Page 1

Veneosake - Paras tapa veneillä!

Veneilykesän 2013

UUTUUSMALLISTOMME lähtövalmiina!

www.saimaaboating.fi | www.facebook.com/saimaaboating


SUOMEN KATTAVIN VENEOSA 33 Cruiser

670 ST 150hp

13 alk.

13 alk.

0 Hinta 2

0 Hinta 2

€ 14.800€/vk 1.550

5.950€vk 900€/

osake: : vuokra

1 hytti | 2+1 vuodepaikkaa | 7 henkilöä

Turvallinen ja monikäyttöinen perhevene, todellinen veneilijäpariskunnan ’love boat’, joka ei tingi ajamisen nautinnoista. Upea muotoilu, hyvin suunniteltu tilankäyttö sekä hulppea varustelu takaavat matkustusmukavuuden. Tukeva kattorakenne mahdollistaa käytön myös vaativissa olosuhteissa ja pidentää veneilykautta.

703

osake: : vuokra

2 hyttiä | 4 vuodepaikkaa | 10 henkilöä

Erinomaiset purjehdusominaisuudet ja esimerkillinen varustelu tekevät Bavaria 33 Cruiserilla vesillä liikkumisesta todella miellyttävää. Huolellinen ja moderni suunnittelu, korkealuokkaiset materiaalit sekä isot panoraamaikkunat takaavat valoisat ja tyylikkäät asuintilat, joissa viihdyt ja nautit purjehduksesta.

FALCON

Yanmar 3 YH4-E 40hp

Volvo D3-220/DPF

13 alk.

13 alk.

0 Hinta 2

0 Hinta 2

€ 13.200€/vk 1.200

6.500€vk 700€/

osake: : vuokra

1 hytti | 2+1 vuodepaikkaa | 7 henkilöä

osake: : vuokra

.500€

2010: 5 Osake

Kätevä matkavene, joka tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia koko perheelle. Tilava avotila komeine U-sohvineen ja toimivat makuutilat tekevät lomamatkan mutkattomaksi. Ohjaamosta löytyy vakiovarusteena kaikki tarpeellinen ja matkanteko on todella edullista.

U U T TA

1 hytti | 2+3 vuodepaikkaa | 8 henkilöä

1.500€

2011: 1 Osake

Klassikkovene, joka vain paranee vuosien mittaan. Falconin tyylikäs, ajaton muotoilu miellyttää silmää ja sisätilojen sisustusratkaisut viehättävät toimivuudellaan. Käytännöllinen pentteri, lämmitin, defroster, sekä tilava, erillinen WC varmistavat viihtyvyyden ja ajo-ominaisuuksistaanhan Falcon on ollut aina tunnettu. Syvä V-pohja ei hätkähdä kovaakaan aallokkoa.

NAUTI EDULLISESTA JA HELPOSTA VENEILYSTÄ Sinulla ja perheelläsi on nyt mahdollisuus veneillä laadukkaasti - järkihintaan. Olette suunnitelleet omaa venettä, mutta ajanpuute, veneen ylläpidon haasteet sekä rahan sijoittaminen arveluttavat? Veneilytaidotkin pitäisi opetella. Saimaa Boating tarjoaa perheellenne mahdollisuuden oppia veneilemään helposti ja edullisesti, ilman veneen ylläpidon huolia. Maan kattavimmasta venemallistosta voit valita Sinulle soveltuvan veneen, käydä kokeilemassa ja tehdä valintasi. Me huolehdimme kaikesta muusta puolestasi! Saimaa Boatingilla on maan laajin valikoima venemalleja, joita voit koeajaa ja koenukkua ennen kuin teet valintasi omasta venetyypistäsi. Et ole sidottu yhteen venetyyppiin, jos tilanne muuttuu tai kun taitojen kehittyessä haluat vaihtaa suurempaan veneeseen.

