Page 1


OM 100% KØBENHAVN

Udstillingen 100% København er en dokumentation og en viderebearb spillede på Skuespilhuset i sommeren 2013. her medvirkende 100 ‘almi beboere set ud fra statistiske parametre som alder, køn, geografi, etnicit

Gennem monologer, samtaler og visualiseringer på scenen fik statistikk Udstillingen 100% København giver et øjebliksbillede af menneskerne b ninger.

Den 31. december 2012 blev der registreret 562.253 indbyggere i K.ben der. 8% af københavnerne var arbejdsløse, 37% havde afsluttet en vider hvad Sundhedsstyrelsen definerer som en risikabel alkoholadfærd.

De statistiske kriterier der blev lagt til grund for udvælgelsen af deltage (Visualisering)

Forestillingskonceptet er skabt af Rimini Protokol (www.rimini-protok


bejdning af den dokumentariske teaterforestilling 100% København, der indelige’ københavnere, der bedst muligt repræsenterede Københavns tet og civilstand.

ken ansigt, og de livshistorier, der gemmer sig bag tallene blev synlige. bag statistikkerne anno 2013 - tallene serveret med hud, hår og hold-

nhavns Kommune. På dette tidspunkt var 23% udlændinge og 51% kvinregående uddannelse, 68% stemte til venstre for midten, og 32% havde,

erne i forestillingen:

koll.de), en af tidens mest markante kunstnergrupper, med base i Berlin.


100% København er et scenekunstprojekt, der handler om at sætte ansigt på de statistiske fakta, der udgør København, og samtidig opleve historierne og menneskerne bag tallene. Gennem en kædereaktion peger Københavns beboere på hinanden, indtil et repræsentativt udsnit på 100 er fundet. Som modtager af denne mail er du forhåbentlig det næste link i kæden.


100% København er et scenekunstprojekt, der handler om at sætte ansigt på de statistiske fakta, der udgør København, og samtidig opleve historierne og menneskerne bag tallene. Gennem en kædereaktion peger Københavns beboere på hinanden, indtil et repræsentativt udsnit på 100 er fundet. Som modtager af denne mail er du forhåbentlig det næste link i kæden. Gennem en kædereaktion peger Københavns beboere på hinanden, indtil et repræsentativt udsnit på 100 er fundet. Som modtager af denne mail er du forhåbentlig det næste link i kæden. Gennem en kædereaktion peger Københavns beboere på hinanden, indtil et repræsentativt udsnit på 100 er fundet.


Magazinetest  
Magazinetest  
Advertisement