Issuu on Google+

UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI EKONOMIK Vendlindja Prishtine Prishtine Bern Zvicerr Prishtine Prishtine PRISHTINE Mitrovice Panorc Gadime e Ep Vitangi Deqan UQE Terstenik Peje Prishtine Gjilan Prishtine Gjakove Kamenice Komuna Prishtine Prishtine Gjilan Prishtine Prishtine PRISHTINE Mitrovice Malisheve Lipjan Prishtine Deqan istog Drenas Peje Prishtine Gjilan Prishtine Gjakove Kamenice 15 14 20 20 20 20 15 15 20 15 20 20 20 20 20 20 20 20 20 84 89 76 75 75 74 89 76 78 76 69 72 69 83 71 74 76 76 57 58,5 58 57,5 57,5 57 59,5 53 59 53 54,5 56 20 54,5 61,5 55,5 57 58 58 27 25,5 24 24 24 24 21 27 21 27 25,5 24 60 25,5 18 24 22,5 21 21 Total Datelindja 25.01.1992 12.08.1991 19.07.1990 04.01.1990 01.12.1989 12.02.1990 29.01.1992 02.09.1991 17.01.1991 25.01.1992 15.08.1990 01.04.1991 04.04.1984 23.09.1991 08.07.1989 16.04.1990 20.07.1990 07.07.1991 02.08.1990 Piket Emri,Emri i Prindit, Mbiemri Agon Jahir Aliu Iliriana Nexhat Xhikolli Herolinda Isuf Murati Dardan Basri Aliu Elfad Abdurrahman Qorrolli Fahrije Arsim Gjyrevci Erdita Nysret Gashi Fitim Xhafer Sahiti Hamit Eset Agushi Liridona Qamil Januzi Qendresa Gani Cacaj Ramiz ruzhdi D emiraj Shemsije Hisen Dvorani Valdrin Imer Misiri Edona Raif Ismajli Shpresa Xhemajl Dervodeli Vjosa Shefqet Salihu Alketa Ramadan Rugova Edvina Lulzim Thaqi Totali I pikëve Shifra 1 020167 2 020059 3 020222 4 020822 5 020819 6 020015 7 020058 8 021205 9 020177 10 020062 11 021493 12 020306 13 070041 14 020182 15 021347 16 020352 17 021015 18 021221 19 021581 Piket-testi kombetar Nr Piket-shkolla e mesme LISTA E STUDENTËVE TË RREGULLT QË JANË PRANUAR NË VITIN AKADEMIK 2010 / 2011 DEPARTAMENTI BANKA, FINANCA DHE KONTABILITET 84 84 82 81,5 81,5 81 80,5 80 80 80 80 80 80 80 79,5 79,5 79,5 79 79


Rezultatet - Banka dhe Financa

Related publications