Jos omistat osakkeen vaikkapa Flipper 630:sta, joka on loistava retkivene kahdelle, mutta haluat toteuttaa veneretken 6-hengen porukalla, tarkista vain vapaat viikot, vaikka Bella 9000 kalenterista, ja vaihda viikkosi. Maksat alennetun vuokrahinnan veneiden välisestä hintaerosta mikäli oman veneesi/viikkosi vuokrahinta on halvempi kun vaihtoveneesi haluamallasi viikolla. Jos haluat ihan kokonaan oman veneen, myös sen koeajo ja hankinta onnistuu meillä. Olemassa olevan veneosakkeen hyvitämme koko veneen kaupan yhteydessä. Veneosake ei ole pelkkä vene Saimaalla, vaan myös mahtava laituripaikka Saimaan Helmessä – Suomen upeimmassa sisävesisatamassa, jolloin palvelut ja nähtävyydet sekä aktiviteetit ovat lähellä. Samalla varmistat myös ensiluokkaisen talvisäilytyksen.


AKEMALLISTO 9000

35 C

Diesel 260hp

13 alk.

13 alk.

0 Hinta 2

0 Hinta 2

€ 17.950€/vk 1.450

€ 31.600€/vk 1.750

osake: : vuokra

2 hyttiä | 4+2 vuodepaikkaa | 10 henkilöä

2 hyttiä | 5 vuodepaikkaa | 8 henkilöä

Bellan uutuusmalliston lippulaivaksi ja markkinoiden suunnannäyttäjäksi on viimeisintä teknologiaa hyödyntävä taloudellinen diesel-9000. Uutuus on kolmikajuuttainen puoliliukuva matkavene, jossa on yöpymismahdollisuus viidelle henkilölle. Erityisesti innovatiiviset kansiratkaisut ovat saaneet kiitosta.

28C

osake: : vuokra

Todella elegantti ja tinkimätön uutuus! Aquadorin kuninkaallinen lippulaiva, matkaveneiden eturivin ominaisuuksin varustettu turvallinen joka sään vesilläliikkuja, joka ei jätä ketään kylmäksi. Asumisviihtyvyys korostuu 35 C:n sisustusratkaisuissa. Veneessä viihtyy hyvin kaksi pariskuntaa tai suurikin perhe. Säilytystilojen suunnittelu, määrä ja sijoittelu on nostettu myös uudelle tasolle.

Classic 1150XL

Volvo D3-110 106hp

Volvo Penta D3

13 alk.

13 alk.

0 Hinta 2

0 Hinta 2

€ 16.500€/vk 1.250

€ 39.800€/vk 2.300

osake: : vuokra

osake: : vuokra

2 hyttiä | 6 vuodepaikkaa | 8 henkilöä

3 hyttiä | 7 vuodepaikkaa | 12 henkilöä

Veneosake

Venevuokraus

Kun olet valinnut haluamasi venemallin varaa veneilyviikkosi. Yhdellä Saimaa Boatingin veneosakkeella veneilet 2 viikkoa joka kesä. Me huolehdimme huolloista, telakoinneista, talvisäilytyksestä ja vakuutuksista. SB Owner’s Clubin osakkeenomistajana nautit myös kaikista jäseneduistamme. Kyseessä on asunto-osakeyhtiöön verrattavasta omistussysteemistä, jossa Saimaa Boating toimii talonmiehenä ja isännöitsijänä. Yhteydet muihin osakkeenomistajiin hoitaa ja yhtiötä hallinnoi Saimaa Boating Oy. Veneissä on 10 osaketta ja veneiden suunniteltu käyttöikä yhtiössä 10 vuotta. Sitten vene myydään ja jokainen omistaja saa osuutensa veneen myyntihinnasta tai se vaihdetaan uuteen veneeseen.

Vuokraamme laadukkaita matkaveneitä Saimaalle. Veneet ovat hyvin varusteltuja ja laituripaikat sekä venevakuutus sisältyvät hintaan. Vuokraamme veneitä myös osakkeenomistajan lukuun, silloin kun omistaja ei itse käytä veneilyviikkoaan. Vuokraviikkosi päätteeksi voit vaihtaa vuokrauksen suoraan veneosakkeeseen, jolloin vuokra hyvitetään osakkeen arvosta.

Erinomainen matkavene pidemmillekin retkille, 6-8 hengen seurueille. Tyylikkäät ja avarat tilat, sekä runsaat sailytystilat takaavat nautintoa veneilyyn, ruokailuun ja makoisat unet. Nidelvillä nautit lomastasi Saimaalla.

