Issuu on Google+

»10 FESTA E SHËN GJON VLADIMIRIT Blushi e Imami bëjnë një orë paqe për hatër të besimtarëve E MËRKURË 5 QERSHOR 2013 VITI IX, NR. 2993 TEL: 04 2 233 991 FAX: 04 2 233 998 ÇMIMI: 30 LEKË • € 1.5 gazetametropol.com Thirrja e SHBA Berisha me kombëtaren: Shtetasit amerikanë t’i Dua kualifikimin në botëror Kryeministri premton se do të ndjekë ndeshjen e rëndësishme në stadium. Shqipëria meriton fitoren në grup »3 shmangen mitingjeve, u druhen dhunës »4 NDRYSHOJNË VLERAT HARTA E RE DO TË SHËRBEJË DHE PËR S TAKSËN E HIPOTEKË NDARJA E ÇMIMEVE KIVE SIPAS QARQEVE, BASH DHE KOMUNAVE E NË FLETOREN ZYRTAR ET BOTOHEN KORRIGJIM PËR SHITBLERJEN TË PËRNDJEKURIT Emrat e të dënuarve politikë që marrin dëmshpërblimin Ministria e Financave publikon emrat e radhës që do t’u kalojnë paratë e këstit të dytë në llogaritë bankare »10 LETRA E RAMËS Prokuroria të ngrejë grup të posaçëm për zgjedhjet PS i dërgon letër Adriatik Llallës. “Ka shkelje penale që duhet të hetohen”, kërkohet monitorim përgjatë procesit »2 Opinion Nga NEBIL ÇIKA Fushata si garë mes Berishës dhe Ramës »16 “THE ECONOMIST” Çfarë po ndodh në Turqi dhe pse? »17 Çmimet e reja për pallatet sipas qyteteve »7 »5 KREU I LSI FLET PËR REZULTATIN Meta: Në Parlament do të kemi më shumë se 10 deputetë NISIN HETIMET PËR NDESHJEN Biletat në tregun e zi nisin nga 30 euro deri në 100 Brenda ditës zhduket e gjithë shuma e hedhur në sportele. Policia evidenton shitësit e parë në rrugë, asnjë i ndaluar »8 WIKILEAKS Julian Assange kundër Google: Jeni imperialistë të shekullit teknokrat Rikthehet lufta për dokumentet sekrete amerikane. Sulmi ndaj kontrollit të botës dixhitale dhe pabarazisë »15 ITALIA NË DURRËS Ministri jugosllav: Në rast nevoje llogarisni Beogradin për ndihmë »20-21


Metropol 5 qershor

Related publications