Issuu on Google+

.ps. al www . ps . a l www 1 E shtunë 3 mars shkurt 2012 Gazeta e PSSH E shtunë 3 mars 2012 / Viti 71 i botimit - Nr. 201330 / 526 http://www.zeri-popullit.com E-mail: info@zeri-popullit.com Çmimi: 30 lek Saliu refuzoi lirimin e të burgosurve politik në '91 EDI RAMA: Nga ana ime do të jem tërë jetën krenar përpara çdo njeriu që ishte në burg politik në fillimvitin 1991, sepse isha ndër nismëtarët e pakët të një peticioni për lirimin e gjithë të burgosurve politikë drejtuar Presidentit komunist Ramiz Alia. Ai peticion jo vetëm u refuzua të botohej nga shtypi i sapolindur opozitar, por u bë shkak që udhëheqësi i atëhershëm dhe i gjithhershëm i Partisë së sapoformuar Demokratike të më akuzonte se kërkoja bashkë me ca të tjerë të nxirrja nga burgu llumin e shoqërisë, të burgosurit politikë! Kështu i quante Sali Berisha të përndjekurit nga maja e Partisë së sapoformuar Demokratike, ndërsa unë do të jem krenar edhe për këtë tërë jetën time. ZERI NDRYSHE KULTURE “La Fonteni” shqiptar HISTORIA Pushka e parë e 7 prillit SHENDETESI Ushqimi që trajton sëmundjet e nervave Kura popullore për aneminë Bima kuruese për problemet e gjakut CMYK REUTERS: DËSHTIMI FYLE SË SHPEJTI NË TIRANË: I SHQIPËRISË ME PLOTËSONI 12 KRITERET STATUSIN, SHKAK KORRUPSIONI Opozita: Angazhim maksimal DHE SISTEMI GJYQËSOR për reformën zgjedhore SKANDALI/ PRESIDENTIT I MOHOHET FJALA. BERISHA THYEN BESËLIDHJEN E LEZHËS Turp institucional në ditën e shënuar për kombin SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP www.sigma-al.com Tel: +355 42 258254 Fax: +355 42 258253 Vjedhje e hapur e pensionistëve me faturat Reagimi/ Heqja e emrit të rrugës së dëshmorëve të 4 shkurtit, turpi i Bashës


Gazeta Zeri i Popullit

Related publications