, ştiind că sunteţi ca noi, poate doar cu alte lecţii pe tablă, în clase mai mici sau mai mari. Toţi mai chiulim nemotivat, ca să fumăm, mai ales când se aduc în şcoală, cu mare fast, moaşte de premianţi.


editorial Un înger Florin Iaru Soficoo..!

Şi ce dacă apele liniştite sunt furtunoase…

porţelan amândoi, îl privesc şăgalnic. Nu-i

– îl bântuie asta de dimineaţă, de nu-şi

aici. Da, blestemata manie muierească.

găseşte locul. Îşi pune fularul, îşi pipăie

Ordinea asta, care rătăceşte totul. Olimpian

paltonul, îşi bate reverul cu un gest clasic.

simte că va întârzia: "Femeie, zi o dată unde

Figura i se încreţeşte într-un rictus dureros.

e, că mă enervez!" Doamna Sofica se ridică

"Îngeraşule, Sofico, unde mi-e tocul de la

de la televizor şi începe să scotocească. "La

ochelari?" De dincolo se aude –

bucătărie nu-i – zice ea cu voce tare – şi nici

literalmente – o tăcere concentrată. Apoi:

în cămară." "Pentru numele lui Dumnezeu,

"Nu-i pe policioară?" "Care policioară?" "A

da' de ce nu-i găseşti? Întârzii! Hai, mai

din baie." "Din baie vin." "Atunci, poate în

repede, că mă grăbesc." Coana Sofica se

bibliotecă, lângă căţelul roz." Olimpian se

zgribuleşte puţin şi creşte viteza cu care

repede în sufragerie. Acolo l-a lăsat aseară.

deschide sertarele, cu care cotrobăie printre

Atât căţelul roz cât şi căţelul verde, de

cărţi… Are ceva din rigiditatea unui robot defect, dar care, mânuit de un operator nebun, se loveşte de mobile. Apoi se uită pe sub pat, sub masă, după şifonier… Olimpian e deja la capătul răbdării. "Unde l-ai pus? La ce-ai pus mâna pe el? Ah, mania asta a ta de a ascunde lucrurile! Nu rabzi, ai, te mănâncă în cur! Unde le ascunzi? Le mănânci? Vrei să mă moşteneşti? Dobitoaco! Ba nu, eu sunt dobitoc, că de când am văzut-o pe zgripţuroaica de mă-ta trebuia să-mi dau seama ce e de capu' tău! Cap ai, minte ce-ţi mai trebuie! Mi-ai otrăvit zilele, mi-ai luat lumina ochilor, m-ai adus în sapă de lemn. Sunt un orb, un surd, un mut, un mort! Şi nu ţi-a ajuns, acum mi-ai ascuns prăpăditul de toc! Iar dacă sunt orb, sunt pierdut! Toanta! Stă şi trage băşini la televizor şi eu mă spetesc… Aha, stai aşa. He he. Era în partea cealaltă. Ce tâmpiţi. De ce să pui două buzunare la piept când ştie orice om că buzunarul ideal e în stânga? Of, îngeraşule, ştiam eu că e încurcătură… Ţi-am zis. Dă să te pup. Îngeraşul meu credincios! Eşti un înger. Asta eşti!" E, brusc, de o tandreţe copleşitoare. Sofica se lasă pupată, ridicându-şi sprâncenele. Tânăr şi neliniştit, episodul 2037 o aşteaptă şi sigur va pierde sărutul de adio. Dar va fi un sărut de adio? Aşa că femeia se reaşază în fotoliu, iar capul familiei priveşte mândru în jur. E timpul să coboare în parc, să-şi citească ziarul, invidiat de toată populaţia cartierului. Plăcerea lui. Mândria lui. Nimeni nu mai citeşte ziarul ca el, dând din cap şi comentând. Viaţa lui. "Hm, ziarul… acuş era aici… Unde mama dracului… L-am văzut cu ochii mei. Aici era, acuş era, futu-i mama mă-sii de viaţă şi de ziar… Soficoo… Ce mi-ai făcut cu gazeta? Nesătulo!"

8 z www.24fun.ro


editorial Moartea și poezia robert Șerban Fiecare dintre noi are o mierlă

Cine are curiozitatea să-și bage nasul prin cărțile poeților români contemporani, mai tineri sau mai... maeștri, va găsi acolo moartea. În cele mai banale sau extravagante forme ale ei: bleagă ori virilă, cu barbă ori blondă, cu coasă sau cu silicoane, generoasă ori țață, ascunsă în floarea de cais ori în haznaua din fundul curții, călare pe un struț sau chiar struțul în persoană, moartea este, de departe, personajul preferat al

poeților de pe aceste meleaguri. Dar, fir-ar!, alte subiecte mai simpatice despre care să... cuvinteze nu găsesc oamenii ăștia? Nu-i destul că se scumpesc continuu toate, că avem cele mai mari rate de mortalitate în toate sectoarele, că, pe străzile din România, dacă nu-ți cade cărămida-n cap sau nu te trăsnește Cel de Sus, din senin, intră unul cu mașina-n tine și te face terci și dacă, totuși, ai avut zile, ele ți-s numărate în spitalul în care ai fost internat)? Nu-i suficient că vezi tot mai puțin conaționali zâmbind, iar cei care o fac tocmai și-au gaăsit un job în străinatate și sunt fericiți că o șterg de pe-aici? Și atunci de ce scriu poeții despre moarte cu o așa de mare acribie și asiduitate? Fiindcă – mi-au raspuns șapte dintre ceișapte chestionați – vor să se înțeleagă pe sine. Adică, să afle ce naiba e cu ei pe lumea asta. Și cum poți găsi răspunsuri cât de cât mai aproape de adevăr dacă nu te raportezi la adevărul cel mai... sigur: într-o deloc bună zi, o vom mierli. P.S.: După ce am citit câteva plachete de poezie mortală, viața mi s-a paărut și mai acătării. Citiți și voi!

10 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai FILARMONICA BRAŞOV

Distribu\ie: M. Tomescu, C. Klein,

Str. Apolonia Hirscher, nr.10

N. Chirila, A. Raducan, C. Rosu,

Complexul Militar, Livada Poştei

A. Ichim, R. Iuga, N. Zaharia,

Telefon: 0268.473.058

B. Mirica, C. Dicu

www.filarmonicabrasov.eu

Miercuri, 30 aprilie, ora 11.00, Sala Operei

RECITAL CAMERAL Anton Niculescu – violoncel

RECITAL

Epifanio Comis – pian (Italia)

Distribu\ia: I.Margarit, N. Vlad,

În program:

S. Patriche

„Muzica marilor compozitori rusi

Miercuri, 30 aprilie, ora 17.00,

pentru violoncel si pian”

Casa Muresenilor

Sâmb[t[, 26 aprilie[, ora 19.00 Sala “PATRIA”

RECITAL Opera de G. Puccini

CONCERT SIMFONIC

Dirijor: Tiberiu Soare

Dirijor: Mihail Agafia

Regia: Mateo Mazzoni (Italia)

Solist: Dieter Flury – flaut

Distribu\ia: Anda Pop,

(Austria)

Mariana Lazar, Cosmin Marcovici,

Miercuri, 30 aprilie, ora 19.00

Valentin Marele,

Sala “PATRIA”

