Page 1

Kom goed voor de dag met een professionele website!


COMPLETE DEAL Een website is het digitale uithangbord van uw bedrijf, het is daarom uitermate belangrijk goed voor de dag te komen. 101Media realiseert professionele bedrijfswebsites. Naast een in het oog springend ontwerp wordt vakkundig aandacht besteed aan het goed vindbaar maken van uw website in zoekmachines als Google. Een 101Media-website is voor uzelf eenvoudig up to date te houden met ons in-house ontwikkelde content management system. Uiteraard zorgen wij ook voor de afhandeling van de webhosting, domeinnaam en e-mail.

6 Goede redenen 1. Uw bedrijf professioneel online; 2. Uitermate gebruiksvriendelijk; 3. Bovenaan in zoekmachines; 4. Touwtjes zelf in handen; 5. Uw e-mailadres(sen) zelf beheren; 6. Eenvoudig nieuwsbrieven versturen.

Uw professionele bedrijfsuitstraling op internet kunt u tijdelijk voor slechts â‚Ź 1.250,- laten realiseren. Daarnaast betaald u een bedrag van slechts â‚Ź 25,in de maand voor het gebruik van het beheersysteem waarbij webhosting, domeinnaam en e-mail zijn inbegrepen.

Kijk direct op www.101media.nl/profiteerdirect

Professioneel Online? 101Media  

Flyer van onze actie

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you