Page 1

Hunde.


Indholdsfortegnelse ben-hundepension hvalpe ejer dyrlĂŚge

2 3 4 5

1


ben Hunde elsker ben. de er gode til finde ben i jorden. De kan godt lide ben og hygge sig med . Man kan købe en meter lang kødben . nogle hunde spiser ben hurtigt og andre spiser langsom.

Hundepension. Når man skal på ferie, kan hunde komme på hundepension,der kan den lege med andre hunde. Hunden kommer i et bur, hvor der er legetøj, mad og vand, der kommer nogle og gå tur med den. Det koster mange penge og havde den i pension

2


hvalpe De tisser overalt. bider i mange ting .og de er søde .de vil lege meget , når de har leget skal de tisse, ellers tisser de på gulvet. Hvalpene taber deres hvalpetænder, og får voksentænder. en dag om året skal de til dyrlæge.hvalpe skal havde ormekur, ellers får de ondt i maven.

3


ejer Man skal gü tur, med hunden tre gange, om dagen. Om morgen, middag og aften. i tyve minutter. Det er meget vigtig og holde øje om, hunden har lopper eller flüter, og lus.Nür man gü tur, med med ens hund skal man huske ,og tage hunde lorte op i en hunde pose, og smide den i skraldespanden.

4


Dyrlæge En gang om året skal hunden til dyrlæge. Dyrlægen kigger i ørene , og mærker på hundens tænder.Den bliver vaccineres for hundesyge og diarre.Hvis en hund bliver syg skal man kontakte dyrlægen.

5


Stikord Ben DyrlĂŚge Ejer hvalpe pension

6


Denne bog handler om hunde. Du får noget af vide om hvordan du skal passe en hund, og hvad de godt kan lide at spise. Du får også noget af vide om når hunden skal til dyrlæge.

6

Hunde sille  
Advertisement