Page 1

Web til utskrift Kjennetegn – Nettbasert innlevering av jobber – Nettbetaling – Sporing av status på nettet – Fotobok – Vertsbasert

APPLIKASJONER Web til utskrift


Fargestyring

Web til utskrift

Variabel datautskrift

Automatisert utskrift

Klargjøring

Dokumentfangst og -håndtering

Sikkerhet

Tilkobling

Bruker- og kostnadsstyring

Utskriftsstyring

Enhetsstyring

Mobil utskrift og utskrift fra nettskyen

APPLIKASJONER

FOKUS PÅ NETTBASERT INNLEVERING AV JOBBER Alle trykkerier har behov for å differensiere seg fra konkurrentene. Samtidig tvinger den økonomiske situasjonen trykkeriene til å redusere administrasjonskostnadene og forbedre effektiviteten. Dette betyr at man må bruke alt utstyret maksimal og dermed unngå at utstyr eller ansatte blir gående uten oppgaver.

– Du ønsker å differensiere deg fra konkurrentene og utvide produkttilbudet, samtidig som kundene forventer nyskapende og kreative løsninger, som lar dem designe sine egne jobber og sende inn jobbene fra nettet. – Du må kunne tilby kundene tilgang til tjenestene hele døgnet. Samtidig ønsker du å sentralisere håndteringen av innkommende jobber og strømlinjeforme hvordan jobbene blir behandlet. – Du må unngå lave produksjonsvolum på maskinene samt lav omsetning per ansatt. For å fortsatt være konkurransedyktig, må målet ditt være å utnytte alt utstyret hele tiden.

Med applikasjoner for web til utskrift kan du forbedre tjenestene og tilgjengeligheten av disse ved å tilby kundene effektiv bestilling av utskriftsprodukter via Internett. Kundene kan enkelt og praktisk bestille utskrifter fra PC-en hjemme og betale for dem på nettet, 24 timer per dag, 7 dager per uke. Etter ordren er sendt, kan kundene holde seg oppdatert om status på jobben inntil utskriftene er klare for henting eller levering. Men web til utskrift-løsninger er ikke bare praktiske for kundene. Som leverandør drar du nytte av den sentraliserte innleveringen av jobber, og takket være Konica Minoltas vertsbaserte tjenester, slipper du å måtte tenke på å sette opp et profesjonelt servermiljø. Hvis du velger en fotobokapplikasjon, kan du også tilby kundene den kreativiteten de etterspør.


APPLIKASJONER Web til utskrift

TYPISKE FUNKSJONER OG HVA DE BETYR FOR DEG Nettbasert innlevering av jobber Hvis kundene leverer inn filer via CD, e-post, faks, FTP eller bud, kan disse ulike innleveringsmåtene føre til forsinkelser eller at man går glipp av jobber. Digitale filer gjør ofte produksjonen vanskeligere på grunn av mange ulike filtyper, behov for konvertering av filer eller fordi det er vanskelig å oppfylle forventningene. Følgelig har leverandøren behov for et innleveringssystem som er enkelt å bruke og tilgjengelig for kundene hele døgnet. Ideelt sett er all innlevering av jobber sentralisert og alle jobber blir registrert av ett program. Ved å bruke web til utskrift-løsninger blir det enklere for leverandøren å sende digitale ordre til produksjon. Produksjonen tar kortere tid og fullføres uten feil. Innkommende filer går automatisk gjennom tilpasninger og settes i produksjon i et harmonisert PDF-format. Forhåndsvisningen på nettet sikrer færre feiltrykk. Fordelen for sluttkundene inkluderer et enkelt brukergrensesnitt, som også kan settes opp med firmaets egen layout. En sammenhengende ordreprosess sikrer også at man unngår misforståelser.

Fotobok Ved hjelp av fotobokapplikasjoner kan sluttbrukerne få tilgang til brukervennlige, men avanserte layout­ alternativer, som kan brukes til å gjøre om bildene deres til albumer eller kalendere. På samme måte som andre web til trykk-applikasjoner inneholder fotobokapplikasjonene funksjoner for innsending, betaling og sporing, helt frem til levering eller henting av det ferdige produktet. Med en fotobokapplikasjon, kan du også tilby kundene den kreativiteten de etterspør. For trykkeriene betyr dette en enkel metode for å utvide produktutvalget med attraktive nye produkter.

Nettbetaling Kunder som bestiller varer og tjenester over nettet forventer også sikre betalingsløsninger. Profesjonelle web til utskrift-løsninger tilbyr sikre tilkoblinger til ulike betalingsleverandører. Disse løsningene sikrer at kundene blir overført direkte til nettsiden til de respektive betalingsleverandørene, som Visa, MasterCard, PayPal osv., via en SSL-kryptert tilkobling. Dette gir sluttbrukerne en sikker, rask og pålitelig betaling, samtidig som leverandørene nyter godt av forhåndsbetaling før de starter produksjonen av ordren.

