Page 1

bizhub C654/C754

A3 farge multifunksjonsmaskiner

bizhub C654/C754


bizhub C654/C754, multifunksjonsmaskiner

Morgendagens teknologi for økt brukervennlighet i dag

Brukervennlig og praktisk innrettet utstyr er viktig for å sikre effektiv bruk i alle miljøer som har høy produktivitet og reduserte kostnader som målsetning. Neste generasjons multifunksjonsmaskiner, Konica Minoltas bizhub C654 og C754, er meget brukervennlige på alle måter og setter helt nye standarder for individuelle tilpasninger for brukerne.

■■ Konica Minolta har videreutviklet sitt særpregede bizhub-design fra dagens InfoLine til det nye InfoPalette i bizhub C654 og bizhub C754.

Kombinert med Konica Minoltas effektive og anvendelige programvareløsninger, tilbyr maskinene brukervennlighet og anvendbarhet innen dokumentfangst, dokumentdistribusjon, kostnadsstyring samt bruker- og enhetsadministrasjon på et helt nytt nivå. Dette bidrar til at brukerne sparer tid, og dermed kostnader.

Maskinenes tiltalende og meget kompakte ytre i sort og hvitt huser avansert brukervennlighet, enklere tilgang til funksjonalitet og maskinvarekomponenter, bedre statusindikatorer og et strømlinjeformet brukergrensesnitt via den store avanserte berøringsskjermen.

■■ bizhub C654/C754s grønne profil er åpenbar med ■■ Maskinene er bygget på Konica Minoltas kjente

tanke på de miljøvennlige egenskapene knyttet til strømsparing, avfallsreduksjon samt bruken av miljøvennlige og resirkulerte materialer i produksjonen. bizhub C654 og C754 er i tillegg utstyrt med Konica Minoltas velkjente og robuste sikkerhetsegenskaper og er dermed sertifisert i henhold til ISO 15408 EAL3. Denne offisielle sikkerhetssertifiseringen representerer internasjonale standarder og understreker nivået på Konica Minoltas sikkerhetsteknologier.

skriverteknologi, og tilbyr omfattende brukerfleksibilitet med funksjoner for utskrift, kopiering, skanning og faksing.

■■ Viktigst av alt er Konica Minoltas kompetanse innen elektronisk arbeidsflyt for å sikre best mulig integrasjon. Med OpenAPI, IWS, Emperonkontroller og firmware er bizhub C654 og C754 utstyrt med førsteklasses teknologi som sikrer optimal integrering og tilpasning av enhetene.

Arbeidsflyter

USB

Lokalnett/nettverk

PCL/PS

Farger, sort/hvitt

Kopiering

Farger, sort/hvitt

Utskrift

Boks til USB Ny utskrift Deling mellom bokser

Distribusjon

Boks

Skanning

Faksing

TWAIN-nettverk

Skann til SMB

Skann til boks Skann til e-post

Skann til WebDAV

Skann til USB

Skann til hjem

IP-faks

i-faks

PC-faks

Super G3-faks

Skann til meg

Skann til FTP


bizhub C654/C754, kontorsystemer

Brukervennlighet med individuelle

■■

tilpasninger bizhub C654 og C754 følger opp trenden til dagens brukervennlige kommunikasjonsenheter, og setter nye standarder for anvendelighet med et banebrytende 9’’ kapasitivt fullfarge berøringspanel. Det store panelet har flertrykksfunksjonalitet med intuitive "flick & drag"- bevegelser kjent fra en rekke smarttelefoner. Brukergrensesnittet i nyeste generasjon multifunksjonsmaskiner fra Konica Minolta er helt nyutviklet fra bunnen av og vært fokusert mot å kunne tilby næmest grenseløs anvendbarhet – det er intuitivt, oversiktlig og kan tilpasses individuelt:

