Issuu on Google+

»7 Pronarët e furrave ankohen për situatën Dyqanet e bukës në Berat zbrazen nga ushqimet me listë E martë 9 tetor 2012 Viti VIII, Nr. 2791 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com Shërbimi italian • Procedurat për ankim ndaj komisionit të posaçëm • Çmimet për pronën e marrë padrejtësisht • Afatet e njoftimit për vendimet e dhëna • Hyn në fuqi vendimi i ri i qeverisë »4 Dossier/ Haxhi Lleshi rezultoi se ishte bashkëpunëtor i Beogradit »21 Toka bujqësore Raporti i KE-së Vlerësimi, Shqipëria nuk po arrin të frenojë dot borxhin »6 Një violinist Qorrfermani i Kadaresë përkthehet në italisht »18 Kush e rrezikon sipërfaqen e 7501 »4 Berisha në “tregun e demokracisë” »5 Kriza në Evropë nga Bankat e përafërt me piramidat në Shqipëri filozofia & lufta Dita e 18-të Aleksandri dhe Aristoteli, dishepulli i bëmave dhe mësuesi i urtë Vetëflijohet grevisti i urisë, çakmakun e ndezi miku »3 E shoqja: Kemi marrë vetëm një këst, jemi në vështirësi. Protestuesit: Do të vazhdojmë grevën e urisë Opinion Nga Niko Faber Fair Play edhe në politikë »10 Nga Astrit Memia Shqiptarët nga e kaluara tek e tashmja drejt së ardhmes »11 Legalizimet 2000 familjet që marrin tapitë sipas rretheve ALUIZNI miraton dosjet për regjistrimin fillestar të banesave në hipoteka »14 Aristoteli nuk ishte idealist si mësuesi i tij Platoni, por një studiues realist i fakteve... »8-9 Nga Shkëlzen Maliqi Çarjet »10


Hipotekat, Gjergj Ndreca, Legalizimet, Haxhi Lleshi

Related publications