Issuu on Google+

E përmuajshme Nr. 18, Viti II botimit janar 2012 Çmimi 300 Lekë DOSSIER Përrallat Nostalgji dhe rrëfime VIP, mesazhe të fshehura, shkrimtare dhe tregimtare hapin botën jo vetëm të fëmijëve Yjet që dansojnë për Holta Dulakun Në prag të “Dancing with the Stars 3”, vizitë në shtëpinë e producentes EXTRA Manual për përdorimin e burrave. Si të gjesh dadon ideale Libra, dekor modë KOHË KRIZE Bukuri me pak para Si të kursejmë. Brunilda Lahe rrëfen truket e saj HOROSKOPI Yjet në 2012 DITAR Desada Metaj Jeta në foto MODA Lidhje të komplikuara dashurie


Madame Mapo

Related publications