Konfigurasjoner

■■

■■

■■

De mest brukte MFP-funksjonene (f.eks utskrift, kopiering, skanning, faksing osv.) kan velges individuelt og plasseres fritt for rask tilgang fra startbildet i panelet. I tillegg kan også forhåndsprogrammerte arbeidsflyter, f.eks skanne- og kopieringsprogrammer gjøres tilgjengelig direkte fra startskjermen. Det åpnes popup-vinduer ved endring av funksjonsinstillinger. På denne måten er hovedbildet fortsatt synlig, og brukeren slipper å måtte navigere seg gjennom ulike funksjonsvinduer. Funksjonsinnstillinger er supplert med logiske symboler og antall fysiske knapper er redusert til et minimum slik at betjeningen skal være enklere og mer intuitiv. Antall synlige og tilgjengelige funksjoner kan begrenses på brukernivå med 3 ulike forhåndsvalg (enkel, standard og komplett). På denne måten kan menyene tilpasses ulike typer brukere. I tillegg kan Konica Minoltas service-representant programmere ytterligere 3 slike ferdig definerte funksjonsoppsett etter individuelle behov.


bizhub C654/C754, multifunksjonsmaskiner

Ny og forbedret funksjonalitet Omfattende utskriftsfunksjoner Med nyeste generasjons Emperon utskriftskontroller, er bizhub C654 og C754 utstyrt med Konica Minoltas beste utskriftsteknologi som sikrer sømløs integrasjon mot alle standard nettverksoppsett og nesten alle typer kundemiljøer. Med støtte for PCL, PostScript 3, PDF og XPS som standard, gir Emperon‑kontrolleren maksimal kompatibilitet og er CITRIX-støttet med WHQL-sertifiserte Windowsdrivere. Verdt å merke seg er den prisbelønnede MyTabfunksjonen i skriverdriveren der brukerne fritt kan samle sine mest brukte utskriftsinstillinger i ett og samme skjermbilde, noe som sikrer raskt og enkelt utskriftsoppsett. En administrator vil sette pris på vår universelle skriverdriver, som støtter alle utskriftsenheter fra Konica Minolta. Dermed vil det kunne være tilstrekkelig med bare én driverinstallasjon for enklere drift og administrasjon. I tillegg kan Emperon™-kontrolleren oppgraderes for å gi støtte til bestemte behov, for eksempel innebygd OCR tekstgjenkjenning eller strekkodeskrift, samt Unicode-støtte for ERP-programmer som SAP. Konica Minolta er Gold Partner i SAP Printer Vendor Programme, og både bizhub C654 og C754 er SAPsertifiserte.

Ett eksempel på bizhub C654/C754s avanserte utskriftsanvendelighet er den smarte "Carbon Copy"-funksjonen, som kan fjerne behov både for bruk av nåleskrivere og gammeldagse gjennomslagsskjemaer etc. Funksjonen dupliserer utskriftsjobben og skriver den ut flere ganger på forskjellige papirtyper fra ulike skuffer, for eksempel hvitt til kunden, gult til speditøren, grønt til arkivet og så videre.

Klar for den mobile verden Utskriftsbehovet i dagens kontorermiljøer strekker seg utover kablet kommunikasjon, og god brukervennlighet kan ofte avhenge av effektive og anvendelige mobile løsninger. Med støtte for PDF, XPS og OOXML (docx, xlsx og pptx) integrert i bizhub C654/C754, kan brukerne skrive ut filer direkte fra mobile enheter uten å måtte installere en driver. I tillegg sikrer Konica Minoltas PageScope Mobile App applikasjonsbasert utskrift og skanning fra og til mobile enheter. Ved mer omfattende behov i større bedriftsmiljøer tilbyr Konica Minolta utskriftsapplikasjoner for nettskyen for serverbasert og driverfri utskrift. bizhub C654/C754 kan dessuten utstyres med tilkoblinger til Google Apps og Microsoft SharePoint og tilgang til dokumentene direkte fra brukerpanelet


bizhub C654/C754, kontorsystemer

Skannefunksjonalitet for alle behov Allsidig skannefunksjonalitet

Effektiv fangst og distribusjon

Effektiv skanning av dokumenter, både for elektronisk distribusjon og for sikker og lett tilgjengelig arkivering, blir stadig viktigere. bizhub C654 og C754 kombinerer maskinvare og funksjonalitet for mest mulig effektiv skanning. Dokumentmateren skanner begge sider av dokumentet samtidig og oppnår en skannehastighet på inntil 180 spm. Dette fungerer også godt for blandede originaler av ulik størrelse og en blanding av ensidige og tosidige originaler, da blanke sider automatisk filtreres vekk.