Online statussporing Etter at ordren er sendt vil kundene gjerne vite om jobben er mottatt og om den vil bli levert til ønsket tidspunkt. Profesjonelle web til utskrift-applikasjoner inkluderer funksjonalitet for statussporing, som kundene får tilgang til fra brukergrensesnittet eller via e-post, slik at de kan få oppdatert informasjon om alle stegene i produksjon og levering av jobben. Ved hjelp av statussporing er sluttkundene alltid oppdaterte om når jobben vil være tilgjengelig. Leverandøren får fordelen av overvåkning og sporing av jobber i en samlet løsning, og de sparer tid ved at kundene ikke lenger blokkerer telefonlinjene med spørsmål om status på ulike jobber.

Vertsbasert tjeneste Leverandørene har behov for web til utskrift-løsninger som passer til deres egen infrastruktur, kunnskapsnivå og de ansattes IT-kunnskaper. Mange små leverandører vil ikke kunne håndtere lokal installasjon og vedlikehold av en web til utskrift-løsning, og er avhengig av en profesjonell partner som kan levere nettopp dette. Avhengig av IT-infrastruktur og leverandørens IT‑kunnskap kan Konica Minolta tilbyr en egnet web til utskrift-løsning, enten som en vertsbasert løsning eller installert på trykkeriets egen server. På denne måten kan trykkeriene sikre stabile løsninger uavhengig av forventet volum og nettrafikk.

Profesjonelle web til utskrift-applikasjoner hjelpder deg ikke bare med å beholde eksisterende kunder, men hjelper deg også med å tiltrekke deg nye kunder. Med attraktive funksjoner som nettbasert innlevering av jobber og nettbetaling, statussporing samt muligheten til å lage egne fotobøker, kan du tilby mange tjenester, tilby nye tjenester og sikre at disse er tilgjengelig hele døgnet. Takket være Konica Minoltas vertsbaserte løsning, slipper du å måtte tenke på å levere et profesjonelt servermiljø eller ansette IT-eksperter.


APPLIKASJONER Web til utskrift

ARBEIDSFLYT 1

2

1

2

1

1

1

skriverrom

hjemme

1

2

1

professorens kontor

universitet

Konica Minoltas vertsbaserte miljø

Noen eksempler på bruk

Katalogfunksjon

1 En ansatt ønsker å skrive ut dokumentene til møtet neste dag hjemmefra, fordi han ikke har tid til å klargjøre materialet neste morgen. Han slår på nettbrettet, laster opp filene via nettleseren til det interne trykkeriet på jobben og bestiller ekspresslevering før morgendagens møte.

1 Etter forelesningen ønsker en professor (superbruker) å gjøre forelesningsmaterialet tilgjengelig for studentene (brukere) og laster opp materialet i høyskolens nettbutikk.

Online statussporing

Nettbetaling

1 En leverandør kan gi kundene informasjon om status på sine ordre.

2 Med bare ett klikk kan kunden se statusoppdatering direkte i nettbutikken.

1 Tilkobling til flere betalingsleverandører gjør det mulig for trykkeriene å tilby kundene moderne og sikre betalingsalternativer.

2 Studentene kan deretter gå til nettbutikken fra PC-ene sine og bestille materialet i ønsket format (størrelse og type innbinding) og antall.

2 For direkte nettbetaling kan kundene bare skrive inn kredittkortopplysninger, eller oppgi brukerkonto og passord til ønsket betalings­ måte, som del av bestillingsprosessen.

Vertsbasert

Fotobok

1 Leverandører uten nødvendig IT-kunnskap eller IT-medarbeidere kan enkelt tilby kundene sine en web til utskrift-tjeneste ved å bruke Konica Minolta. Vi leverer servermiljøet og leverer tjenestene via en vertsbasert tjeneste.

1 Et nygift par lager en fotobok fra bryllupet sitt. Når de er ferdige med boken bestiller de én kopi av boken til seg selv, og sender en lenke til familien og bryllupsgjestene via Facebook. Her kan de se fotoboken på nettet og de som er interessert kan bestille sin egen kopi.

Konica Minolta Business Solutions Norway AS Maridalsveien 323 0872 Oslo Norge www.konicaminolta.no

03/2013

Nettbasert innlevering av jobber

Webtilutskrift kategoribrosjyre  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/PP/Loesninger/WebTilUtskrift_Kategoribrosjyre.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you