Alexandru Aghenie, Cristian Fieraru, Nicolae Zaharia,

ASOCIA|IA DE CULTUR{

Claudiu Bugnar, Irinel Felea

MUSEION

Sambata, 3 mai, ora 18.30,

Pia\a ENESCU 2

Sala Operei

teatrulstrada@gmail.com Tel: 0724 990 753

TEATRUL ANDREI MURESANU

www.museion.ro

P-ta Libertatii, nr.1 Covasna Tel./fax: 0267 315 324

OPERA BRAŞOV

www.tam.ro

Str. Bisericii Romane Nr. 51, Telefon: 0268 41 59 90

TEATRUL ARLECHINO

www.opera-brasov.ro

Str. Hirscher Apollonia nr. 10 Telefon: 0268-475 243

RECITAL

www.teatrularlechino.ro

Distribu\ia: M. Petcu, N. Vlad, S. Patrichea

RATUSCA CEA URATA

Miercuri, 23 aprilie, ora 17.00,

de Valentin Dobrescu

Casa Muresenilor

Regia artistica: Valentin Dobrescu Scenografia: Valentin Dobrescu

SILVIA

Distributia: Petronela Rujan,

Operet[ de E. Kalman

S]mb[t[, 26 aprilie, ora 10.30

Distribu\ie: Simona Marcan

la Sediu

Dirijor: Dorel Munteanu Regia: Anda Tabacaru Hogea

FLUIERUL FERMECAT

Sâmbata, 26 aprilie, ora 18.30,

de Adrian Gazdaru

Sala Operei

Regia artistica: Adrian Gazdaru Scenografia: Gelu Rîsca

12 z www.24fun.ro

FRUMOASA

Muzica: Catalin Cretu

DIN P{DUREA ADORMIT{

Distributia: Petronela Rujan,

Operet[ de M. Teicu si S. Kerim

Duminic[, 27 aprilie, ora 10.30 si

Regia: A. Torok

12.00 la Sediu


19 aprilie - 2 mai TEATRUL SIC{

Coregrafia: prof. Doina Enache si

ALEXANDRESCU

Csongor Kicsi

Str. Piata Teatrului nr. 1

Distribu\ia: Maria Gârbovan,

Tel. 0268 418 850

Viorica Geanta Chelbea,

www.teatrulsicaalexandrescu.ro

Duminica, 27 aprilie, ora 19.00 sala Operei Brasov

OLENKA de Vasili Sigarev

METODA G

Regia: Sânziana Stoican

de Jordi Galcerán

Scenografia: Valentin Vârlan

Regia: Cristian Dumitru

Distribu\ia: Iulia Popescu,

Scenografia: Lia Dogaru

Demis Muraru, Relu Siriteanu,

Distribu\ia: Gabriel Costea,

Silviu Debu

Marius Cisar, Demis Muraru,

Miercuri, 23 aprilie, ora 19.00,

Mirela Bors

sala Studio

Miercuri, 30 aprilie, 0ra 19.00 sala Studio

AMERICAN BUFFALO de David Mamet

TEATRUL STRADA

Regia: Vlad Massaci

Casa “Ştefan Baciu

Scenografia: Andu Dumitrescu

Str. Ghe. Baiulescu nr. 9

Distribu\ia: Mihai Bica,

www.museion.ro

Demis Muraru, Andrei Catalin Joi, 24 aprilie, ora 19.00,

BIBLIOTECA JUDE|EAN{

sala Studio

„GEORGE BARI|IU” Bulevardul Eroilor nr. 33-35

TREI FEMEI ÎNALTE

Telefon: 0268 419 338

de Edward Albee

www.bjbv.ro

Regia: Sânziana Stoican Scenografia: Valentin Vârlan

SEARA FILMULUI ROM}NESC

Distribu\ia: Virginia Itta Marcu,

Occident (România, 2002)

Gabriela Butuc, Ada Condeescu,

Regia: Cristian Mungiu

Relu Siriteanu

Distribuţia: Tania Popa,

Vineri, 25 aprilie, ora 19.00,

Alexandru Papadopol,

sala Studio

Coca Bloos, Dorel Vişan Marţi, 22 aprilie, ora 17.00

NISTE FETE

Secţia de Împrumut,

de Neil LaBute

Mansarda Casei Baiulescu

Regia: Gelu Colceag Scenografia: Stefan Caragiu

ATELIER DE SEMNE DE CARTE

Distribu\ia: Gabriel Costea,

PE BAZA ILUSTRA|IEI DE

Bianca Zurovski, Ligia Stan,

CARTE VECHE

Viorica Geanta Chelbea,

Eveniment organizat în cadrul

Iulia Popescu, Maria Gârbovan,

S[pt[m]nii Na\ionale a

Marta Cimpoiesu

Bibliotecilor

Sâmbata, 26 aprilie, ora 19.00,

Miercuri, 23 aprilie, orele 13,30

sala Studio

Biblioteca franceză, Mansarda Casei Baiulescu

FAZANUL

14 z www.24fun.ro

de Georges Feydeau

PREMIEREA CITITORILOR

Regia: Cristian Hadji-Culea

FIDELI BIBLIOTECII PE ANUL

Decorul: Stefan Caragiu

2013

Costumele: Liliana Cenean

Eveniment organizat în cadrul


19 aprilie - 2 mai S[pt[m]nii Na\ionale a

www.ceaietc.ro

Bibliotecilor

contact@ceaietc.ro

Joi, 24 aprilie, ora 14.30 Mansarda Casei Baiulescu

”ART FOR KIDS” EXPOZI|IE DE TABLOURI

CINECLUB FRANCOFON

PENTRU CAMERE DE COPII

Joi, 24 aprilie, ora 17.30,

ESTERA

Alianţa Franceză,

26 martie – 29 aprilie

Biblioteca Franceză, Mansarda Casei Baiulescu

”TOTUL E CULOARE” EXPOZI|IE DE PICTUR{

ATELIER DE BIBLIOBIJUTERII

MIRONA BEN|EA

Eveniment organizat în cadrul

30 aprilie – 20 mai

Săptămânii Naţionale a Bibliotecilor

LA SFAT CU M{MICILE

Vineri, 25 aprilie, ora 12.00

EDI|IA II

Mansarda Casei Baiulescu

Mar\i, 22 aprilie, ora 18.00

JOCURI

SPECTACOLUL

PENTRU VOLUNTARIAT

“BORDEIUL ÎNARIPA|ILOR”

susţinute de

Miercuri, 23 aprilie, ora 19.00

Asociaţia Colors Braşov. Vineri, 25 aprilie, ora 18.00,

MAGIC THE GATHERING

Mansarda Casei Baiulescu

PRERELEASE JOURNEY INTO NYX

SEARA FILMULUI ENGLEZ

S]mb[t[, 26 aprilie, ora 12.00

Carnage (S.U.A., 2011) Regia: Roman Polanski

SEARA DE JOC SI JOAC{

Distribuţia: Jodie Foster

EDI|IA 6

Marţi, 29 aprilie, ora 17:00,

Luni, 28 aprilie, ora 19.30

Mansarda Casei Baiulescu ATELIER DE AUTOCUNOASTCENTRUL CULTURAL BUSTENI

ERE PRIN ANALIZ{ TRAN-

Bulevardul Libert[\ii nr. 93

ZAC|IONAL{ – JOCURILE

Tel: 0244 322 692

”MANIPUL{RII” (JOCURILE

Mobil: 0724 099 688

PSIHOLOGICE)

www.centrulculturalbusteni.ro

Miercuri, 30 aprilie, orele 18.00 –

casac.busteni@yahoo.fr

20.30

CENTRUL CULTURAL REDUTA

SCHIMB DE C{R|I PENTRU

Str. Apollonia Hirscher

P{RIN|I

Tel. 0268 419 706

Vineri, 9 mai, ora 18.00

CENTRUL CULTURAL GERMAN

CAMPIONATUL NA|IONAL DE

Str. Lung[ nr.31

CARCASSONNE FAZA LOCAL{

Tel: 0268.473.104

2014

Mobil: 0745.209.707

S]mb[t[, 10 mai, ora 13.00

www.kulturzentrum-kronstadt.ro SCHIMB DE C{R|I CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA

Duminic[, 11 mai, ora 19.00

Str. Latină nr 15, Braşov Tel. 0724.302.737

www.24fun.ro

z

15


19 aprilie - 2 mai GALERIE DE ANTICHIT{|I

cu muzica Coetus Honteri si

Str. Mureşenilor nr.15

Comanda Sagunista al

Tel. 0268.410 219

expozi\iei temporare

Bijuterii, artă decorativă, pictură

"Traditii scolare brasovene în

Muzeul primei Scoli Romanesti

liceele Johannes Honterus si

Pia\a Unirii nr. 2-3

Andrei Saguna".

Luni - Duminica: 09:00 - 17:00 Pret intreg: 5 RON. redus: 3 RON

MUZEUL DE ART{ B-dul Eroilor nr. 21

GALERIA DE ARTA

Tel. 0268.477286, 0368.409049

TRANSILVANIA

www.muzeulartabv.ro

Piaţa Sfatului nr. 7, Braşov

Marţi-Duminică 10.00-18.00

Tel: 0268.418.411

Expoziţii permanente

Luni - Vineri: 11:30 - 19:00

Galeria Na\ional[ reuneste crea\ii

Sâmbătă: 11:30 - 15:00

apar\inând celor mai importan\i maestrii ai artei românesti mod-

ISABELL ART GALLERY

erne si contemporane.

Str. Apollonia Hirscher 4

Expozi\ii Temporare

Tel. 0368 800 159

Expozi\ia „Maestri ai picturii

Luni - Sâmb[t[:10.30 - 19.30

românesti. Colec\ia Lucian Pop”. Capodopere semnate de

LIBR{RIA LIBRIS

reprezentan\i de seam[ ai picturii

Str. Mureşenilor Nr. 14

românesti din secolele XIX-XX,

Tel: 0268 477 799, 0268478 595,

tranzac\ionate în ultimii ani la

Fax: 0268 477 798

pre\uri record pe pia\a de art[

www.libris.ro CLUBUL DE BOARD GAMES

Tel. 0268 472368

În fiecare zi de luni, de la ora

Mar\i – Duminic[: 9.00-17.00

19.00, are loc întâlnirea

MUZEUL JUDEŢEAN MUZEUL CIVILIZA|IEI

DE ISTORIE

URBANE

Piaţa Sfatului nr. 30 Tel: 0268 472363

pasiona\ilor de board games.