Utover standardfunksjonaliteten i bizhub C654/ C754, gir Konica Minoltas bEST-teknologi (bizhub Extended Solution Technology) mulighet for å ta i bruk mer omfattende løsninger for dokumentfangst og distribusjon, og gjør maskinene til ideelle verktøy i miljøer med stort skannevolum. bEST-teknologien gjør det mulig å ta i bruk elementer fra ulike applikasjoner og løsninger i en sømløs arbeidsflyt som kan tilpasses den enkeltes behov. Funksjonene omfatter digitalisering og indeksering av innkommende fakturaer med OCR og sone-OCR, konvertering til bestemte filformater som PDF/A til f.eks. godkjent oppbevaring av arkivpliktige dokumenter, samt direkte dokumentdistribusjon til eksisterende bedriftsinterne applikasjoner.

Maskinene er som standard utstyrt med komplett skannefunksjonalitet for Skann til e-post, FTP, SMB, boks (HDD), USB og TWAIN, og med JPEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, PPTX, XPS og kompakt XPS, kan alle relevante formater prosesseres. Ved bruk av den innebygde OCR-motoren på skannede data kan søkbare PDF- og PPTX-dokumenter genereres, og gjør all tekst i dokumentene fullt ut søkbar og tilgjengelig for kopiering over i andre dokumenter og programmer. En innovativ sanntids forhåndsvisning av skannede dokumenter bidrar til å sikre at dokumenter kan kontrolleres før de sendes. Alle sidene kan kontrolleres i forhåndsvisningen før sending. bizhub C654/C754 kan også oppgraderes for PDF-skanning til PDF/A-formatet. Sammen med Konica Minoltas kompakte PDF-format oppfyller dette formatet offisielle krav til arkivering. Samtidig spares verdifull lagringsplass ettersom filstørrelsene kan komprimeres helt ned til en tjuendedel av originalstørrelsen.

Med muligheten for full panelintegrasjon av denne typen løsninger er bizhub C654/C754 perfekt tilpasset slike oppgaver uten bruk av separat maskinvare. En arkiveringsprosess kan f.eks startes direkte i maskinens panel. All nødvendig informasjon som dokumenttype og annen indekseringsinformasjon kan angis direkte og eliminere behovet for ytterligere behandling på en pc før arkivering. Utover dette sørger et stort utvalg av tilkoblinger for tilgang til de aller fleste dokumentstyringssystemer (DMS), publiseringssystemer (CMS), Microsoft SharePoint og andre.


bizhub C654/C754, multifunksjonsmaskiner

Enkel og oversiktlig administrasjon Full kostnadsoversikt

Forbedret administrasjon

Effektiv kostnadsstyring bidrar til økt kostnadsbevissthet, og fører generelt til bedret effektivitet og produktivitet for bedriften. Innhenting av tellerverksdata fra alle registrerte enheter, inkludert kostnadsberegninger, organiseres gjennom en effektiv og sentralisert konteringsapplikasjon i bizhub C654/C754. Administratorer kan enkelt sette opp utskriftsbegrensninger som bidrar til å redusere utskriftsvolum og -kostnader. Volumbegrensninger på brukernivå kan enkelt følges opp på tvers av alle utskriftsenheter i nettverket. Det kan lages detaljerte bruksrapporter, som gjør det enklere å optimalisere den overordnede utskriftsinfrastrukturen.

bizhub C654/C754 leveres med mulighet for fjerntilgang direkte til brukerpanelet for administrator for enkel enhetsadministrasjon og brukerstøtte. Panelet kan aksesseres via standard nettleser. Ved endring av administrative instillinger, kan administrator låse panelet slik at bruker ikke ser hva som gjøres. I ulåst modus kan administrator yte fullverdig brukerstøtte ved at brukeren kan følge alle operasjoner som gjøres. PageScope Net Care Device Manager muliggjør sentral implementering av nettverkskonfigurasjoner og sentral statusovervåking. Programmet reduserer behovet for administrasjon betydelig, og gir enkel og rask tilgang til overvåking av enkelte eller samtlige enheter på nettverket. Dette maksimerer oppetiden til alt overvåket utstyr, og bidrar dermed til økt produktivitet.

