Sportsnyt November 2010

Page 24

håndbold

Vi tilspillede os en del chancer i første halvleg, som desværre blev misbrugt og i anden halvleg ebbede kræfterne så ud – nederlaget blev på 11-22. Efter denne rædselsfulde kampe havde vi aftalt at vi i den sidste kamp ville rejse os og kæmpe til det sidste. Men det var lettere sagt end gjort, et hav af tekniske fejl gjorde at vi midt i anden halvleg var bagud med 14-22. Med et ændrede kampen sig fuldstændig - pludselig begyndte vi at score på vores chancer og lukkede fuldstændigt af i forsvaret. Dette medførte, at vi efter kampen kunne se resultatet 22-22 på måltavlen. Flot afslutning af kampen. Søndag den 12. september spillede vi træningskamp hjemme i Snejbjerg hallen mod Brabrand. Efter en katastrofal start, hvor vi var bagud med 1-8 efter 15 minutters spil, kæmpede vi os tilbage og kom foran med 24-22 med 1 ½ minut igen. 24

Desværre fik vi en udvisning i mod os til sidst, hvilket gjorde at vi spillede uafgjort 24-24. ”Landsbyens” hold er ved at tage form. Resultaterne i træningskampene har vist, at vi er ved at være der, hvor vi skal, vi har nu 14 dage, hvor vi skal pudse det sidste af i træningslokalerne, inden det går løs i weekenden 25-26.09. på udebane mod Lemvig. Vi er klar over, at vi står foran en vanskelig opgave til næste år, og vil løbe ind i nogle nederlag, dog vi vil tage kampen op og slås for hvert point.Vi får brug for Jeres opbakning og støtte, hvis missionen om overlevelse i 2 divisionen skal lykkes. Vel mødt i Snejbjerg Hallen.