Page 1


Balans ervaren

Voortreffelijke kwaliteit Scandinavisch hout is van een bijzonder goede kwaliteit en voldoet daardoor het beste aan onze eisen. Door de langzame groei is het hout erg dicht en wordt warmte optimaal opgeslagen. Voor uw plezier worden onze cabines dan ook zo veel mogelijk uit Scandinavisch hout vervaardigd.

Doordachte uitvoering Deskundige medewerkers staan aan de basis van het goede werk waarvoor onze werkplaats al jaren garant staat. Hier wordt het hout nog met de hand gesorteerd. De uitvoering volgt na een doordachte planning, waarbij de waardevolle grondstof centraal staat, maar er ook voor gezorgd wordt dat u de cabine eenvoudig kunt vervoeren en monteren.

Perfecte service Voor informatie over ons product kunt u terecht op onze uitgebreide website www.worldofmylife.nl. Tevens kunt u uw vragen over het product stellen aan onze deskundige medewerkers via de mail info@worldofmylife.nl

02 mylife

Opmerking: wij behouden ons het recht voor wijzigingen door te voeren die de verdere ontwikkeling van het product ten goede komen. Afmetingen kunnen enigszins afwijken.


Gezond

Ontspannen, je

Hoe infrarood warmte de gezondheid kan bevorderen: Via infraroodstraling wordt warmte direct en zonder aanraking op het lichaam overgedragen. Het is hetzelfde principe dat wij ook van de zon kennen. De warmte wordt door de huid opgenomen en direct aan de daaronder liggende lagen doorgegeven. Zo komt de warmte in de bloedbaan en in het binnenste van het lichaam terecht en zet een proces in werking, waarvan het positieve effect onbetwist is. Al na enkele minuten begint het lichaam intensief te zweten en belastende giftige - en afvalstoffen uit te scheiden. De stofwisseling, het immuunsysteem en de doorbloeding worden gestimuleerd, de huid, het bindweefsel en het hele organisme worden beter van zuurstof voorzien. Ook de spieren beginnen zich te ontspannen. Sinds duizenden jaren wordt warmte toegepast. Het draagt enorm bij tot de verbetering van het geestelijke welbevinden en tot de activering van de eigen genezingskrachten van het lichaam. Ze vervangen echter geen arts of een noodzakelijke therapie.

Infrarood warmte kan helpen bij:

stofwisselingsziektes reuma hoofdpijn en migraine verkoudheid en ontstekingen van de voorhoofdholte

cellulitis spierverkrampingen slaapstoornissen de verzorging van het huidbeeld voor en na het sporten

Dr. Hans KrĂśnigsberger, (Oostenrijk) „Het gebruik van warmte is een van de oudst bekende geneesmethodes. Technische ontwikkelingen leiden al jaren tot een wijdverbreide inzet van infrarood- of warmtestralingstherapie. De infraroodstralen worden door de huid opgenomen en verder het lichaam in geleid, waar zich een weldadige warmte ontwikkelt die de doorbloeding verbetert en spieren ontspant. Het lichaam kan ontslakken en belastende stoffen als zout, ureum, vetzuren, cholesterol en metalen uitscheiden. Naast het ontgiften leiden infraroodstralen tot heilzame ontspanning, een groter gevoel van welzijn voor lichaam en geest en een sterker afweersysteem. Ook bij de behandeling van cellulitis en overgewicht worden positieve effecten gezien.“

04 mylife


blijven

mylife

SAUNA & INFRAROOD

goed voelen, energie tanken IR-Warmtestralers Ideaal voor mensen, die op een accuut probleem snel willen reageren en geen regelmatige gebruikers van cabines zijn.

zijn precies binnen het bereik van de straler effectief

minimumafstand vereist

straling valt gebundeld op de wervelkolom en werkt zo op het hele lichaam

intensieve zweetbeleving

IR-Warmteplaten Ideaal voor mensen, die hun gezondheid duurzaam willen verbeteren, hun lichaam bewust fit willen houden en het volle genot van een diepteontspanning rondom willen beleven.

gelijkmatige straling in de hele cabine

straling dringt direct in het

huidoppervlak binnen

zitpositie kan vrij worden gekozen

geen minimumafstand vereist

mylife Dual infraroodsysteem – Cabines Vital Vital cabines van mylife combineren IR-warmteplaten met een Vitae-straler voor een volledig nieuwe infrarood beleving. Met één besturing, geplaatst aan de binnenzijde, kunt u beide systemen regelen en gelijktijdig of apart gebruiken. Daarmee staat het gehele infraroodspectrum aan korte en langegolf infraroodstralen (A – C) tot uw beschikking en – dat is nieuw – beide systemen zijn in intensiteit volledig individueel en praktisch traploos instelbaar. U kunt op deze wijze zelf beslissen of u het volle genot van de rondom diepte ontspanning door de warmteplaten wilt ervaren of met de vitae straler een accuut probleem wilt aanpakken. Ook kunt u ervoor kiezen omvan beide mogelijkheden tegelijkertijd te genieten. Een betere manier van wellness is er niet.

mylife

05

Sponsorsun mylife sauna Kiwi  

Sponsorsun mylife kiwi sauna