Page 1

D& Art Media Concepts Brochure ‘10 D& Art Media Concepts Ltd. De Grent 6 2202 EK NOORDWIJK T: 071-3619503 E: contact@dnartmedia.com www.DnArtMedia.com


D& Art Media Concepts Introductie D& Art Media Concepts is een internationaal opererend mediabureau dat online media concepten ontwerpt, ontwikkelt, uitvoert en beheert. De concepten van D& Art worden in zowel eigen beheer als voor opdracht gevers ontwikkeld. De soorten mogelijkheden van concepten zijn social media strategieĂŤn, web-devolpment en Internet marketing modellen. De kracht van D& Art is het zelf creĂŤren van gerichte content in de vorm van tekst, audio en audiovisuele producten.

CONTACT GEGEVENS D& Art Media Concepts Ltd. De Grent 6 2202 EK NOORDWIJK T: 071-3619503 E: contact@dnartmedia.com www.DnArtMedia.com


D& Art Video Concepts

Presentatie op Maat! Presentatie op Maat brengt door middel van audio ĂŠn audiovisuele presentaties uw bedrijf, product of dienst in beeld. Een videopresentatie van uw bedrijf geeft u de mogelijkheid om op een zeer krachtige manier met uw doelgroep te communiceren. U kunt bijvoorbeeld een video presenteren voor, na of tijdens een speach of op een promotioneel evenement. U kunt uw vertegenwoordigers op pad sturen met ondersteunend presentatie materiaal. Bovendien zijn er door de vele online toepassingen tal van mogelijkheden om uw video aan (potentiĂŤle) klanten, investeerders, aandeelhouders en werknemers te laten zien!

www.PresentatieopMaat.nl

al uw (online) bedrijfspresentaties!


Presentatie op Maat! Bedrijven hebben er veel voor over om met hun producten of diensten in de aandacht te staan. Veel promotionele investeringen zijn echter voor eenmalig gebruik (billboards, posters, flyers etc), kostbaar en bovendien is het effect niet altijd meetbaar. Een videopresentatie is een duurzame investering en kan op vele manieren ingezet worden. “Offline” op promotionele events, speaches of ter ondersteuning van vertegenwoordigers die klanten bezoeken. “Online” op websites, bedrijfscommunities, fora, Youtube en als attachment in emails. Een videopresentatie kan op eenvoudige wijze grote groepen mensen bereiken. Bovendien kan er precies gemeten worden hoeveel mensen een video bekijken.

Video kan op vele manieren ingezet worden om te communiceren met de gewenste doelgroep. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een promotieactie, op televisieschermen bij een beursstand of als handleiding voor een product. Een videohandleiding is sterke methode om een product te demonstreren. Een instructievideo maakt meer los bij mensen en is duidelijker dan een saaie handleiding. Ieder type video heeft zijn eigen professionele aanpak nodig. Presentatie op maat is gespecialiseerd om door middel van audiovisuele presentaties uw bedrijf, product of dienst professioneel in beeld te brengen.

Voor al uw (online) bedrijfspresentaties!


Presentatie op Maat! Wij onderscheiden de volgende mogelijkheden: » bedrijfsfilms

» beursfilms

» instructiefilms

» promotiefilms

Uw Presentatie op Maat! bestaat uit de volgende onderdelen: » schrijven script (s) » filmen per dagdeel » inzet (aantal) cameramensen » inzet (aantal) fotograven » afnemen interviews » logo animatie » toevoeging visuals en animaties » inzet acteurs en actrices » inzet presentatoren » visagie » directe montage en publicatie (op de dag zelf) » montage op locatie » aanlevering in juiste bestandsformaat » toevoeging geluids effecten » custom made audio/ audio effects » voiceover in het Nederlands » voiceover in een andere taal (altijd native speakers) Mogelijke talen voor voiceovers zijn (andere talen op aanvraag): Brits

Amerikaans

Duits

Frans

Spaans

Italiaans

Chinees

Voor al uw (online) bedrijfspresentaties!

» productfilms

» reisfilms

» virals

Voor het ontwikkelen van een videopresentatie zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Presentatie op Maat! doet zowel hele producties als onderdelen hiervan. Denk hierbij aan het schrijven van scripts, filmen, audioproducties, montage en publicatie. Het is bij ons dus ook mogelijk om van uw bestaand materiaal een nieuwe flitsende presentatie te maken of een voiceover te laten opnemen.

Hongaars Zweeds

Turks

Pools

Arabisch


Presentatie op Maat! Presentatie op Maat! Voorkeurspakket: Voor het creĂŤren van een film in een van de genoemde categorieĂŤn heeft Presentatie op Maat! een voorkeurspakket samengesteld. Deze bestaat uit: 2 scripts dagdeel filmen op 1 locatie in Nederland. inzet 1 cameraman een audioclip (professionele muziek) logo, slogan en frame in huisstijl opdrachtgever montage aanlevering videobestand in gewenst formaat

Presentatie op Maat! Alles op maat gemaakt, volledig naar uw wensen!

Prijs: EUR 1250,-

excl. BTW

Voor al uw (online) bedrijfspresentaties!


