Page 1

minecraft

Kasper Nørhøj Jespersen & Tobias Rud Andersen

1


Indhold Side 2

Hvad er Minecraft ?

Side 3

Blokke & Verdner

Side 4

Monstre

Side 5

Redskaber, beskyttelse & opbevaring

Side 6

Stikord

1


Hvad er Minecraft? Minecraft er et computerspil. Det er et bygge-spil hvor man bygger med kubik-blokke. Det er et spil med 3D grafik. Minecraft har over 22 mil. registrerede brugere. I Minecraft er der tre forskelige m책der at spille p책: Klassisk, hvor man skal overleve og finde resurser. Der er ogs책 Kreativ hvor man har uendelig af alle ting og man kan ogs책 flyve.

2


Blokke & Verdener I Minecraft er der forskelige blokke Bla. Jord, Sand, Sten, Sne, TNT (dynamit), Diamant, Guld & Jern. Der er også forskelige verdener: Ørken, Vinter, Almindelig Jord. Der er også Bjerge. Man kan også lave en portal til en slags ”helvede” der er lavet af ”Obisonsten” (kommer når vand og lava bliver blandet sammen) Som man tænder med en lighter.

3


Monstre I Minecraft kommer der monstre om natten. Bla. Creepere, grønne monstre som kan springe i luften. Så er der Enderman han kan teleportere sig og samle blokke. Zombies der er skeletter med bue og pil. Det er Endermans vagt . Der er også en spieder som har et meget specielt angreb det er hvis man kigger den i øjne mister man liv.

4


Redskaber, beskyttelse og opbevaring I Minecraft er der forskelige redskaber bla. hakker, svÌrd, og økser, farmdimser, buer, pil, hjelme og bukser. Du kan bruge dem til at drÌbe monstre, lave miner og blokke som redskaber.

5


Stikord Blokke

side 2.

Bygge-spil

side 2,2,3,5.

Dynamit Redskaber Verdener

side 2. side 5. side 3.

6


I denne bog kan du lĂŚse om: Minecraft det er et byggespil hvor du kan bygge med kopi-blokke og arndrer ting Der er ogsĂĽ onde monstre som du er imod. Der er meget matematik i Minecraft.

7

Tobias R og Kasper Minecraft  
Tobias R og Kasper Minecraft  

Kasper Nørhøj Jespersen & Tobias Rud Andersen 1 Indhold 1 Minecraft er et computerspil. Det er et bygge-spil hvor man bygger med kubik-b...

Advertisement