Pålitelig autentisering Administratorer forventer å spare tid og øke effektiviteten ved administrasjon av utskriftsinfrastrukturen. Brukerne på sin side forventer enkel og sikker tilgang til utskriftsenheter. Med bizhub C654/C754 er dette oppnåelig gjennom en effektiv autentiseringsteknologi som sikrer at sentral administrasjonen av brukerrettigheter er meget brukervennlig og enkel. Administratorer kan raskt og enkelt legge inn autentiseringsinformasjon, mens brukerne drar nytte av praktisk pålogging f.eks via berøringsfrie IC-kort eller fingerveneskanner. Med mulighet for følg meg-utskrift sikrer autentiseringen at konfidensiell utskrift kan utføres overalt. Både følg meg-utskrift og sikker utskrift er tilgjengelig på alle enheter som støtter bEST OpenAPI. Utskrifter sikres dermed ved at kun dokumentets eier kan frigi utskrifter direkte på enheten. Dette bidrar også til at man unngår sløsing med papir og bidrar til å redusere det totale utskriftsvolumet.

Automatisert serviceytelse Bedrifter er opptatte av høyest mulig oppetid på maskinene og minst mulig tidsbruk på vedlikehold, bestilling av forbuksartikler etc. Konica Minolta sikrer en proaktiv og svært fleksibel servicestøtte med sitt anerkjente system for fjernovervåking, CS Remote Care. CSRC innhenter og overfører automatisk alle relevante systemdata direkte til Konica Minoltas servicesenter i en automatisert prosess. CS Remote Care tilbyr dessuten automatisert logistikk ved jevnlig avsjekk av statusen på forbruksartikler etc.


Miljøvennlig bruk for en grønnere verden Svært miljøvennlig

Unngår sløsing med papir

Med et tydelig fokus på å minimere miljøpåvirkningen oppfyller bizhub C654 og C754 både dagens krav til miljøvennlighet og bedrifters behov for økonomisk drift.

I tillegg til bizhub C654 og C754s egenskaper for energisparing, har maskinene viktige funksjoner for å begrense feil i utskrifter og sløsing med papir. Med den integrerte forhåndsvisningsfunksjonen ved kopiering/skanning samt driveren for forhåndsvisning av XPS-utskrift, kan brukerne visuelt kontrollere utskriftene, inkludert etterbehandlingsinnstillingene, før de skriver ut. Funksjoner som automatisk tosidig eller utskrift av flere sider på samme ark bidrar også til å redusere papirforbruket.

bizhub C654/C754 imponerer med en rekke miljøvennlige egenskaper, som bruk av LEDlys i skanneren, 3 watt dvalemodus, 0,5 watt strømsparemodus, fikseringsteknologi med induksjonsoppvarming samt funksjonen for oppstart kun av skannerenheten når en bruker kun ønsker å skanne. Disse og andre energisparende funksjoner sikrer et svært lavt strømforbruk som ligger langt under grenseverdiene som er påkrevd for Energy Star og Blue Angel, og som bidrar til lave driftsutgifter generelt for maskinene. bizhub C654/C754s innovative dynamiske økotimer kan programmeres på ukedags- dato- eller tidspunktsbasis. I tillegg analyseres automatisk maskinens faktiske bruksmønster slik at justeringer i programmet kan gjøres automatisk av maskinen selv. F.eks at maskinen automatisk legger inn en halv times dvalemodus i lunsjpausen hvis denne forekommer til faste tider, eller at den automatisk går i dvale litt tidligere på fredager enn ellers i uken. Simitri® HD polymerisert toner er en annen kjerneteknologi fra Konica Minolta som sikrer miljøvennlig bruk. Den nyeste generasjonen av denne høykvalitetstoneren gir bedre utskrifter enn noensinne, samtidig som bruk av biomasse bidrar til å redusere CO2-utslippene fra bizhub C654/ C754 ytterligere. Det er dessuten svært enkelt å separere toneren fra papir, som er helt avgjørende for resirkulering av brukt papir.

