Page 1

SIMITRI HD ®

Konica Minoltas proprietære tonerteknologi Simitri® HD (High Definition) polymerisert toner benyttes utelukkende i Konica Minoltas bizhub-enheter og toneren er en garanti for gode utskriftsresultater. Simitri® HD-toner er en av faktorene som bidrar til at utstyr fra Konica Minolta leverer jevnt gode resultater, og tilfredsstiller selv de mest kravstore brukerne. Konica Minolta er stolt over å være industriledende innenfor produksjon av polymerisert toner. I tillegg til førsteklasses utskriftskvalitet, er Simitri® HD-toneren også miljøvennlig. Den bidrar ikke bare til å redusere ressursbruken, men reduserer også kostnadene, og reflekterer dermed de etablerte målene i Konica Minoltas policy for samfunnsansvar. På grunn av tonerens egenskaper, er det mulig å skrive ut på et stort utvalg av papirkvaliteter, som alle gir et meget holdbart resultat. Konica Minoltas produkter reduserer effektivt avhengigheten av eksterne trykkeri­tjenester, og gir dermed ekstra besparelser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Muligheten for å produsere trykksaker av profesjonell kvalitet internt gir fordeler som tidsbesparelse, enkelhet og forbedret produktivitet.


SIMITRI® HD

SIMITRI® HD

Miljøvennlig Hele produksjonsprosessen er utviklet for å være miljøvennlig. Effekten på miljøet blir f.eks. redusert ved at råmaterialene som inngår i produksjonen av Simitri® HD inneholder biomasse.

Best UTSKRIFTSKVALITET Polymeriseringsprosessen som er utviklet av Konica Minolta er unik. Den produserer resinbaserte tonerpartikler som er betydelig mindre i størrelse og som er mer ensartede i både størrelse og form, sammenlignet med tradisjonelle tonere.

Sammenligning av kvalitet

Muligheten til å fjerne blekk fra papirfibre representerer enda en fordel: i henhold til International Association of the De-inking Industry (INGEDE) er den prosessen som benyttes for fjerning av blekk i forbindelse med resirkulering av papir spesielt effektiv for Simitri® HD polymerisert toner.

Livssyklusen til miljøvennlig toner

Simitri® hd polymerisert toner

Vanlig toner

CO2 nøytral fordi CO2-utslippet blir absorbert igjen av fotosyntesen

De små, ensartede tonerpartiklene sikrer en svært høy utskriftskvalitet med knivskarpe kanter og linjer, en jevn overflate og meget lang holdbarhet med en ekstra sterk fargefasthet. Fargeskalaen skriverne produserer er svært god takket være den jevne fordelingen av pigmenter. Evnen til å produsere profesjonelle, holdbare produkter av høy kvalitet raskt og på daglig basis, vil garantert tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet både på kortere og lengre sikt.

Biomasse er en plantebasert fornybar ressurs som består av ulike biologiske materialer og som ikke inneholder fossilt brensel. Dette er et stort fremskritt i et samfunn som blir stadig mer opptatt av problemet med karbonutslipp: bruken av biomasse bidrar til redusert karbonutslipp, og også til å redusere utslippene av SOX og NOX. Energiforbruket er redusert under produksjonsfasen og gir en akkumulert reduksjon i CO2-utslipp på ca. 40 % sammenlignet med produksjonsprosessen for standard pulveriserte tonere.

En annen fordel med partiklene som utgjør Simitri® HDtoner, er at de trenger lavere fikseringstemperatur, som igjen reduserer energiforbruket.

Fotosyntesen under plantens vekst CO2-nøytral

Plantebasert biomasse

Tydelige prikker Olje

CO2-utslipp

Gjenbrukt som resirkulert papir

Skarpe linjer

Skarp tekst Blekkfjerning

Simitri® HD toner med biomasse


SIMITRI® HD

Mediafleksibilitet, høy fargefasthet og holdbarhet Simitri® HD-toner fikseres ved lavere temperatur enn andre tonere, og bidrar dermed til å spare energi, samtidig som flere typer materialer kan håndteres av skriveren. Toneren støtter utskrift av etiketter, konvolutter, glanset papir og tykt papir.

Simitri® HD polymerisert toner

Utskriften er mer holdbar og flasser ikke av fra papiret: papiret kan brettes uten at det ødelegger utskriftskvaliteten, en egenskap som er svært nyttig når man skriver ut brosjyrer som vanligvis brettes.

Vanlig toner med olje

Konica Minolta Business Solutions Norge AS Nydalsveien 26 0484 OSLO Norge www.konicaminolta.no

Simitri® HD polymerisert toner

05/2012

Vanlig toner

Special_Issue_Leaflet_SIMITRI_web_2012_09  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/Tema/Special_Issue_Leaflet_SIMITRI_web_2012_09.pdf

Special_Issue_Leaflet_SIMITRI_web_2012_09  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/Tema/Special_Issue_Leaflet_SIMITRI_web_2012_09.pdf

Advertisement