BISERICA NEAGR{

Piaţa Sfatului nr. 15

‘~\i amintesti când mama `\i zicea:

Curtea Johannes Honterus nr. 2

Tel: 0268 475565

La mas[ nu ne juc[m. Vezi tu,

Tel. 0268 511825

Mar\i - Duminic[ 9:00 17:00

mamele nu au întotdeauna drep-

Mar\i – S]mb[t[: 10:00 - 15:00

tate!’

Duminic[: 12:00 - 15:00

MUZEUL DE ETNOGRAFIE

"CASA MURE±ENILOR"

Pre\: 8 lei (adul\i), 5 lei (studen\i),

B-dul Eroilor nr. 21 A;

Pia\a Sfatului nr.25

3 lei (elevi), iar copiii până la 7

Tel. 0268.476.243

Tel. 0268 477864

ani vor avea gratuitate.Preţul

www.etnobrasov.ro,

www.muzeulmuresenilor.ro

Preţ bilet adult - 5 lei, pensionar -

M – V: 09-17/ L- S: 10-17

biletului la concertele de orgă din cadrul Stagiunii estivale va fi de 10 lei.

www.mcubrasov.ro MUZEUL MEMORIAL

3 leI, elev/student - 1,5 lei Expozitia temporara:

MUZEUL NAŢIONAL PELEŞ

BASTIONUL GRAFT

"Traditii scolare brasovene în

Castelul Peleş şi Castelul Pelişor

Aleea Dup[ Ziduri

liceele Johannes Honterus si

Sinaia, str. Aleea Peleşului nr. 2

COL|UL CU IDEI DESTEPTE :

Tel. 0268 474662

Andrei Saguna", iunie 2014.

Luni şi Marţi închis

MAR|ISOARE HANDMADE

Luni 12.00-19.00.

Expozitia temporara:

Miercuri: 11:00 - 17:00

SAU PRETEXTE PENTRU A LE

Mar\i – Vineri: 11.00-18.00.

"Urmele mocanilor saceleni în

Joi - Duminic[: 09.00 -17.00

FACE O BUCURIE CELOR

S]mb[t[-Duminic[: 10.00-19.00

Dobrogea",mai 2014.

DRAGI...

„Arme albe §i de foc,sec.XVIII”

Evenimentul

MUZEUL MEMORIAL

„Fotograful bra?ovean Carl

“±TEFAN BACIU”

CASA SFATULUI

Muschalek - 110 ani (1854-1907),

Str. George Baiulescu Nr. 9

Pia\a Sfatului nr. 30

dona?ia Gheorghe Corcodel din

Mar\i-Vineri, ora: 09.00-17.00;

BASTIONUL |ES{TORILOR

Tel.: 0268.472.363

Germania.”

Sâmb- Dum:10.00 -17.00

Str. George Co§buc nr. 9

Marti: Duminica: 09:00 - 17: 00

Lansarea brosurii si a CD-ului

FRIDAY NIGHT MAGIC În fiecare vineri de la 19.00

Oricând, în intervalul în care ceain[ria este deschis[

16 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai

Tel./ Fax: +40-(0).268-471 810 www.musashino.ro

ALIAN|A FRANCEZ{ BRA±OV B-dul Eroilor, nr. 33, Casa Baiulescu Telefon: 0368.41.21.79 Luni, miercuri:09.00 – 16.00 Mar\i, joi:13.00 - 20.00 CONSILIUL JUDE|EAN BRA±OV CENTRUL JUDE|EAN PENTRU CONSERVAREA ±I PROMOVAREA CULTURII TRADI|IONALE BRA±OV Adresa: str. Apullum. Nr.3 Tel – Fax: 0268 – 885860/ 61 www.folclor-bv.ro cjcpctbv@yahoo.com

ASOCIA|IA MUSASHINO, JAPONIA Adresa: str. OLTET nr.11 De luni până vineri de la orele13:00

CENTRUL DE INFORMARE COMUNITAR{ BRA±OV Bd. Eroilor nr. 35, Program: Luni - Vineri : 9 - 20 CENTRUL DE TINERET BRA±OV Str. Suisul Castelului nr. 1-3 Telefon: 0268/478803 CASA DE CULTUR{ A STUDEN|ILOR BRA±OV Str. Memorandului nr.39 Telefon 0268 546 975 www.ccsbrasov.ro CENTRUL CULTURAL AMERICAN FRED ROBEY Adresa: Bdul Eroilor 7 Corpul B, Colegiul Naţional UNIREA Telefon: 0268417497

CENTRUL DE INFORMARE TURISTICã (C.I.T.)

Adresa: B-dul G[rii nr. 5 www.brasovcity.ro turism@brasovcity.ro telefon: 0268.416 550/208 Luni-Vineri: 09.00-17.00 S: 09.00-13.00, D:09.00-17.00 CENTRUL DE INFORMARE TURISTIC{ BRA±OV Piata Sfatului nr. 30 Tel. 0268/419.078 Website: www.brasovtourism.eu, www.ghid-brasov.ro E-mail: infoturismbv@yahoo.com, infoturismbrasov@yahoo.com CENTRUL DE INFORMARE ±I PROMOVARE A TURISMULUI PREDEAL Str. Intrarea G[rii, nr. 1 Tel.fax 455330. www.predeal.ro

CENTRUL FASTRACKIDS BRASOV Str. Carierei nr.91 (Zona de vile) Telefon: 0725 385 385 metode si tehnici de predare moderne pentru copii

E-mail: brasov1@ftk.ro www.ftk.ro SCOALA DE LIMBI STR{INE LINK Brasov,B-dul 15 Nov 52,et.1 www.englezabrasov.ro 0724 465 880 Cursuri deschise de limb[ englez[ pentru copii §i adul\i (inclusiv cu profesori nativi), ateliere de weekend pentru copii `n limba englez[ §i german[ §i biblioteca `n limba englez[. Cursuri adaptate §i flexibile pentru companii. EDUCAŢIONAL Organizează: cursuri de engleză, germană, franceză şi română pentru străini ca pachete de pregătire profesională. Asigurăm servicii de interpretariat şi traducere scrisă. office@euroeducational.ro; www.euroeducational.ro 0724 251 085 0788 139 000

www.24fun.ro

z

17


19 aprilie - 2 mai Live Music & After Party

NEED FOR SPEED - 3D

RSVP: 0736.737.373

Regie: Scott Waugh, orele: 15:30

DUMINIC{ 20 APRIlIE

ABOUT LAST NIGHT Regie: Steve Pink, orele: 18:15

PARTY

PARTY

TIMES PUB

TIMES PUB

All The Hits In One Night

Don't tell your boyfriend

with Pondera Dj

where you are

RSVP: 0736.737.373

Mc Alessya & Dj Radu RSVP: 0736.737.373

LOUIS Louis’ Bunny Playmates RSVP: 0733.200.800

lIVE

MAR|I 22 APRIlIE FIlM

SOCIAL PUB

CITYPLEX

Live Music

SABOTAGE

RSVP: 0748.332.211

Regie: David Ayer, ora: 13:45

lUNI 21 APRIlIE

A LONG WAY DOWN orele: 17:30, 19:30

FIlM

CAPTAIN AMERICA:

CITYPLEX

THE WINTER SOLDIER - 3D

Regie: Darren Aronofsky

SABOTAGE

ora: 19:15

ora: 17:45

Regie: David Ayer, ora:14:00

FIlM

TARZAN - 3D

A LONG WAY DOWN

orele: 13:15 D, 15:00 D, 15:30 D,

CITYPLEX

orele: 15:30 S

orele: 16:15, 20:15

17:15 S

PARTY

CAPTAIN AMERICA:

THE PIRAT FAIRY - dublat

CLUB SOFA

THE WINTER SOLDIER - 3D

Regie: Peggy Holmes, ora: 16:00

S}MB{T{ 19 APRIlIE SABOTAGE Regie: David Ayer, ora:14:00

RIO 2 - 3D

A LONG WAY DOWN

Sofalize s'il vous plait

Regie: Pascal Chaumeil,ora: 16:15

RSVP: 0771.789.789

ora: 17:15 THE PIRAT FAIRY - 3D dublat RIO 2 - 3D

CAPTAIN AMERICA:

