Issuu on Google+

»7 U vra në përleshje me trafikantët Përcillet me nderime në banesën e fundit Musa Skura E premte 25 janar 2013 Viti IX, Nr. 2880 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com Reagojnë bankat Emrat e të dënuarve politikë që do të dëmshpërblehen Kredia për banesa pritet Ministria e Financave publikon tabelën e re me të përndjekurit që do të përfitojnë paratë e burgut »5 të shkojë drejt uljes së normës së interesit »5 Legalizimet Emrat e rinj që marrin hipotekën »16-21 Kompensimet Publikohen emrat e rinj të pronarëve që marrin lekët Pas vendimit të qeverisë zbardhet lista e pronarëve që përfitojnë fondet nga toka e zënë me ndërtime të paligjshme »18 Kryeprokurori Llalla: Organizatorët e 21 janarit janë amnistuar nga Parlamenti Në adresë të prokurorisë mbërrijnë përditë denoncime për pushtetarët: Arsyet e lëvizjeve të prokurorëve »10-11 Gossip Meti i BB5 kafshohet nga modelja e huaj • Bleona, e lumtur përkrah Ganiut, publikon fotot • Rovena Stefa kundër temperaturave • Noizy zbulon jetën e tij private »12-13 ALUIZNI publikon në dhe rastet kur ja at korrigjuar të dhën Regjistrimi në ZRPP pasi të paguhet fatura në bankë Ambasadori i SHBA takim me Topin jenë Certifikata pasi të ët kompensuar pronar e tokës së zënë »3 Politika shqiptare orientuese për bashkëkombësit Tryeza e opozitës Krerët vendosin firmosjen e paktit parazgjedhor Dule vendos kushte: Koalicionin e pranoj nëse nuk përfshihet PDIU dhe aleanca Kuq e Zi. Pikat e pranuara nga palët »2 Opinion Nga Luan Kurti Taksë e sheshtë apo progresive »11 Nga Bejto Malo Pikëpyetjet e reja të PS dhe PD për 23 qershorin »11


Legalizimet, kryeprokurori, te perndjekurit

Related publications