Hollantilaisten teräsveneiden aatelia, joka nostaa asumisen veneissä uudelle tasolle. 12 m pitkä ja 4 m leveä vene tarjoaa kaksi isoa makuuhyttiä kylpy- ja vaatehuoneineen, upeasti varustetun salongin ja pentterin. Ohjaamo on sijoitettu ylös katolle. Teak-verhoillut sisätilat ja kierreportaat takana olevalle uimatasolle viimeistelevät upeaa käytettävyyttä. Tämä on pakko kokea!

Voit maksaa veneosakkeesi myös Joustorahoituksella


SaimaaBoatingin palvelut

VENEILYKOULUTUS

KOTISATAMAT

Epäiletkö kykyjäsi kipparina? Ei hätää. Mekään emme halua veneiden liikkuvan osaamattomissa käsissä. SB-osakkeenomistaja saa aina koulutuksen, joka antaa valmiudet nauttia veneilystä turvallisesti, merkityillä reiteillä.

SAVONLINNAN KESKUSTA

Koulutus koostuu teoriaosasta ja käytännön veneilyviikonlopusta, jossa opastamme käsittelemään venettä, rantautumaan sekä käyttämään navigointilaitteita käytännössä. Jos koulutusviikonlopun jälkeen tunnet vielä epävarmuutta kipparina, voit ottaa kauttamme kouluttajakipparin mukaan veneeseen päivän tai parin ajaksi.

VENEILIJÄN STARTTIPAKETTI

Saimaa Boating tuo myös uudet veneilijät käytännönläheisesti veneilyn maailmaan. Olemme koonneet nykypäivän veneilijän oppaan, ja oppien perustalle rakentuvan nettiteoriakokeen. Sitä seuraa aloittavan veneilijän koulutusviikonloppu, jossa harjoitellaan käytännössä retkiveneen ajoa laituriin ja laiturista, vesillä liikkumista ja käytännön veneilytaitoja. Koulutusviikonloppuna pääset kokeilemaan useita erilaisia matkaveneitä. Starttipakettiin sisältyy myös veneilyviikko Bella 703 –veneellä. Testaa veneilytaitosi: www.saimaaboating.fi

Savonlinnan kaupunkisatama sijaitsee kauppatorilla ja Olavinlinnan vieressä. Idyllistä rantabulevardia pitkin pääset oopperaan, torille, kauppoihin ja ravintoloihin. Vietä aikaa vilkkaalla torilla ja nauti paikallisista herkuista tai shoppaile. www.savonlinna.travel

SAVONLINNAN ORAVI

Oravi on vuoden 2010 vierasvenesatama Suomessa. Se sijaitsee suojaisassa ja luonnonkauniissa Oravin kanavassa, SavonlinnaKuopio –veneilyreitin varrella, Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä. SB-veneilijöiden käytössä ovat wc, suihku, sauna ja pyykkitupa. Satamassa on myös grillikatos, leikkipaikka, polttoainejakelu, septitankin tyhjennys, ekopiste, vesipiste, maasähkö sekä ravintola, jonka yhteydessä on kauppa, asiamiesposti sekä Veikkauksen ja Alkon tilauspalvelupiste. www.saimaaholiday.net/oravi

PUNKAHARJUN PAVILJONKI

Pihlaja- ja Puruveteen tutustut parhaiten Punkaharjun Paviljongin laiturista käsin. Tuunaansaaren alueella on kaikki veneilijän tarvitsemat palvelut saunoineen, ravintoloineen, taidenäyttelyineen ja vesipuistoineen. www.punkaharjunlomakeskus.fi

“Saimaa Boating mahdollisti meille veneilyn Saimaalla, vaikka aikaisempaa veneilykokemusta ei juuri ollut. Veneosake on ollut todella positiivinen kokemus ja odotamme jo innolla seuraavaa kesää.” - Tapio, Eija, Akseli Rantanen

Saimaa Boating Oy | Olavinkatu 52, 2 krs | 57100 Savonlinna p. 0440-654 976 | myynti@saimaaboating.fi | www.saimaaboating.fi

Saimaa Boating - Veneilykesän 2013 UUTUUSMALLISTOMME lähtövalmiina!  

Suomen kattavin veneosakemallisto

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you