LOUIS

orele: 11:15 D, , 11:30 D, 13:15 D,

THE WINTER SOLDIER - 3D

Fabulous Saturday

15:00 D

ora: 17:15

RSVP: 0733.200.800

Regie: Peggy Holmes, ora: 13:30 NOAH - 3D orele: 17:45, 20:30

THE PIRAT FAIRY - dublat RIO 2 - 3D ,

SOCIAL PUB

orele: 11:15 D, , 11:30 D, 13:15 D,

Party Night

15:00 D

RSVP: 0748.332.211

THE PIRAT FAIRY - dublat

IL CAMINETTO

Regie: Peggy Holmes, ora: 12:00

Saturday Night

NOAH - 3D

by Bogdan Popoviciu

orele: 17:45, 20:30

Regie: Peggy Holmes, ora: 12:00

Regie: Scott Waugh, orele: 21:45 THE PIRAT FAIRY - 3D dublat Regie: Peggy Holmes, ora: 13:30

THE PIRAT FAIRY - 3D dublat Regie: Peggy Holmes, ora: 13:30 NOAH - 3D

18 z www.24fun.ro

TIMES PUB

ABOUT LAST NIGHT Regie: Steve Pink, orele: 21:30

PARTY TEQUILA CLUB

RSVP: 0733.940.049

lIVE

NEED FOR SPEED - 3D

TARZAN - 3D

StudenTime

orele: 15:30

RSVP: 0720.477.896


19 aprilie - 2 mai SOCIAL PUB

PARTY

Student Party

TIMES PUB

RSVP: 0748.332.211

Frat Party with MC Bibanu MixXL & DJ MLK

CLUB SOFA Back to Campus SOFA

RSVP: 0736.737.37

Avem pre\uri speciale,

KARAOKE

s[ tot fii student în CAMPUS

SOCIAL PUB

RSVP: 0771.789.789

Karaoke Night

EVENIMENT TIMES PUB The Original Pub Quiz with Maxi Munteanu RSVP: 0736.737.373

RSVP: 0748.332.211

JOI 24 APRIlIE FIlM

MIERCURI 23 APRIlIE

CITYPLEX

CITYPLEX

SABOTAGE

TRANSCENDENCE

Regie: David Ayer, ora: 16:15

FIlM

TRANSCENDENCE - avanpremier[ Regie: Wally Pfister, ora: 18:30

- avanpremier[ Regie: Wally Pfister, ora: 18:30

CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER - 3D

SABOTAGE

ora: 19:15

Regie: David Ayer, ora: 16:15 RIO 2 - 3D CAPTAIN AMERICA:

orele: 13:15 D, 15:00 D, 15:30 D,

THE WINTER SOLDIER - 3D

17:15 S

ora: 19:15 THE PIRAT FAIRY - dublat RIO 2 - 3D

Regie: Peggy Holmes, ora: 13:45

orele: 13:15 D, 15:00 D, 15:30 D, 17:15 S

THE PIRAT FAIRY - 3D dublat Regie: Peggy Holmes, ora: 13:30

THE PIRAT FAIRY - dublat Regie: Peggy Holmes, ora: 13:45

NOAH - 3D orele: 17:45, 20:30

THE PIRAT FAIRY - 3D dublat Regie: Peggy Holmes, ora: 13:30

NEED FOR SPEED - 3D Regie: Scott Waugh, orele: 21:45

NOAH - 3D orele: 17:45, 20:30

ABOUT LAST NIGHT Regie: Steve Pink, orele: 21:00

NEED FOR SPEED - 3D Regie: Scott Waugh, orele: 21:45

PARTY SOFA CLUB

ABOUT LAST NIGHT

Girls Fun is Priceless

Regie: Steve Pink, orele: 21:00

Free drinks for ladies all night long! RSVP: 0771.789.789

20 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai SOCIAL PUB

BISTRO MA COCOTTE

TIMES PUB

Salsa Party

Years Later – Live Music

Don't tell your boyfriend where

RSVP: 0748.332.211

RSVP: 0741.671.596

TIMES PUB

KARAOKE

Nocturnal Times

BRITISH PUB

with Cahul & Friends

Friday Karaoke Night

RSVP: 0736.737.373

RSVP: 0730.007.009

BISTRO MA COCOTTE The Shufflin & Rollin Show RSVP: 0741.671.596 THE GAP

RSVP: 0736.737.373

you are (Mc Alessya & Dj Radu)

SOFA CLUB

RSVP: 0736.737.373

Girls Fun is Priceless

MAR|I 29 APRIlIE

Free drinks for ladies all night long! RSVP: 0771.789.789

PARTY

BISTRO MA COCOTTE

CLUB SOFA

The Shufflin&Rollin Show

Back to Campus SOFA

RSVP: 0741.671.596

S}MB{T{ 26 APRIlIE

PARTY

Avem pre\uri speciale, s[ tot fii student în CAMPUS

KARAOKE

CLUB SOFA

RSVP: 0771.789.789

IL CAMINETTO

Student Party

Sofalize s'il vous plait

RSVP: 0746.311.229

RSVP: 0771.789.789

TEQUILA CLUB

RSVP: 0733.940.04

KARAOKE

StudenTime SOCIAL PUB

RSVP: 0720.477.896

IL CAMINETTO

Party Night

Karaoke 4 You

RSVP: 0748.332.211

VINERI 2 MAI

RSVP: 0733.940.049 IL CAMINETTO

Karaoke 4 You

SOCIAL PUB Student Party

PARTY

RSVP: 0748.332.21

CLUB SOFA RSVP: 0771.789.789

EVENIMENT

Saturday Night by Dj Melkito

BRITISH PUB

RSVP: 0733.940.049

EVENIMENT

lIVE

The Original Pub Quiz

LOUIS

TIMES PUB

RSVP: 0736.737.373

Get Ready It’s a New Party

Live Music & After Party

MIERCURI 30 APRIlIE

RSVP: 0733.200.800

Seara de bancuri cu Mihai Puiu RSVP: 0730.007.009

VINERI 25 APRIlIE

PARTY

RSVP: 0736.737.373 LOUIS

TIMES PUB

CLUB SOFA

Florin Timbuc & King’s Project

PARTY

So Friday

RSVP: 0733.200.800

TIMES PUB

RSVP: 0771.789.789

DUMINIC{ 27 APRIlIE

LOUIS Get Ready It’s a New Party RSVP: 0733.200.800

So Friday

SOCIAL PUB Party Night RSVP: 0748.332.211

Frat Party with MC Bibanu MixXL

IL CAMINETTO

& DJ MLK

Friday Night with DJ Melkito

RSVP: 0736.737.373

RSVP: 0733.940.049

PARTY

KARAOKE

lIVE

TIMES PUB

SOCIAL PUB

TIMES PUB

SOCIAL PUB

All The Hits In One Night

Karaoke Night

Live Music & After Party

Party Night

with Pondera Dj

RSVP: 0748.332.211

RSVP: 0736.737.373

RSVP: 0748.332.211

RSVP: 0736.737.373

lIVE

lIVE

JOI 1 MAI

BISTRO MA COCOTTE Live Music

TIMES PUB

SOCIAL PUB

Live Music & After Party

Live Music

RSVP: 0736.737.373

RSVP: 0748.332.211

SOCIAL PUB

KARAOKE

lUNI 28 APRIlIE

Salsa Party

BRITISH PUB

IL CAMINETTO Romancierii Band & Dj Bogdan Popoviciu RSVP: 0733.940.049

22 z www.24fun.ro

PARTY

PARTY

RSVP: 0748.332.211

RSVP: 0741.671.596

Friday Karaoke Night RSVP: 0730.007.009

TIMES PUB Gojira in Nocturnal Times


19 aprilie - 2 mai

26 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai

28 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai

30 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai

32 z www.24fun.ro


19 aprilie - 2 mai

www.24fun.ro

z

33


19 aprilie - 2 mai

36 z www.24fun.ro


,228 -2+,( *** COMPLEX HOTELIER EDEN Str. Neagoe Basarab nr. 7, Predeal, (pe Cioplea) - camere duble, apartamente - 4 sali restaurant intre 50 si 250 locuri - 5 sali de conferinte cu lumina si fara stalpi Apartamente cu jacuzzi Tel:0268456379, 0745.410.206 HOTEL ART MONTANA Str. M. Saulescu nr. 96, Predeal Tel: 0268.457.282 www.artmontana.ro HOTEL BUCEGI P]r]ul Rece Tel: 0268.456.491, 0722 465 655 Hotelul are 28 camere duble, 4 garsoniere. Camerele au baie proprie. Parcare ยงi gr[din[ de var[.Restaurant rustic. HOTEL CABANA VANATORILOR Str. Trei Brazi nr. 3, Predeal Tel: 0268.455.285 www.cabanavanatorilor.ro HOTEL MARA Str. Toporasilor nr. 1, Platou Izvor, Sinaia Tel: 0244.315.113 hotelmara.apps.ro HOTEL MYTHOS LUXURY ROOMS Str. Traian nr. 19, Predeal Tel: 0722.212.319 mythosresortpredeal.ro HOTEL SARAH Str. Amurgului, Poiana Tapului, Busteni Tel: 0721.264.999 www.hotelsarah.ro **** HOTEL CAUTIS Str. Garbovei nr. 9, Azuga Tel: 0244.307.800 www.hotelcautis.ro HOTEL ORIZONT Str. Trei Brazi nr. 6, Predeal Tel: 0268.455.150 www.hotelorizont.ro HOTEL PIEMONTE Str. Mihail Saulescu nr. 149, Predeal Tel: 0268.455.849 www.hotelpiemonte.ro HOTEL PALACE Str. Octavian Goga nr. 4, Sinaia Tel: 0244.312.052 www.palace-sinaia.ro

