Issuu on Google+

»5 Taksa shlyhet pas hedhjes në treg Qeveria tërhiqet nga miratimi i projektligjit fillestar për akcizat E martë 26 qershor 2012 Viti VIII, Nr. 2701 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com Gjykata Përgjigjet nga AKKP Sajmir Tahiri ka shpifur, gjobë 5 milionë për akuzat false Oborret në përdorim, si përfitohet trualli pa pagesë Agjencia e Pronave u jep përgjigje dilemave që lidhen me dokumentacionin, rrugën ligjore dhe procedurat e tjera për të përfituar nga ligji për trojet në përdorim »8 »6 Legalizimet Emrat e 2250 personave që marrin tapitë e shtëpive Historia çame Grekët s’kursyen as foshnjat në barkun e nënës »14-15 Ina Rama Paga minimale Bizneset do ta fillojnë aplikimin nga muaji 1 janar »7 Mazhoranca nis procedurat e shkarkimit »2 “Shqipëria e Re” Tryezë e rrumbullakët për dhunën e policisë »5 Sot kryeprokurorja do të prezantojë raportin në Komisionin e Ligjeve. Pritet të jetë kjo shkëndija e parë e debateve dhe rrugës për të vijuar me procedurat ligjore të shkarkimit në sesionin e dytë parlamentar, që nis në shtator. Alibeaj: Mandati i Ina Ramës nuk ka lidhje me ndryshimet në Kushtetutë, përfundon në tetor. Nuk ka konflikt kushtetues, ndaj nuk mund të dërgohet në Gjykatën Kushtetuese Edi Rama sulmon ministrin e Brendshëm Drejtoria e përgjithshme e ALUIZNI-t nxjerr listat e plota për individët që kanë aplikuar për legalizimin e banesave të tyre... »16 Speciale/ histori Bosët e parë të naftës shqiptare janë fisi i Muzakajve »22 Opinion Esse Nga Luan KURTI Nga Kleanthi Zoto Bujtësi Rama duhet Pse më zgjojnë t’i kthejë shtëpinë mendime këta gjeni? socialiste Nanos»10 dhe pse jam i moshuar, më Nga Esiona Konomi Studentët, zoti Arvizu! »10 »4 “Noka, shëmbëlltyra e vulgaritet dhe militantizmit agresiv” vijnë para syve ngjarje, data, E individë, personalitete, dukuri, më vijnë shoqet... »11


Gazeta Metropol 26 Qershore

Related publications