Issuu on Google+

KTV E premte, 12 prill 2013 07:00 Lajmet e mëngjesit 07:30 Sot 09:00 Koha e lajmeve 09:05 Sot 10:05 Serial: “Zonja e Parë” epis. 19 10:30 Dhoma e lajmeve 10:35 Serial: “Zonja e Parë” epis. 19 - vazhdimi 10:55 Serial: “Klasa 406” epis. 128 11:30 Dhoma e lajmeve 11:35 Serial: “Klasa 406” epis. 128 - vazhdimi 12:18 Reciklim 12:30 KOHA E LAJMEVE 12:40 Rubikon ® 13:50 Express ® 15:00 KOHA E LAJMEVE 15:15 Serial: “Zonja e Parë” epis. 19 ® 16:00 Serial: “Klasa 406” epis. 128 ® 16:55 Marketing 17:00 KOHA E LAJMEVE 17:20 Te Linda 17:30 Marketing 17:40 Express 19:00 LAJMET E MBRËMJES 19:40 Sporti në KTV 20:00 Reciklimi 20:10 Automan 20:30 Oxygen 22:55 Marketing 23:00 Interaktiv E shtunë, 13 prill 2013 07:00 Lajmet e mëngjesit 07:30 Sot 09:00 Lajmet 09:05 Sot 10:15 N’Darkë ® 11:30 Dhoma e Lajmeve 11:35 Rreth botës 12:18 Reciklim 12:30 Koha e lajmeve 12:40 Serial: “Dashuri dhe ndëshkim” epis. 109 –110 ® 14:15 Fauna jonë 14:57 Marketing 15:00 KOHA E LAJMEVE 15:10 Dokumentar: ” Fabrika e Doku Festit ” ® 17:00 KOHA E LAJMEVE 17:20 Cosmo ® 18:00 Talk 18:35 Filma Vizatimor: “Qenushi në Xhepin Tim” Epis 24 19:00 LAJMET E MBRËMJES 19:35 Sporti ne KTV 20:00 Top Koha Music 21:15 Dokumentar: ” English Surgeon ” 22:55 Marketing 23:00 KOHA E LAJMEVE 23:15 Sporti në KTV 23:30 Film artistik “Vallëzimi i Engjëllit ” E diel, 14 prill 2013 07:50 Filma Vizatimor: “Qenushi në Xhepin Tim” Epis 22 dhe 23 ® 08:20 Film për fëmijë “ “ 10:00 PFF – Program fluturues i fëmijëve 12:30 KOHA E LAJMEVE 12:35 Serial: “Dashuri dhe ndeshkim” epis. 111, 112 ® 14:15 Talk ® 14:57 Marketing 15:00 KOHA E LAJMEVE 15:15 Reciklim ® 15:30 Oxygen ® 17:00 KOHA E LAJMEVE 17:10 Oxygen ® - vazhdimi 18:50 Marketing 19:00 Lajmet e mbrëmjes 19:35 Filma Vizatimor: “ Qenushi në Xhepin Tim ” Epis 24 20:00 N’Darkë 21:10 Dokumentar Biografi: Tony Blair 22:00 Sporti Total 22:55 Marketing 23:00 KOHA E LAJMEVE 23:15 Film artistik “Mbrojtja e Dëshmitarit “


Fundjava televizive 12-14 prill 2013

Related publications