HOTEL ROZMARIN Str. M. Saulescu nr. 159, Predeal Tel: 0268.456.422 www.rozmarin-timpa.ro HOTEL ROWA DANY B-dul Carol I nr. 46, Sinaia Tel: 0372.712.582 www.rowadany.ro ***** HOTEL CONFORT SUITES Str. Trei Brazi nr. 33, Predeal Tel: 0268.455.795 www.predeal-hotel.ro HOTEL LUX GARDEN Str. Sorica nr. 10, Azuga Tel: 0372.057.100 www.luxgardenhotel.com

"-288+( *** CASA SAXONIA Rasnov, Str. Caraiman nr. 34 Tel: 0268.231.135 e-mail: office@saxonia.ro COMPLEX CHEILE GRADISTEI Cheile Gradistei, Fundata Tel: 0372.681.401 www.cheilegradistei-fundata.ro COMPLEX WOLF Str. Branului nr. 36 bis, Bran Tel: 0268.237.013 www.complexulwolf.ro CLUB VILA BRAN Str. Alunis nr. 9, Bran Tel: 0268.236.866, 0722.485.407 www.vilabran.ro MISTRAL RESORT Str. Bangaleasa nr.194 G Moeciul de Sus Tel: 0368.433.055 e-mail: rezervari@mistralresort.ro www.mistralresort.ro VALEA SOARELUI Str. Principal[ nr.402 A Moeciul de jos Tel: 0756.152.033

Tel. 0720.220.155 rezervari@podulturcului.com www.podulturcului.com **** HOTEL NOBILLIS Sat. Pestera nr. 125 C, Moeciu Tel: 0741.510.255 www.nobillis.ro

Sat. Moeciu de Jos nr. 394, Tel: 0745.185.871 www.hotelturnul.ro HOTEL VILA CARPATHIA Str. Predelu\ nr 82 Bran Tel: 0751 509 046, 0767 109 908, 0720 998 820

HOTEL THE GARDEN RESORT Sat. Drumul Carului nr. 56G, Moeciu Tel: 0720.003.131 www.gardenresort.ro HOTEL TURNUL

vilacarpathia@gmail.com, www.vilacarpathia.ro

HOTEL FLOโ€™ MARY Str. Cavalerii Ioan de Puscariunr.77 Sat Sohodol Bran Tel: 0742 996 839 HOTEL LA DOLCE VITA Tohanul Nou - Bran, DN 73 FN Tel: 0368.446.283 Fax: 0368.446.284 www.ladolcevitahotel.ro HOTEL HILLDEN Str. Iancu Gontea nr. 463, Sat. Simon, Bran Tel: 0268.238.600 www.hillden.ro PENSIUNEA PODUL TURCULUI Str. Principal[. nr.441 B

)3


+(228 "-2+, *** CASA VINGA Poiana Bra§ov Tel./Fax: 0268.262.334 televizor color, frigider, telefon direct interna\ional. HOTEL ROYAL Str. Poiana lui Neagoe Tel: 0268.262.261 www.hotel-royal.ro HOTEL TIROL Poiana Brasov Tel: 0268.262.460 www.hoteltirol.ro **** COMPLEX ALPIN Poiana Brasov Tel: 0268.262.343 www.hotelalpin.ro HOTEL ACASA LA DRACULA Str. Poiana lui Stechil nr. 22 Tel: 0372.689.800, 0268.262.057 www.house-of-dracula.com HOTEL EDELWEISS Str. Poiana Soarelui nr. 162 Tel: 0268.262.194, 0268.262.486

)% 

www.hotel-edelwiess.ro HOTEL PIATRA MARE Poiana Doamnei Tel: 0268.262.029 www.piatramare.ro HOTEL RIZZO BOUTIQUE & SPA Str. Valea Lunga nr. 8 Tel: 0368.100.160/1/2 www.rizzohotel.ro TRAVELAND Str.Valea Lungă Tel: 0268-262447, 0744684759 Plasat la baza pârtiei de ski “Stadionâ€? satul de vacanĹŁÄƒ Traveland dispunde de 8 vile(77 locuri) amplasate ĂŽn apropierea Centrului Olimpic Poiana BraĹ&#x;ov Ĺ&#x;i a pârtiei de ski Stadion, precum Ĺ&#x;i de o sală de conferinĹŁÄƒ Sala Verde - 40 locuri www.traveland.ro ***** HERALDIC CLUB Str. Poiana Ruia nr.1 Tel: 0368.101.213 www.heraldic-club.ro HOTEL AURELIUS Str. Poiana lui Neagoe nr. 25 Tel: 0720.776.997, 0268.262.166 brasov.imparatulromanilor.ro


0788.310.905, www.pensiuneapaloma.ro Situat[ `n Centrul Civic,l]ng[ sediul general al Poli\iei Bra§ov, ofer[ 16 locuri de cazare `n camere single, duble §i triple, dotate cu grup sanitar propiu, TV-cablu, acces internet gratuit. Asigur[m parcare p[zit[, loc de joac[ pentru copii, mic dejun. PENSIUNEA STEJERIS Str. Stejeri§ului nr. 15 0268.476.249, 0744.354.231 www.pensiuneastejeris.ro Pensiunea are 6 camere duble, restaurant, teras[, sal[ de protocol, foi§or, parcare PENSIUNEA TOPAZ Str. Canionului nr. 19, Dambul Morii, Brasov Tel: 0268.340.192 www.kt-turism.ro RESIDENCE HIRSCHER Apollonia Hirscher 14 Tel: 0368.40.12.12 www.residencehirscher.com CURTEA BRASOVEANA Str. B[ilor nr.16 0268.472.336,0723.507350 HOTEL AMBIENT Str. Iuliu Maniu nr. 27A Tel: 0268.471.747, 0268.474.210 www.hotelambient.ro

HOTEL BELVEDERE Drumul Poienii km 2 Str. Stejerisului nr. 11 Tel: 0268.415.575, 0735.404.169 www.hotelbelvederebv.ro HOTEL CHAMBERS’N CHARM Str. Stejerisului nr. 27 Tel: 0268.512.991, 0733.016.512 www.chambers-charm.ro PENSIUNEA CASA ROZELOR Str. Michael Weiss nr. 20 Tel: 0268.475.212, 0747.490.727 www.casarozelor.ro PENSIUNEA LA REZIDENZA Str. Gradinarilor nr. 18 Tel: 0268.473.377 www.rezidenza.ro

excepţie spre Tâmpa şi centrul istoric al Braşovului. www.casacranta.ro CHAMBERS’n CHARM Str. Stej[riului nr. 27 Tel: 0733 016 512 office@chambers-charm.ro www.chambers-charm.ro ***** HOTEL ARO PALACE B-dul Eroilor, nr. 9 Tel: 0268.478.800 201 camere, salon mic dejun, salon Pergola, salonul abastru, saonul alb. Bar de noapte. Singurul hotel de 5 stele din Bra§ov! Poiana Bra§ov Tel./Fax: 0268.262.334

PENSIUNEA SOFIE Str. Codrii Cosminului nr.122 Tel: 0268.420 011 **** CASA CRANTA Str. Mr. Cran\a, nr. 3A Tel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925 Hotelul are apartamente de lux, protocol §i garsoniere dotate cu telefon interna\ional, TV satelit, minibar §i teras[. Sal[ de conferin\e, parcare proprie.Locaţie ultracentrală cu o panorama de

5


"-2+, *** CASA TIMAR Str. Grădinarilor, nr.4 Tel/Fax: 0368.442.169, 0743 352 971 reception@casatimar.ro www.casatimar.ro HOTEL ALINALEX B-dul Grivitei 2F-2G Tel: 0268.440.010 www.hotelalinalex.ro HOTEL ARMATTI Str. Lung[ nr.5 Brasov Tel: 0368.443.200 Fax: 0368.443.201 rezervations@armatti.ro www.armatti.ro HOTEL BELLA MUSICA Piata Sfatului nr. 19 Tel: 0268.477.956 www.bellamuzica.ro HOTEL CASA MURESAN Str. Nicopole, nr. 54 Tel/Fax: 0268.414.373 0744.578.499. Casa Mure§an situat[ `ntr-o zon[ lini§tit[ a ora§ului v[ pune la dispozi\ie 35 de camere single, double §i suite. Camerele sunt dotate la standard interna\ional §i internet inclus `n tariful camerei. Servicii: mic dejun bufet suedez

