Issuu on Google+

DREJTOR: PETRIT KUÇANA SPECIAL ISSUE www.gazetaalbania.co.uk Tel: 02082169527 albania7@gmail.com LONDON JUNE 2008 Foto: Artan Zeneli NR.6/5 4 years “The Albanian” TEST ELEKTRONIK ABUZUESVE ME NDIHMAT SOCIALE Azilantët Kosova në Studentët e refuzuar një hartë të shqiptarë të drejtë Ugandës Studiuesi dhe historiani të parët kurimi në Bejtullah Destani, zbulon rastësishtnjë fakt të panjohur deri më sot në LSE spitale Albanian Translation Service Official Translator for Translation of Home Office Documents and Medical Reports Second Floor, 74 Queensway (next to Burger King) London W2 3RL Tel: 020 7727 1884 Tube: Bayswater - Circle Line Bejme transport mallrash Londër – Shqipëri 07727033937 07817797374 211 Boundary Road, Plaistow, London E13 9QF www.1stchoiceclaims.com info@1stchoiceclaims.com T:0208 472 1110 F:0208 475 8869 M:079 5135 0050 100% Mirëpret të gjithë Shqiptarët në Mbretërinë e Bashkuar 1st Choice Accident Claims Nëse keni patur ndonje aksident tre vitet e fundit mos hezitoni te na kontaktoni ne çdo moment Had an accident? Not your fault Kompensim OUR Services *Free Consultation *Loss Of Earnings *Recovery & Storage *Cost Of Repairs *Policy Excess *Hire Charges *Personal Injury *Legal Expenses


The Albanian June 2008

Related publications