Den nye "miljømåleren" i brukerpanelet gir umiddelbar oversikt over hvor miljøvennlig bruken av maskinen har vært, og gode indikasjoner på hvilke tiltak som kan settes inn for evt å forbedre situasjonen. Den gir f.eks oversikt over bruken av tosidig utskrift, samt maskinens totale strømforbruk.


bizhub C654/C754, tilleggsutstyr

Oversikt og beskrivelse av tilleggsutstyr

Hulleenhet PK-520

Hefteenhet SD-511

Tastaturholder KH-102

Strekkodeskrift LK-106

Nettleser LK-101v3

Unicode LK-107

PDF-forbedring LK-102v3

USB I/F-sett EK-604

USB I/F-sett EK-605

Stifteetterbehandler FS-534 OCR-motor LK-105v3

OCR-skrift LK-108

Fierykontroller IC-414

Arbeidsbord WT-506

Minne UK-204

Tilkoblingssett VI-506

Fakskort FK-511

2x

Stifteetterbehandler FS-535

Enhet for z-fals ZU-606

Sikkerhetssett SC-508

Bannerskuff BT-C1

Hefteenhet SD-512

Huleeenhet PK-521

Trådløst LAN SX-600

Utskuff OT-503 Høyvolumsskuff LU-301

Høyvolumsskuff LU-204

Etterinnsetter/Kaldbanemater PI-505

ID-kortleser Ulike ID-kortteknologier Jobbseparator JS-602

Biometrisk autentisering AU-102

Monteringssett MK-735


bizhub C200, tilleggsutstyr

tilleggsutstyr, bizhub C654/C754

Beskrivelse av tilleggsutstyr for bizhub C654/C754 bizhub C654/C754 Multifunksjonsmaskiner med 65/75 spm sort/hvitt og 60 spm i farger. Standard Emperon™-utskriftskontroller med støtte for PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 og XPS. Papirkapasitet på 500 + 500 + 1 000 + 1 500 ark og 150 ark fra manuelt matebrett. Media fra A6 til SRA3, 1,2 m banner og 52–300 g/m². 2 GB minne, 250 GB harddisk og gigabit Ethernet som standard KH-102 Tastaturholder For montering av USB-tastatur EK-604 USB I/F-sett Ekstra USB-port EK-605 USB I/F-sett Ekstra USB-port, Bluetooth WT-506 Arbeidsbord For plassering av autentiseringsutstyr BT-C1 Bannerskuff For plassering av bannerpapir FK-511 Fakskort Super G3-faks, digital faksfunksjonalitet SC-508 Sikkerhetssett Funksjon for kopibeskyttelse SX-600 Trådløst LAN Trådløst LAN til nettverkstilkobling AU-102 Biometrisk Fingerveneskanner autentisering MK-735 Monteringssett Installeringssett for ID-kortleser IC-kortleser Ulike ID-kortteknologier VI-506 Tilkoblingssett IC-414 For tilkobling av Fiery-kontroller

IC-414 Fiery-kontroller LU-204 Høyvolumskassett LU-301 Høyvolumskassett OT-503 Utskuff ZU-606 Enhet for z-fals FS-535 Stifteetterbehandler SD-512 Falseenhet PK-521 Hulleenhet PI-505 Kaldbanemater JS-602 Jobbseparator FS-534 Stifteetterbehandler SD-511 Falseenhet PK-520 Hulleenhet UK-204 Minne LK-101v3 Nettleser LK-102v3 PDF-forbedring LK-105v3 OCR-motor LK-106 Strekkodeskrift LK-107 Unicode LK-108 OCR-font

