Page 1

EMPERON Konica Minoltas proprietære utskriftskontrollerteknologi Emperon er resultatet av betydelig innsats innen forskning og utvikling for å tilfredsstille faktiske bruker­behov. Etter lanseringen etablerte Konica Minoltas Emperon-kontroller seg raskt som ledende innen arkitektur for utskriftskontrollere. Siste generasjon av Emperon er den nyeste utgaven av et fleksibelt system som fort­setter å levere sømløs integrasjon og kompatibilitet med mange funksjonsforbedringer. Emperon-teknologien krever ikke ekstra maskinvare. Arkitekturen til denne utskriftskontrolleren kan bidra til å forbedre produktiviteten på arbeidsplassen, og dermed spare tid. Systemet sikrer også profesjonelle utskrifter i en kvalitet som tilfredsstiller de fleste behov, og bidrar dermed til å øke kundelojaliteten. Emperon er svært brukervennlig og krever svært lite opplæring. Brukerne vil oppleve at de unngår å sløse verdifull tid samt at produktiviteten og tilfredsheten øker. Teknologien bak Emperon utskriftskontroller gir svært gode resultater.


EMPERON

Plattformkompatibilitet Emperon utskriftskontroller er kompatibel med de fleste operativsystemer og utskriftsmiljøer, som Windows, Mac, Linux, Unix, Citrix og SAP. Konica Minolta er Gold-medlem i SAP Printer Vendorprogrammet. Alle enheter utviklet med dette programmet er "sertifisert" som standard hos SAP med direkte kundesupport.

Høy ytelse og førsteklasses kvalitet Emperon utskriftskontroller gir svært høy ytelse i kombinasjon med høy utskriftskvalitet. Med den kraftige prosessoren kan selv store datamengder behandles raskt. System­egenskapene er designet for å levere høykvalitets utskrifter, hvor kvalitetsinnstillingene kan finjusteres. Dette gir støtte for bl.a. glanset modus og kantforbedring.

Drivere Emperon-teknologien har standardiserte skriverdrivere for PCL og PostScript, som gir et enhetlig resultat. Lanseringen av Konica Minoltas MyTab skriverdriver er en nyutvikling som gir enkel tilpasning av drivere for å styrke bruker­ vennligheten. MyTab består kort sagt av en separat fane slik at brukerne kan lage en persontilpasset skriverdriver som samler deres mest brukte utskriftsfunksjoner.

MyTab – Brukergrensesnittet kan tilpasses

Sentrale fakta – Standard PCL/PostScript-, PDF-, XPS- og OOXML-støtte – 64-bit prosessor – Rip-while-print-teknologi behandler den neste jobben mens den forrige blir skrevet ut – Mange utskriftsfunksjoner (overlegg, blandet ensidig/tosidig, blandede medier, kapittel, plakatmodus, kombinasjon, hopp over blank side, etterbehandling, forside, vannmerke) – Felles drivere for PC/PostScript – MyTab-funksjonalitet – Kompatibel med Windows, Mac, Linux, Unix, Citrix og SAP PostScript

PCL

Konica Minolta Business Solutions Norge Nydalsveien 26 0484 OSLO Norge www.konicaminolta.no

05/2012

Gir et enhetlig uttrykk

Special_Issue_brosjyre_EMPERON_web_2012_09  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/Tema/Special_Issue_brosjyre_EMPERON_web_2012_09.pdf

Special_Issue_brosjyre_EMPERON_web_2012_09  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/Tema/Special_Issue_brosjyre_EMPERON_web_2012_09.pdf

Advertisement