58 

inclus, bar deschis non-stop, recep\ie permanent[ §i parcare p[zit[ video. 2 saloane multifun\ionale de 140 §i 40 de locuri ideale pentru nun\i, botezuri, conferin\e §i evenimente speciale. www.casamuresan.ro HOTEL CUBIX Str. Saturnr nr. 47 Tel: 0368.006 010, HOTEL GOTT Str. Johann Gott nr. 2 Tel: 0268.472.210, 0762.248.088 www.hotelgott.ro HOTEL PANTEX Str. Dobrogeanu Gherea nr. 4C Tel: 0268.411.024, 0733.007.676 www.hotelpantex.ro HOTEL RAINER Str. Bisericii Romane nr. 124 Tel: 0268.410 425 PENSIUNEA LEO Str. Dobrogea nr. 15 0268.47.75.47 PENSIUNEA PALOMA Str. Nicolae Titulescu nr. 21 Rezerv[ri: 0268.31.09.05, 0721.310.905,


5 8 


5


CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA Str. Latină, Nr.15 Tel. 0724.320.737

FORMULA PUB Str. B-dul Eroilor Nr. 29 Tel: 0268.414.113

CAFETECA Grigoras Dinica Nr.1 Zilnic: 08.00-24.00

FUSION BEER HOUSE Str. Republicii, nr42 Tel: 0731.300.200, 0732.557.755

DEANE’S IRISH PUB & GRILL Republicii nr.19 Rezerv[ri: 0268 411 767 DIE STUBE Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0727.865.191

GOHA STUDIO Str. M.Kogalniceanu nr. 16 Tel: 0732 522 755 GOTT PUB STR. Johann Gott 2 rezervări 0268.472.203

Tel: 0741.070.428 KOWLUN Str. Diaconu Coresi Tel: 0760.051.622 LA REPUBLIQUE Str. Republicii Nr. 33 L-D: 09:00-24:00 LA STRADA Str. Gheorghe Lazar nr. 1 0754.099.099 LOUIS B-dul 15 Noiembrie nr.78 Tel: 0738.200.800

DR JEKELIUS PHARMACY CAFE Str. Michael Weiss nr. 13 Zilnic 09 - 02:00

GREEN SALOON Muresenilor 11-13 Tel: 0746.256.147

FESTIVAL 39 Str. Republicii, nr.62 Tel: 0743.399.909

HOUSE OF PUB Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 14 Tel: 0735.799.999

MADO CAFE Str.Republicii nr. 10, Telefon: 0268 475 385 L , M, Mi,J, D : 08.00 - 24.00 V, S: 08.00 - 02.00

FRIENDS BISTRO & LOUNGE Pia\a Giorge Enescu, nr.16 Tel: 0746.692.133 Zilnic: 09:00 - 00:00

JAMAICA Str. Plevnei, nr.12 Tel: 0757.073.640

MARLENE LIVING LOUNGE B-dul 15 Noiembrie nr.78 Tel: 0733.200.800

KAFE Centru Vechi - Poarta Schei 5 RSVP: 0726.466.466

MUSIK CAFE Republicii nr. 42 0721.480.394 0732.557.755

FOR SALE PUB Bd-ul 15 Noiembrie Nr. 24 Tel: 0268.475.446 Mobil: 0788.758.582

5*8 

KNOCK OUT Str. Al. Vlahuţă nr. 59

NEMO BISTRO-CAFÉ Str. Calea Bucuresti 106 Tel: 0368.433.299 NEW YORK CAFÉ B-dul Victoriei nr. 14 Tel: 0755.344.068 Zilnic: 09:00 – 24:00 OBEY PUBLIC HOUSE Str. Grigoras Dinicu nr. 2 Tel: 0751.615.937 OLDIES CLUB St. Muresenilor nr 1 Rezervari dupa ora 16.00 Tel: 0730 OLDIES OLD FIRM A SCOTTISH PUB Apollonia Hirscher nr.12 Tel: 0741 482 239 RITMO CAFE & LOUNGE Str. Titulescu nr. 2 Tel: 0723.100.500 ROCKSTADT Str. Lucian Blaga, nr.13 Luni - Mar\i: 14:00 - 12:00 Vineri - Duminic[: 17:00 - 12:00 SIMONE Str. Politehnicii, nr.6 Tel: 0368.463.404 Zilnic: 09:00 - 01:00


5)


ATMOSPHERE CAFE Str. Decebal, nr.56bis Tel: 0268.585.935 ARTHURS PUB Str. Vlad |epeș, nr.23 Tel: 0722.913.509 BIERHAUS Str. Republicii, nr.54 Tel: 0371.366.030 BONANZZA Str. Zizinului, nr.1 - 3 -5 Tel: 0368.459.801, 0725.013.736

558 

BAR CLUB 108 Str. Avram Iancu Nr. 108 0268.424.810 L-D: 18:00-03:00 BABA BAR LOUNGE & BILIARD Str. 15 Noiembrie Nr. 30 0722.362.911 BLACK&SILVER CAFE Str. 15 Noiembrie Nr. 9 0742.477.159 BRITISH PUB Str. Cuza Vod[ nr. 3-5 Tel: 0268 470 564

0721 830 341 BRICK’S PUB&BAR Str. Eftimie Murgu Nr. 1 (Racadau, langa BRD) 0268.324.148, 0788.122.557 CAFÉ 13 Str. Republicii nr. 13 Tel: 0744.437.803 Zilnic: 09:00 – 24:00 CAFE CENTRAL Str. Apollonia Hirscher, nr.18 Tel: 0268.411.926

CAFÉ DE PARIS Str. Republicii nr. 56 Tel: 0742.479.563 Zilnic: 08:00 – 24:00 CEAINĂRIA OPEN HEART Drumul spre Poiană prima parcare de la Belvedere Rezervări: 0748 093.836 Singura locaţie din Braşov unde nu se fumează şi nu se consumă cafea sau alcool! tea, cookies, books, fresh, smoothies, relax. Michael Weiss nr. 18 Telefon: 0756 112 289


53


RESTAURANT

RESTAURANT ROMANTIC

TAVERNA S}RBULUI

HANUL DAMBUL MORII

Str.Lung[ nr.261

Str. Republicii nr.55

DN 1 km 10

Telefon: 0268.441 113

Telefon rezerv[ri:0268.410 222

Telefon: 0730 602 396

0745 132 211

RESTAURANT

RESTAURANT SERGIANA

Pia\a Sfatului - Muresenilor 27

LA TAVOLA CALDA

Bunătăţiuri din Ardeal!

intrare prin gang

Mureşenilor 28

Telefon: 0724 636 292

Rezervări: 0723.294.293

www.sushi-ya.ro

SUSHI YA

Str. Bisericii Rom]ne nr.112 Telefon: 0749.357.357

RESTAURANT TRANSILVANIA

TRATTORIA DEL CHIANTI

RESTAURANT MAESTRO

Zărneşti, Str. Ciucaş nr. 9

Str.Br]nduselor nr.100

Str. Avram Iancu nr. 52

Telefon:0745.473.436

Telefon: 0268.546 087 Orar: 12.00 - 23.00

Telefon: 0268 415 958 RESTAURANT GOTT Str. Johann Gott nr.2 Telefon: 0268 472 203 RESTAURANT GUST{RI Pia\a Sfatului 14 Telefon: 0268 475 365 0723 159 991 RESTAURANT GAURA DULCE Pia\a Sfatului 12 -14 Telefon: 0268 523 099 www.gauradulce.ro