Profesjonell utskriftskontroller A4–SRA3, 2 500 ark, 52–256 g/m² A4, 3 000 ark, 52–256 g/m² Utskuff brukt i stedet for etterbehandler Z-fals for A3-utskrifter, hulling med 2 eller 4 hull 100 arks stifting, maks. utskrift 3 200 ark Hefteetterbehandler, halvfals, brevfals For valgfri hulling med 2 eller 4 hull Innsetting f.eks av omslagsark Jobbseparator f.eks. til faksutskrift 50 ark stifting, maks. utskrift 3 200 ark Hefteetterbehandler, halvfals, brevfals For valgfri hulling med 2 eller 4 hull Minneutvidelse for i-Options Nettleser PDF/A, PDF-kryptering, digital signatur Søkbar PDF og PPTX Støtte for strekkodeutskrift Støtte for Unicode-utskrift Støtte for utskrift med OCR A- og B-font

Etterbehandlingsalternativer for bizhub C654/C754

hjørnestifting

2-punkts stifting

2-punkts hulling

4-punkts hulling

tosidig

kombinert blandet en-/tosidig / blandede medier

innsetting av ark, rapport

brevfals

hefte

forskjøvet sortering

z-fals

bannerutskrift


bizhub C654/C754, tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner for bizhub C654/C754 n Kopi

n Skann

Kopieringsprosess Elektrostatisk laserkopi Dobbel indirekte Tonersystem Simitri HD® - polymerisert toner Kopierings-/utskriftshastighet A4 Inntil 65/60 (bizhub C654) (sort/hvitt eller farger) Inntil 75/60 (bizhub C754) Kopierings-/utskriftshastighet A3 Inntil 33/30 (bizhub C654) (sort/hvitt eller farger) Inntil 37/30 (bizhub C754) Hastighet ved automatisk tosidig A4 Inntil 65/60 (bizhub C654) (sort/hvitt eller farger) Inntil 75/60 (bizhub C754) Tid for første kopi/utskrift 3,7/5,3 (bizhub C654) (sort/hvitt eller farger) 3,6/5,3 (bizhub C754) Oppvarmingstid Omtrent 22 sek.1 Kopieringsoppløsning 600 x 600 dpi Graderinger 256 graderinger Multikopi 1–9,999 Originalformat A5–A3 Forstørrelse 25–400 % i trinn på 0,1 %: Autozoom Kapittel Kopieringsfunksjoner Innsetting av omslag og side Testkopi (utskrift og skjerm) Justering av testutskrift Jobbinnstillingsminne Plakatmodus Overlegg Stifting Kopibeskyttelse

Skannehastighet Inntil 180/180 spm sort/hvitt eller farger Skanneoppløsning Maks.: 600 x 600 dpi Skannemodi Nettverks TWAIN-skann Skann til e-post (skann til meg) Skann til FTP Skann til SMB (skann til hjem) Skann til boks Skann til WebDAV Skann til DPWS Skann til USB Filformater JPEG TIFF PDF PDF/A 1a og 1b (tilleggsutstyr) Kompakt PDF, kryptert PDF, søkbar PDF (tilleggsutstyr) XPS, kompakt XPS PPTX og søkbar PPTX (tilleggsutstyr) Skannemottakere 2 100 (enkel + gruppe); LDAP-støtte Skannefunksjoner Annotering (tekst/tid/dato) for PDF; inntil 400 jobbprogrammer; Forhåndsvisning av skanning i sanntid

