Kausikirja 2009-10

Page 45

Matias Kaartisen rankkari oli yksi päivän herkkupaloista.

tuli kuitenkin totaalinen pimeneminen, kun Ruotsi tulitti puoleen minuuttiin kolme maalia ja aikalisän sekä maalivahdin vaihdon jälkeen vielä yhden. Kolmannessa erässä Ruotsi siirtyi jo 4-9-johtoon, mutta Sylvester Raikamo, Matias Kaartinen, Lassi Ylisiurunen ja Casper Pfitzner nostivat Suomen vielä maalin päähän ennen kuin pahaan paikkaan otettu jäähy päästi Ruotsin iskemään niitin ylivoimalla.

Suomen tytöillä vahva alku Maaottelupäivän avauksessa Suomen tytöt saivat unelma-alun kun Sanna Roisko nosti kaatuessaankin Viivi Lehtimäen laukauksen paluupallon verkkoon ja Mirja Hietamäki lakaisi Laura Hietamäen poikkisyötöstä 2-0.

Suomen tytöt haastoivat Ruotsin tasapäisesti kauden jokaisessa kohtaamisessa. Alli Tikkanen seuraa HannaMari Uimosen nousua vetopaikkaan.