Issuu on Google+

UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI EKONOMIK Vendlindja Istog Bukosh Ratish Barilev Gjakov Obrancë Prishtin Kamenic Skenderaj Gjakove Peje Suhareke Prishtine Dumnicë Drenas Gjilan Prishtin Gjakovë Gradic Skenderaj Komuna Istog Vushtrri Deqan Prishtin Gjakov Podujev Prishtin Kamenic Skenderaj Gjakove Pejë Suhareke Prishtine Podujeve Drenas Gjilan Prishtin Gjakovë Drenas Skenderaj Total Datelindja 11.09.1990 28.11.1991 18.06.1989 12.03.1992 17.05.1991 11.07.1991 06.12.1991 25.11.1991 26.04.1989 21.04.1991 25.10.1988 28.05.1991 30.06.1990 08.09.1990 18.08.1991 28.04.1991 22.05.1990 30.10.1991 24.10.1990 20.10.1990 Piket Emri,Emri i Prindit, Mbiemri Elban Ferik Avdylaj Sevdije Shefqet Beqiri Faton Osman Ukaj Merdiana Naser Leci Fatos Flamur Rizaj Njomëza Naim Demolli Blerina Rexhep Gerbeshi Arta Rufki Jerliu Ganit Avdyl Ibrahimi Liridona M. Hadergjonaj Ylber Qaush Gjocaj Emire Blerim Kuqi Arlinda Fadil Latifi Egzon Ramadan Jusufi Mrigona Avdi Zogaj Qlirim Shaip Arifi Donjeta Destan Thaqi Granit Faik Bordoniqi Leutrim Nezir Fazliu Zymer Nuradin Delija Totali I pikëve Shifra 1 011182 2 011024 3 010631 4 010146 5 010427 6 010850 7 010147 8 010483 9 011230 10 010543 11 011044 12 010603 13 010691 14 010181 15 010518 16 011183 17 010283 18 010710 19 010793 20 011083 Piket-testi kombetar Nr Piket-shkolla e mesme LISTA E STUDENTËVE TË RREGULLT QË JANË PRANUAR NË VITIN AKADEMIK 2010 / 2011 DEPARTAMENTI MENAXHMENT DHE INFORMATIKË 15 15 18 15 20 15 15 15 20 20 20 15 20 20 20 10 20 15 12 15 90 86 82 84 74 84 83 77 76 78 87 81 80 79 76 90 66 79 88 76 60 58 59 57 57 57 56,5 53,5 58 59 63,5 55,5 60 59,5 58 55 53 54,5 56 53 21 22,5 21 22,5 22,5 22,5 22,5 25,5 21 19,5 15 22,5 18 18 19,5 22,5 24 22,5 21 24 81 80,5 80 79,5 79,5 79,5 79 79 79 78,5 78,5 78 78 77,5 77,5 77,5 77 77 77 77


MENAXHMENT GURAKUQ KUQI

Related publications