RESTAURANT VESUVIUS Str. Calea Bucure§ti nr. 229

Str. Negoiu nr 14

Telefon 0268.301 425

TRATTORIA TASSI

Telefon: 0268 412 363

www.casinovesuvius.ro

Rosiorilor nr. 3

RESTAURANT NEC’S

RESTAURANT FENYES

Iuliu Maniu 43

S[cele, Str. A.I.Lapedatu nr.3

Livr[ri la domiciliu

Telefon: 0724.212.625

Telefon: 0268.534.888 L-D: 12 - 23:00 WOO RESTAURANT Asian Cuisine

Telefon: 0728.024.202 RUSTIC D}RSTE

Str. Avram Iancu 48A

RESTAURANT

Calea Bucuresti nr.12

Telefon: 0723.465.999

ROATA NOROCULUI

Telefon: 0268.339.462

www.misterwoo.ro

Str. Crişan nr.6

www.campingdarste.ro

Tel: 0268.41 23 24

L-D :10 -23:30

www.roata-norocului.ro

5%8 

www.delchianti.ro

RESTAURANT MILLENIUM


DEANE’S IRISHI PUB & GRILL

RESTAURANT BELVEDERE

Str.Republicii nr. 19

Str. Stejerisului nr.11 Km 2

Telefon 0268.411 767

Tel: 0268 415 575 www.hotelbelvederebv.ro

MADO Str Republicii nr 10

RESTAURANT CASA CRAN|A

www.madobrasov.ro

Str. Mr. Cran\a, nr. 3A

Telefon: 0747 475 385

Tel/fax: 0268.476.992,

specific turcesc

0740.117.812, 0745.177.925

L-D: 10 - 21:00

www.casacranta.ro contact@casacranta.ro

MARELE ZID P-ta Sfatului nr 10

RESTAURANT CASA TUDOR

0268,418,011

Toate-s bune şi gustoase

Orar:luni- dum - 10,00 -23,00

Avram Iancu 58 Rezervări: 0728.830.340

RESTAURANT AMBIENT Str. Aninoasa nr 5

RESTAURANT CEASUL R{U

Telefon: 0268 470 856

Ca la mama acasă,

0368 401 104

Str.Iuliu Maniu nr 56 Rezervări : 0723.297.993

RESTAURANT BELLA MUSICA

KELLER STEAK HOUSE

Pia\a Sfatului nr.19

Str. Apollonia Hirscher. nr.2

Tel. rez.: 0268.477 946

Telefon: 0268 472 278

www.bellamuzica.ro

38 


PIZZA

BISTRO MACOCOTTE

MOZZARELLA & POMODORO

Str. Nicopole 34A

Str. Alexandru Sahia 11

Tel: 0741 671 596

0368 800 222, 0744 672 625 www.mozarellapomodoro.ro

BUTOIUL SASULUI Republicii nr. 55

PIZZA PAZZA

Telefon. 0268.410 499

Comanda pizza ta preferata!

www.butoiul-sasului.ro

Telefon 0268 331 316;

L-S 9-24 / D 12 - 14:00

0720 984 908,0749 793 201

Specific sasesc.

0768 596 416 Program – L–J 09.00 – 24.00

CASA HIRSCHER

V- D – 10.00 – 01.00

Piaţa Sfatului 12-14 Telefon. 0268.410 533

PIZZA ROMA

www.casahirscher.ro

Delivery express

rezerv[ri@casahirscher.ro

Livrari la domiciliu

Zilnic:09.00-ultimul client

Program – 11.00 – 23.00 Pizza, paste, mancaruri

CASA P{DURARULUI

gatite,deserturi, bauturi

Aleea Tiberiu Brediceanu nr.2

Tel – 0268 411835; 0734 889

Telefon: 0268.415.619

958;0752 323581

L-D: 12 - 23:00

PiZZERIA DELLA NONNA

CASA ROMÂNEASC{

Str. Iuliu Maniu c[tre

Piaţa Unirii 15

Str. Dr. Cantacuzino Nr.1

Rezervări:0268.513.877

(l]ng[ Sc. nr. 5)

Meniu tradiţional românesc

L-S: 10.30-23.00, D: 11.30-23.00.

CASA UNGUREASC{

Telefon: 0748 331 896,

Str. Vasile Alecsandri nr 24

0730 548846, 0771 724249

Meniu specific unguresc.

0368 882164.

Rezervări: 0268,315,922

Comanda minima 20 lei.

Orar: luni - dum - 11.00- 22.00

LIVR{RI LA DOMICILIU

www.casaungureasca.ro

LA CEAUN

CERBUL CARPATIN

Str. Republicii nr.17

Pia\a Sfatului nr. 12

Tel: 0723.189.926

Telefon. 0268.476.184

Bistro, ciorb[, tocan[, g[tite zil-

L-D 10 - ultimul client

nic la ceaun. Salat[, mur[turi, zacusc[ ...

CORESI BUSINESS LUNCH

www.mancarelaceaun.ro

Str. Turnului nr.5 Telefon. 0368.404.008

RESTAURANT 9 GRILL

L - D 10:00 - 16:30

B-dul G[rii nr.13A et.9 Tel: 0744.226.466

CRAMELE LUI DECEBAL

www.9grill.ro

Intersec\ia str Carpa\ilor cu B-dul Muncii.

RESTAURANT BRASOVIA

Rezerv[ri: 0268.321 476

Restaurant cu autoservire

www.daciagrup.ro

Fresh Fast Food

Restaurant cu 120 de

Str. George Bari\iu nr.1

locuri §i ansamblul folcloric

Program: zilnic 09-21:00 Tel: 0728 289 827 www.restaurantbrasovia.ro

3

 


3


ANDOS Str. 15 Noiembrie, nr.6 Braşov Telefoane comenzi: 0268 410588, 0733 307307 Telefon catering :0769 041164 Email catering: catering@andosfood.ro

Paste §i pizza delicioase LIVR{RI LA DOMICILIU PANDAMANIA Bdul 15 Noiemebrie. 0732182828

LOTUS EXPRESS Restaurant chinezesc. Str. Mure§enilor nr. 20 Orar: 11.00 - 23.00 Tel: 0268.412.037 NICOLI – PIZZERIE – BAR – SPAGHET{RIE B-dul Iuliu Maniu, nr. 39 Tel: 0268.478.844 zilnic 10.00 – ultimul client

3*8 

PANINI FAST FOOD Calea Bucure§ti, nr. 16 Orar NON STOP Cele mai gustoase sandwich-uri din ora§

PIZZA DELICIO Str. Transilvania nr.13 Tel: 0368 404 400 0751 404 400 / 0727 404 400 LIVR{RI LA DOMICILIU PIZZA HAI HUI Str. Lunga 25 Livr[ri la domiciliu Zilnic de la 10.00 - 23.00 0720 474 274, 0766 474 274, 0741 474 274 www.pizzahaihui.ro PIZZAIOLO DELIVERY Str. Str Crişana nr.4 Tel: 0368 40 70 40 ; 0268 41 20 87 0729 97 70 44; 0741 63 07 53 Pizza, Paste, Snacks, Crepes, Salete, Desert, B[uturi.

Livrare gratuit[, ambalaj gratuit, comanda minim[ 20 RON. La comand[ peste 90 RON o sticl[ de suc la 1L gratis! La comand[ peste 150 RON o sticl[ de vin 0.75L gratis! PIZZA KOWLUN Str Diaconu Coresi Tel 0763 373 400 Pizza. Paste. Salate Livrari la domiciliu! Orar – 10.00 – 22.00. MADO Str Republicii, nr.10 Tel: 0268.475.385


33


3%8 


8 


tea story 4#. 74787$67/0781/08 0684./7.8$18'!#6846606& www.just-t.ro Black Label, ĂŽntr-un ambalaj elegant, ĂŽnchis ermetic, care păstrează ĂŽn siguranČ›Äƒ prospetimea reČ›etelor. Lasă-te sedus de No 2 – Ceai alb – un adevărat răsfÄƒČ› cu piersică Č™i flori de gălbenele! Deoarece de cele mai multe ori se vorbeČ™te despre binefacerile ceaiului verde, avem tendinČ›a să le uităm pe cele ale ceaiului alb. ĂŽn primul rând, trebuie să Č™titi că ceaiul alb ĂŽČ™i păstrează aproape ĂŽn totalitate proprietÄƒČ›ile după procesul de preparare deoarece nu suferă prea multe transformări. Frunzele proaspăt culese Č™i uscate sunt gata de utilizare Č™i nu suferă niciun proces de