Presentatie op Maat! Beursaanbod Als bedrijf is het deelnemen aan beurzen een goede manier om met uw doelgroep in contact te komen. Vooraf en op de beurs doet u er alles aan om bezoekers naar uw stand te krijgen. Presentatie op Maat! geeft u de mogelijkheid om uw communicatie voor, op en na de beurs door middel van een beursfilm een extra dimensie te geven. Plaatsing van een beursvideo op uw website heeft een positieve werking van het imago van uw bedrijf. Ook kunt u de video “offline” goed gebruiken in meetings met medewerkers, directie of aandeelhouders. Een beursfilm kan uw bedrijf op vele manieren in de aandacht brengen. Onder andere door: » Online zoekresultaten ( Google, Youtube, Bing, Yahoo ) » Attachment in e-mails van uw medewerkers » Online communities ( Twitter, Linkedin, Facebook, Hyves )

Presentatie op Maat! Alles op maat gemaakt, volledig naar uw wensen!

Prijs vanaf: EUR 995,-

excl. BTW

Voor al uw (online) bedrijfspresentaties!


D& Art Audio Concepts Atunes Music is gespecialiseert in audio productie, omdat audio een breed begrip is wordt dit bij ons onderverdeeld in twee categorieën. Muziekproductie (Beats, instrumentsamples en recorden, mixen en masteren van muziektracks) en commerciële audioproducten (achtergrondmuziek, jingles, commercial music, Soundeffecten, telefonische wachtstand). Kwaliteit gaat voor kwantiteit bij Atunes Music, exclusief, uniek en authentiek zijn kernbegrippen bij het maken van onze producten.

Atunes Music maakt onderscheidt in haar productgroepen, omdat deze bedoeld zijn voor verschillende doelgroepen. Met onze muziekproducten en diensten richten wij ons op de artistieke partijen, zoals zelfstandige artiesten, producers, DJ’s en platenmaatschappijen die artiesten onder contract hebben. De commerciële audioproducten zijn voor al onze klanten inzetbaar, omdat onze producten geschikt zijn voor alle doelgroepen.

Wij maken hoge kwaliteit producten op maat tegen een scherpe prijs!


In • • • • • • • •

de Atunes Studio maken wij de volgende audioproducten: Jingles Audiotours Huisstijl audio Radiocommercials Instrumentsamples Telefonische wachtstand Instrumentale muziek (beats) Voice-overs en Over-dubs voor video

En leveren wij de volgende diensten: • Opnemen van vocalen • Mixen van audiotracks • Masteren van muziektracks


Atunes Music Online Sample Store Atunes Music Online Sample Store is een webwinkel waar unieke muzieksamples eenmalig online te koop zijn. Deze webwinkel is te vinden op www.atunes-music.com, de unieke samples worden gemaakt door producers en muziekanten. Deze bevinden zich binnen Atunes Music of binnen het netwerk van Atunes Music, waardoor de productie snel en goedkoop verloopt. De website is zoals gebruikelijk 24 uur en 7 dagen per week geopend voor bezoekers, het is dus ook ten alle tijden mogelijk om samples te kopen. Het doel van de online shop is dat digitale muziekproducers unieke samples op de website kopen, die zij zelf niet kunnen maken of ergens anders kunnen kopen. Daarnaast biedt Atunes Music ook unieke beats aan die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden, voor zowel de artistieke als zakelijke partijen.

Alleen maar voordelen voor u! • • • • • • •

Alle beats en samples zijn uniek en nergens anders te verkrijgen, én worden maar één keer verkocht. Geen hoge kosten voor het inhuren van een muziekant voor het maken van samples. Geen hoge studiokosten voor het maken van orginele unieke beats. Mogelijkheid tot zelf editen van een gekochte beat. Alle beats en samples zijn inclusief auteursrecht, het auteursrecht wordt bij aankoop direct overgedragen aan de koper. Makkelijk online te kopen en direct beschikbaar voor gebruik. Groot arsenaal aan verschillende samples en beats beschikbaar voor verschillende genres en toepasbaarheden.


Publish

Create

Share


D& Art Leisure Concepts

FILMENDEMEIDEN Eventverslag

Productpromotie

Standhosting

De Filmende Meiden geven het begrip PromoGirl een nieuwe dimensie. De Filmende Meiden zijn knap, intelligent en beschikken over een gezonde dosis brutaliteit. Bovendien hebben ze een filmcamera en kunnen hiermee goed overweg. De meiden dragen het shirt van uw bedrijf, nemen interviews af met uw doelgroep en filmen uw evenement of beursdeelname. Reken maar dat een bezoek van de meiden reactie’s onder uw bezoekers teweeg brengt. Bovendien worden al deze reacties en impressies gemonteerd tot een flitsend geheel. Deze video’s kunt u na afloop natuurlijk goed als promotiemateriaal gebruiken! De Filmende Meiden zorgen ervoor dat er zowel op als na het evenement over uw bedrijf wordt gesproken.

Daagt u ze uit?


D& Art Media Concepts Online Masterminds

D& Art Media Concepts Ltd. - De Grent 6 - 2202 EK - Noordwijk - 071 361 95 03 - contact@DnArtMedia.com www.DnArtMedia.com - www.PresentatieopMaat.nl - www.Atunes-Music.com - www.FilmendeMeiden.nl - www.VideoVisiteKaart.nl

123 uw design brochure voorbeeld  

Voorbeeld van een brochure gemaakt voor D& Art Media Concepts LTD.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you