n Utskrift Utskriftsoppløsning 1 800 x 600 dpi (standard) 1 200 x 1 200 dpi (høy kvalitet) (a Kontroller-CPU PowerPC MPC8536 @ 1,2 GHz Utskrifts- PCL 6c (PCL 5c + XL3.0) språk PostScript 3 (CPSI 3017) XPS Operativsystemer Windows 2000 Windows XP Windows XP64 Windows VISTA 32 Windows VISTA 64 Windows 7 Windows 7 64 Windows Server 2000 Windows Server 2003/2003x64 Windows Server 2008/2008x64 Macintosh 9.x Macintosh 10.x Unix Linux Citrix Fonter 80x PCL Latin 137x PostScript 3 Emulation Latin Utskriftsfunksjoner Direkte utskrift fra PCL Direkte utskrift fra PS Direkte utskrift fra TIFF Direkte utskrift fra XPS Direkte utskrift fra PDF og krypterte PDF-filer Direkte utskrift fra O0XML (DOCX, XLSX, PPTX) Blandede medier og en-/tosidig Jobbprogrammering ”Easy Set” Overlegg Vannmerke Kopieringsbeskyttelse

n Faks Faksstandard Super G3 (tilleggsutstyr) Fakssending Analog i-Faks Farge i-Faks (RFC3949-C) IP-Faks Faksoppløsning Maks.: 600 x 600 dpi (ultrafin) Fakskompresjon MH; MR; MMR; JBIG Faksmodem Inntil 33,6 Kbps Faksmottakere 2 100 (enkel + gruppe) Faksfunksjoner Polling; Tidsforskyvning; PC-faks; Kvittering til konfidensiell boks; Kvittering til e-post/FTP/SMB; inntil 400 jobbprogrammer

n Brukerboks Maks. brukerbokser 1 000 Maks. lagring Inntil 3 000 dokumenter eller 10 000 sider med dokumenter Typer brukerbokser Felles Personlig (med passord eller autentisering) Gruppe (med autentisering) Typer systembokser Sikker utskrift Kryptert PDF-utskrift Faksmottak Fakspolling Brukerboksfunksjonalitet Utskrift Sending (e-post/FTP/SMB og faks) Kopiering boks til boks

n Systemspesifikasjoner Systemminne System-harddisk Grensesnitt Nettverksprotokoller Rammetyper Automatisk dokument- mater Papirstørrelser Papirvekt Papirkapasitet inn Skuff 1 + 2

2 048 MB 250 GB 10-Base-T/100-Base-T/1000-Base-T Ethernet; USB 2.0 TCP/IP (IPv4/IPv6), IPX/SPX, NetBEUI, AppleTalk (EtherTalk), SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP Ethernet 802.2; Ethernet 802.3; Ethernet II; Ethernet SNAP Inntil 150 originaler; A6–A3; 35–210 g/m² ADF tosidig samtidig skanning A6–SRA3, egendefinerte papirstørrelser, bannerpapir maks. 1 200 x 297 mm 52–300 g/m² Standard: 3 650 ark Maks.: 6 650 ark 500 ark, A5–SRA3, 52–256 g/m²


tekniske spesifikasjoner, bizhub C654/C754

Skuff 3 Skuff 4 Manuelt matebrett Høyvolumskassett (tilleggsutstyr) Høyvolumskassett (tilleggsutstyr) Automatisk tosidig Etterbehandlingsmodi ting; (tilleggsutstyr) Utskriftskapasitet (med etterbehandler) Utskriftskapasitet (uten etterbehandler) Stifting Kapasitet ved stifting Brevfals Brevfalskapasitet Hefte Kapasitet ved hefteproduksjon Kopi-/utskriftsvolum (månedlig) Levetid for toner Levetid, IU Strømforbruk Dimensjoner (B x D x H, mm) Vekt

1 500 ark; A4; 52–256 g/m² 1 000 ark; A4; 52–256 g/m² 150 ark; A6–SRA3; egendefinerte størrelser; banner; 52–300 g/m² 3 000 ark; A4; 52–256 g/m² 2 500 ark; A4–SRA3; 52–256 g/m² A5–SRA3; 52–256 g/m² Offset; gruppe; sortering; stifting; hulling; kaldbanemaz-fals halvfals; brevfals; hefte Maks.: 3 200 ark Maks.: 250 ark Maks.: 100 ark eller 98 ark + 2 omslag (inntil 209 g/m²) Maks. 1 000 ark Inntil 3 ark 30 ark (ved utskuff); ubegrenset Maks.: 20 ark eller 19 ark + 1 omslag (inntil 209 g/m²) Maks.: 100 ark (skuff); ubegrenset Anbefalt: 125 000; Maks.: 250 000 (bizhub C654) Anbefalt: 150 000; Maks.: 275 000 (bizhub C754) Sort 47 200; CMY 31 500 Sort 300 000 / 1 200 000 (trommel/fremkaller) CMY 155 000 220–240 V / 50/60 Hz Mindre enn 2,1 kW TEC* 4.94(bizhub C654) TEC* 5.66 (bizhub C754) 650 x 799 x 1151 Ca. 221 kg

