Page 1


Jordomrejsen 2014 Den store jordomrejse er lige om hjørnet, så grib chancen og tag med. På denne tur når vi rundt til vores nabolande, men også lande på den anden side af jordkloden. Det bliver en rejse med oplevelser du aldrig vil glemme. Vi starter med et kort ophold i København, hvorefter vi tager til Nordsverige og ned langs Norges kyst. Så går turen til det flotte afrikanske land Kenya, hvorfra vi flyver til det spændende land Indien. Herfra tager vi via Kina til USA og sydpå til Brasilien i Sydamerika. Sidste stop inden vi igen er hjemme i Danmark er Grønland. Rejsen starter fredag d. 31. Januar 2014 med indtjek kl. 17.30 på Skovgårdsvænget 97G (busafgang kl. 18.00) Rejsen slutter søndag d. 2. Februar 2014 kl. 14.15 på Skovgårdsvænget 97 G. Pris: 200 kr. all inklusive. Da vi skal sikre at der er plads til alle på fly og hoteller er deadline for bestilling og betaling af rejsen den 21. januar via vores hjemmeside www. worldscouttravel.dk. Når i tilmelder jer vil i blive bedt om at give oplysninger til passet.

Specielt til forældrene Hvis nogen ikke kan deltage i hele rejsen SKAL det aftales med lederne at de kommer senere eller hentes tidligere, men det er en undtagelse. Når vi skal hjem fra hytten er der forældre transport som koordineres via tilmeldingen. Fordeling i bilerne sker ved samling om flagstangen, i Ravnsø lige inden der er afgang mod Tranbjerg. Ingen kører før alle børn er fordelt. Er der mikroer eller minier som meget gerne vil have deres far eller mor med på tur, så aftal det med lederne.


Praktisk information om rejsen For at sikre at I får en god ferie er her en liste over det som kan være en god ide at medbringe: Sovepose Lagenpose Toiletsager Undertøj T-shirts Strømper Lange bukser Varm trøje Indesko Nattøj (ikke for varmt ) Skiundertøj/skibukser eller andet varmt tøj til udendørs Vinterjakke (vandtæt) Støvler (varmt fodtøj til udendørs) Vanter Hue Halstørklæde / halsedisse Slik, maks 200 g Sangbog Jeres bagage pakkes i en rygsæk, da der vil være tidspunkter på rejsen, hvor vi færdes til fods med bagagen på ryggen. Husk at spise aftensmad hjemme fra. Da vi godt ved at nogle bliver sultne når der spises tidligt bliver der serveret lidt natmad fredag aften.


Sommerlejr Assenbækmølle Ved du ikke hvad du skal lave i pinsen? Så skal du da med World Scout Travel på sommerlejr til Assenbækmølle. Det er stedet hvor du finder de fedeste aktiviteter, sammen med et super fedt område. Lokation: Tistrup, Danmark Varighed: 4 dage Afrejse: 6. juni Hjemkomst: 9. juni Aldersgruppe: mikro

Sommerlejr Gillastugan Tag med World Scout Travel på sommerlejr til Sverige. Du vil bl.a. komme til at opleve den fantastiske svenske natur, få nye spejder venner og en masse andre spændende ting. Så kunne du tænke dig at bruge en uge af din sommerferie i den svenske natur med os, ja så er det bare med at få sat kryds i kalenderen. Lokation: Gillastig, Sverige Varighed: 8 dage Afrejse: 2. august Hjemkomst: 9. august Aldersgruppe: mini, junior, trop, klan og leder

Jordomrejsen 2014  

Tag med World Scout Travel på jordomrejse.

Jordomrejsen 2014  

Tag med World Scout Travel på jordomrejse.

Advertisement