Page 1

G

rom, OeOe, Pieppiep, KnorKnor, IaIa, HelpHelp !!!

ToetToet,

GGN zal nooit meer hetzelfde klinken na het bezoek aan Safaripark de Beekse Bergen. Het aftellen is bijna klaar, volgend weekend gaan vele GGN’ers en hun partners op avontuur tussen de beesten. Hierbij ontvangen jullie de nodige informatie die van het weekend een geslaagd weekend zal maken.

Programma In het kort ziet het programma er als volgt uit: Zaterdag 10 oktober 12.00u ontvangst met een lunchbuffet in het Safarirestaurant in het park 13.15u teamindeling en start van het avontuur door het park en de spellen 15.00u korte break met consumptie 17.00u einde programma in het Safaripark, tevens sluiting park 17.00u – 19.00u op eigen gelegenheid naar het vakantiepark Beekse Bergen. Intrek nemen in de Jungalows en opfrissen voor de feestavond. 19.00u start Afrikaanse braai (BBQ) en feestavond met DJ in de Afrika Club Zondag 11 oktober 01.00u einde feestavond van de dag ervoor ; ) 08.00u – 09.30u ontbijtbuffet in de Afrika Club. En aansluitend uitchecken Jungalows. 10.00u einde programma

Vervoer + Parkeren Iedereen wordt verwacht op eigen gelegenheid naar de Beekse Bergen te komen. Het adres van de Beekse Bergen is: Beekse Bergen 1 5081 NJ Hilvarenbeek De Beekse Bergen bestaat uit meerdere delen, waaronder het Safaripark en het vakantiepark. Volg aan het begin van de dag de borden naar het Safaripark. Tegen de avond verplaatsen we ons naar het Libéma vakantiepark Beekse Bergen. Omdat een parkeermunt bij het Safaripark € 4 per auto kost is een suggestie om aan het begin van de dag te parkeren bij het vakantiepark (gratis) en vanuit daar te carpoolen naar het Safaripark. Lopend is het flinke afstand. Parkeren bij het vakantiepark kan erbuiten, tussen de slagboom en de receptie. Na 17 uur kan geparkeerd worden bij de Jungalows of de Afrika Club. Meld bij de slagboom van het vakantiepark dat je van GGN bent.

Entree Safaripark De ontvangst vanaf 12 uur is in het Safarirestaurant in het Safaripark. Bij de toegangspoorten van het park vangen mensen van de organisatie Rocks-n-Rivers ons op. Zij zullen ons toegang geven tot het park.

Activiteiten in het Safaripark Gewapend met een camera trekken we in teamverband het Safaripark te voet door. Op ontdekkingstocht naar de Big Five en andere activiteiten. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en speciale kleding is niet noodzakelijk. De teamindeling zal na de lunch bekend worden gemaakt.

Beekse Bergen – Daar kun je maar beter uit de buurt blijven


Jungalows Voor de mensen die blijven slapen, in het vakantiepark slapen we in 6 persoons Jungalows. Deze bestaan uit 3 slaapkamers, met ieder 2 slaapplaatsen. Beddengoed is aanwezig (kussen met sloop, dekbed met hoes). Handdoeken moeten zelf meegenomen worden.

De sleutels voor de Jungalows zullen aan het einde van het programma in het Safaripark uitgereikt worden. Iedereen heeft ’n verzoek kunnen doen voor een Jungalow indeling. Al die wensen zijn ingevuld. Achterin deze briefing staat de gemaakte Jungalow indeling. Daar staat ook een plattegrond van het vakantiepark met omcirkelt onze Jungalows en de Afrika Club waar het feest en ontbijt is.

Tot slot Bovenal aan allen: VEEL PLEZIER !!! het TiswA bestuur (TiswA@ggn.nl)

Indeling Jungalows Jungalow 1 Agnes van der Woude Guido Verbakel Raynaud van der Velde

Erik Lehmer Partner Guido Partner Raynaud

Jungalow 2 Astrid de Gouw Daniëlle van de Wiel Monique Kremers

Partner Astrid Partner Daniëlle Partner Monique

Jungalow 3 Bouwke Franssen Jolanda Develing

Partner Bouwke Jorinne van Laer

Jungalow 4 Jill van Uden Karen Broks Niki Kadmaerubun

Patricia Sprengers Johan Ophorst

ps bij de Afrika Club is er een zwembad waar gebruik van mag worden gemaakt

Jungalow 5 Birgitte Brouwer Sander de Raad

Jan Kraamer Thalien Mertens

Calamiteiten Mocht je tijdens onze korte vakantie (klinkt goed, nietwaar ?) iets willen bespreken omtrent de trip dan kun je dit uiteraard doen met iemand van het TiswA bestuur: - Nique Siahaya - Tessa Brouwers - Johan Ophorst - Bernd Nijhof

Jungalow 6 Daniëlle van de Horst Kirsten Toemen

Els van Veelen Melinda Verbeek

Telefonisch zijn deze mensen te bereiken op het mobiele nummer van Bernd (06) 135 237 99. Laat dit nummer ook achter bij de thuisblijver(s).

Jungalow 7 Brigit de Kok Thony Geelen Marjo van de Ven

Partner Brigit Partner Thony

Jungalow 8 Ivona van de Pol Patrick de Gram Rose-Marie Manders

Partner Ivona Bernd Nijhof

Beekse Bergen – Daar kun je maar beter uit de buurt blijven


Huisjes

Beekse Bergen – Daar kun je maar beter uit de buurt blijven

TisWa uitje 2009  

Briefing Beekse Bergen

Advertisement