n Systemfunksjoner Sikkerhet ISO 15408 EAL3 IP-filtrering og portblokkering SSL2; SSL3 og TSL1.0 nettverkskommunikasjon IPsec-støtte IEEE 802.1x-støtte Brukerautentisering Autentiseringslogg Sikker utskrift Overskriving av harddisk (8 standardtyper) Kryptering av harddiskdata (AES 128) Automatisk sletting av data i minnet Konfidensielt faksmottak Kryptering av brukerdata ved utskrift Kopibeskyttelse (copy guard, passord) Kontering Active Directory-støtte for inntil 1 000 brukerkontoer (brukernavn+ passord + e-post + smb-mappe) Funksjon for definisjon av brukertilgang Biometrisk autentifisering (fingervene) tilleggsutstyr IC-kortautentifisering (IC-kortleser) tilleggsutstyr Programvare PageScope Net Care Device Manager PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Direct Print Print Status Notifier Driver Packaging Utility Log Management Utility

Oppvarmingstiden kan variere avhengig av driftsmiljø og bruk a) Modus med høy kvalitet reduserer utskriftshastigheten *Vanlig strømforbruk (ukentlig) i henhold til Energy Star-forskriftene

1


Alle spesifikasjoner relatert til papirkapasitet refererer til papir i A4-størrelse i en kvalitet på 80 g/m². Alle spesifikasjoner relatert til skanne-, kopierings- eller utskriftshastighet refererer til papir i A4-størrelse som skannes, kopieres eller skrives ut på tvers i enveis modus over flere sider. ■■ Støtte for og tilgjengelighet av oppførte spesifikasjoner og funksjonalitet varierer avhengig av operativsystem, applikasjoner, nettverksprotokoller samt nettverksog systemkonfigurasjoner. ■■ Oppgitt levetid til forbruksartiklene er basert på spesifikke bruksforhold slik som sidedekning for en bestemt papirstørrelse (5 % dekning på A4). Den faktiske levetiden til forbruksartiklene avhenger av bruk og andre utskriftsvariabler, inkludert sidedekning, sidestørrelse, medietype, løpende eller periodevis utskrift, lufttemperatur og luftfuktighet. ■■ Noen av produktbildene inneholder valgfritt tilleggsutstyr. ■■ Spesifikasjoner og tilleggsutstyr er basert på informasjon som var tilgjengelig ved trykking, og kan endres uten varsel. ■■ Konica Minolta garanterer ikke at oppgitte priser eller spesifikasjoner er fri for feil. ■■ Microsoft, Windows og Windows-logoen er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. ■■ Alle andre merker og produktnavn kan være registrerte varemerker eller varemerker tilhørende deres respektive eiere, og anerkjennes herved. ■■ ■■

Konica Minolta Business Solutions Norway AS Nydalsveien 26 0484 Oslo • Norge Tlf.: 09400 Fra utlandet: +47 22 78 98 00 Faks: 22 78 98 50 E-post: 09400@konicaminolta.no www.konicaminolta.no

11/2011

Din Konica Minolta Business Solutions Partner:

bizhub_C654_C754_Brosjyre__web  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/farge/bizhub_C654_C754_Brosjyre__web.pdf

bizhub_C654_C754_Brosjyre__web  

http://www.konicaminolta.no/fileadmin/content/no/Brosjyrer/MFP/farge/bizhub_C654_C754_Brosjyre__web.pdf

Advertisement