Page 1

Telefonsupport + 45 30 31 34 44

Vedligeholdelse

Lad os hjælpe dig

- pas på dit udstyr...

- brug dine ressourcer rigtigt!

Vi vil gerne i samarbejde med dig lave en aftale der passer til din virksomheds behov.

Kære Virksomhed. Tillykke I har fået en lille ny lokal It virksomhed som er flyttet ind i Skalcentret - Skalhuse 5- 9240 Nibe.

Vi tilbyder bl.a: Rensning af Pc for virus & spyware. Opgradering & optimering af pc’er og software.

Telefonsupport:

Reparation af notebook og stationære pc’er.

I nogle tilfælde, kan det være tilstrækkeligt med en support via telefon. Det kan være ved mindre problemer, som opsætning af din e-mail, internettilslutning samt hjælp til installering af software. Ring +45 30 31 34 44 og få et uforpligtende tilbud eller send en e-mail til support@24-7data.dk.

Evt. Periodisk gennemgang og test af opsætning og indstillinger.

Vi har altid åbent - 24 timer i døgnet 7 dage om ugen - ring og få et uforpligtende tilbud

Vi hedder 24-7data og vi står til tjeneste 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, og vi håber I vil tage godt imod os med åbne arme og gøre os til en integreret del af jeres lokalsamfund. Vi er en lille virksomhed, der bestræber sig på at hjælpe private kunder, mindre virksomheder, samt skoler med næsten alle former for It problemer til en fornuftig pris og med en service i høj klasse.

Service som du forstår Vi tilbyder service her og nu til din virksomhed - lad ikke værdifuld tid koste dig for mange ressourcer. Hos 24-7data skal du nemlig ikke vente flere dage på at få den nødvendige hjælpe til dine It-problemer. Vi tilbyder flere former for service - det kunne være en fast villigeholdelsesaftale hvor vi på faste tidspunkter en gang om ugen eller hver måned rykker ud og efterser din virksomheds It - udstyr og opsætning, som sikrer dig at dit system kører optimalt med minimalt tabt tid.

24 - 7 Data v. Michael Mosgaard Pretzmann - Skalhuse 5 - 9240 Nibe - +45 30 31 34 44


Telefonsupport + 45 30 31 34 44

Optimer din daglige drift

Serviceaftale

Få den rette vejledning!

Vi holder åbent når du har fri

24-7data vil gerne give dig råd og vejledning omkring opsætning og evt. forbedringer af dit It-udstyr, som hjælper til din virksomheds daglige drift.

Vi arbejder både aften og weekend, netop for at dække behovet for vores kunder der arbejder om dagen eller har et ekstra behov for at udstyret virker når du skal bruge det. Ingen opgaver er for små eller for store!

En Service-aftale som evt. kan indeholde:

24-7data står også til rådighed uden en fast aftale hvis det brænder på eller der er ting du gerne vil have en professionel vurdering eller vejledning omkring. Vi udfører arbejdet hos din virksomhed eller på vores topmoderne værksted lokalt i Nibe. Vi vil gerne hjælpe dit firma med opsætning, sikkerhed, installation, reparation, backup og køb af nyt udstyr - også udenfor normal arbejdstid.

Gratis gavekort Vi giver hermed gerne alle dig/jer et gratis gavekort til et uforpligtende virksomhedsbesøg hvor vi kan få en løs snak om jeres behov og evt. en gennemgang af nuværende opsætning.

Installation af hardware og software. Email Opsætning Sikkerhedsinstallation af firewall & antivirus Generel fejlfinding og afhjælpning af fejl. Udskiftning af Hardware Køb af Pc-produkter.

System-installation:

Windows 2003 server installation og opsætning. Windows 2000. XP og Vista

Netværk/Opsætning:

Netværk (trådløst og kabel). Sikring af trådløst netværk. Opsætning af netværk. Opsætning af netværks værktøjer. Printer opsætning Backup løsninger lokalt & remote

24 - 7 Data v. Michael Mosgaard Pretzmann - Skalhuse 5 - 9240 Nibe - +45 30 31 34 44

Brochure, firma - 2009  

Brochure, firma - 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you