8 

presare, măcinare sau macerare, ca ĂŽn cazul celorlalte ceaiuri. Astfel, ceaiul alb ĂŽČ™i păstrează toate virtuČ›ile terapeutice Č™i aroma iniČ›ială. Ceaiul alb este bogat ĂŽn vitaminele A, B, C, E Č™i ĂŽn antioxidanČ›i, are un efect diuretic Č™i conČ›ine puČ›ină cofeină. Din anumite puncte de vedere, este mai eficient decât ceaiul verde Č™i conČ›ine de 3 ori mai mulČ›i polifenoli decât orice alt tip de ceai. Folosit ĂŽn China pe post de medicament ĂŽn tratarea febrei provocate de rujeolă, ceaiul alb vindecă durerile dentare Č™i se bea pentru a preveni insolaČ›ia Č™i cancerul. De asemenea, el este un bun detoxifiant Č™i un lichid benefic ĂŽn cadrul

unui proces de dezintoxicare. El conČ›ine elemente nutritive, fiind bogat ĂŽn acid, amine Č™i provitamina A. Absorbind excesul de grăsime din corp, ceaiul alb este un remediu excelent ĂŽmpotriva obezitÄƒČ›ii. El este recomandat copiilor aflaČ›i ĂŽn plin proces de creČ™tere deoarece ĂŽntăreČ™te sistemul imunitar. Un plic de ceai alb poate fi utilizat de 3 ori fără să ĂŽČ™i piardă proprietÄƒČ›ile terapeutice. AtenČ›ie fetelor! Potrivit unor studii britanice, ceaiul alb reduce apariČ›ia ridurilor Č™i riscul de a dezvolta orice formă de cancer. Aceste puteri ale sale se datorează conČ›inutului ridicat de antioxidanČ›i - polifenoli. Potrivit specialiČ™tilor, ceaiul alb opreČ™te producerea enzimelor care alterează colagenul, iar astfel ridurile apar mai târziu. Astfel, ceaiul alb protejează tinereČ›ea pielii Č™i o ajută să se cicatrizeze mai bine atunci când se confruntă cu o rană sau o infecČ›ie. Pentru mai multe informatii vizitaČ›i pagina noastră oficială de facebook Č™i magazinul on-line de unde puteČ›i comanda toate reČ›etele just –T.


simplicity of life 2#78 ' 47ș.& 2/07 /.6ș06&8  "7$71 corinabacalu.blogspot.com

*  

Pâinea ĂŽngraČ™Äƒ. Ciocolata ĂŽngraČ™Äƒ. Cartofii la cuptor ĂŽngraČ™Äƒ. Orezul ĂŽngraČ™Äƒ. Pizza ĂŽngraČ™Äƒ. Zahărul ĂŽngraČ™Äƒ. Salata slăbeČ™te. Sucul verde slăbeČ™te. Nucile slăbesc. Fructele slăbesc. Legumele slăbesc. Apa slăbeČ™te. Este chiar atât de simplu. Dar să vă spun o poveste. EU, diva raw vegan(ă), ĂŽn ultima vreme (cam de câteva luni bune), m-am deDIVAnizat. Adică lăsa-i diva

ĂŽn divan, si mă pusăi pe mâncat prostioare, chestiuČ›e Č™i alte nebuneli. A se ĂŽnČ›elege musai mâncare gătită Č™i câte oleacă de brânză, smântână Č™i ouă, pe ici colo. BaČ™ca am mai sorbit Č™i câte un latte machiato, cu o Č›igaretă pai cu mentol, aČ™a.. de pam plezir Č™i complezenČ›Äƒ. Ca o divă ce sunt. ĂŽntr-o zi de miercuri mă trezesc cu faČ›a la cearceaf, ciufulită Č™i umflată Č™i, val vârtej, mă reped la dulap să ĂŽmi iau niČ™te haine pe mine, pentru o emisiune. Č˜i caut, smucesc, arunc, aČ™ez... Č™i găsesc pantalonii doriČ›i. Č˜i dau să ĂŽi ĂŽmbrac. Č˜i surpriză pocnesc pi mini!!!! Mai să mă aČ™ez pe pat Č™i să ĂŽncep să plâng să sară cămeČ™a de pe mine, ĂŽntocmai ca a SmărăndiČ›ei din povestea lui Creangă... Ce să fac, ce să mă fac... Mă sui pe cântar... Total neprietenos. ĂŽmi arată 60. Iar eu ĂŽl cert - bine măi... de astea ĂŽmi faci tu mie? Nu mai laČ™i nimic??? Ziua a trecut greu... Căci am fost ĂŽmbufnată nevoie mare. Č˜i nici părul nu mi-a stat bine. Mai să cad ĂŽn depresie. De 6 zile Č™i 5 nopČ›i sunt iar pe raw vegan. 100%. Fără nici o scăpare, tentaČ›ie, poftă Č™i dorinČ›Äƒ. Cât m-o ĹŁine? Habar nu am. Dar mă simt precum la ĂŽnceput. ĂŽnceputurile mele raw. Foarte ambiČ›ioasă! Azi am 58. Č˜i nu glumesc! Č˜i mănânc, nu mă ĂŽncurc! Ceea ce doresc să vă transmit este simplu Č™i clar. Precum ziua Č™i noaptea. Mâncarea gătită ĂŽngraČ™Äƒ. Mâncarea crudă slăbeČ™te. Pentru că aia gătită este ĂŽncărcată cu toxine. Č˜i chiar de nu este ĂŽn totalitate aČ™a, organismul o percepe ca pe o materie străină, cu scopul de a face rău ĂŽn organism. ĂŽn cazul meu, se depozitează imediat!! Cu o repeziciune uluitoare. Poate la alČ›ii nu... Dar eu mă pufoĹ&#x;enesc pe zi ce trece dacă nu am grijă. Hrana vie curÄƒČ›Äƒ, slăbeĹ&#x;te, modelează, vindecă. Vrei să slăbeČ™ti? Nu mai mânca din aia... ci din asta. Vie. ....Ĺži mai e una care ĂŽmbolnăveČ™te. Mâncarea aia de provenienČ›Äƒ animală. Toată. Be happy. Be raw vegan.


design yourself Din cele mai vechi timpuri Ĺ&#x;i până azi, rasa umană a fost preocupată de ritualurile de ĂŽnfrumuseĹŁare. DeĹ&#x;i nu atât de elaborate Ĺ&#x;i la dispoziĹŁia tuturor precum ĂŽn zilele noastre, tincturi pentru ĂŽngrijirea tenului sau substanĹŁe ce colorau părul au existat dintotdeuna.

'411/67467 8 !846!$174686064'.

Indiferent că vorbim de războinicii care ĂŽĹ&#x;i colorau trupul Ĺ&#x;i părul cu albastru pentru ĂŽnfricoĹ&#x;area inamicului sau de femeile egiptene

  ,7# 7

de viĹŁÄƒ nobilă care ĂŽĹ&#x;i pigmentau părul cu ajutorul plantei hena, fiecare ĂŽncerca să transmită un mesaj non-verbal prin

www.ciprianvaida.com

modificarea aspectului natural. Dar ce ĂŽnseamnă frumuseĹŁe fizică? Cum este ea judecată Ĺ&#x;i de ce este atât de interpretabilă? Unii oameni sunt ĂŽnzestraĹŁi mai mult de la natură iar alĹŁii nu, Ĺ&#x;i totuĹ&#x;i care este acel factor care determină această judecată a ochiului Ĺ&#x;i decide ce este armonios? Răspunsul meu este simplu: felul ĂŽn care percepem SIMETRIILE fizionomice. SIMETRĂ?E, simetrii, s. f. 1. Proprietate a unui ansamblu spaČ›ial de a fi alcătuit din elemente reciproc corespondente Č™i de a prezenta, pe această bază, anumite regularitÄƒČ›i; proporČ›ionalitate, concordanČ›Äƒ, armonie ĂŽntre părČ›ile unui tot, ĂŽntre elementele unui ansamblu etc.; distribuČ›ie egală, regulată, armonioasă a părČ›ilor unui tot, a elementelor unui ansamblu. Prin urmare, atât timp cât va exista oglindire, omul, ĂŽn special sexul feminin prin definiĹŁia sa gingaĹ&#x;ă va căuta să-Ĺ&#x;i ĂŽmbunătÄƒĹŁească ,â€?simetriaâ€? prin diverse metode. De ce nu caută Ĺ&#x;i sexul masculin acelaĹ&#x;i lucru sau mai bine spus de ce nu ĂŽn aceeaĹ&#x;i măsură? Simplu: deoarece bărbaĹŁii nu doresc să exprime ca mesaj non-verbal despre sinele lor nimic gingaĹ&#x;, ei preferă termeni precum: putere, ferocitate, independenĹŁÄƒ, ceea ce reduce necesitÄƒĹŁile lor de a avea o statură atetlică, tunsoarea Ĺ&#x;i barba ĂŽngrijite plus o ĹŁinută calculată. Pentru femei este mai complicat, nu doar faptul că sunt mai ĂŽnclinate către tot ceea ce ĹŁine de latura artistică, ci Ĺ&#x;i deoarece mesajul pe care ele ĂŽncearcă să ĂŽl transmită este unul variat. Ele trebuie să fie gingaĹ&#x;e, fine, drăgălaĹ&#x;e, jucăuĹ&#x;e, provocatoare, inteligente, independente etc. Un cosmetician francez spunea ca: "Nu există femei urâte; nu există decât femei care nu se cunosc pe ele ĂŽnsele".

  )


&5*1'&4!

 (8

5)%

8  

-2(

38  858  5%3*

24Fun Brasov Editia 230  

19 aprilie - 2 mai

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you