Issuu on Google+

»8 Ilir Meta takim me LGI Berat “Konfliktet e padenja pjesë e së shkuarës, të fokusohemi te punësimi” E shtunë 16 shkurt 2013 Viti IX, Nr. 2899 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com Çudia pas 22 vjetësh Banesat që legalizohen, pronarët që kompensohen Shqipëria në Berlinale Publikohen në Fletoren Zyrtare emrat e rinj që marrin tapinë e shtëpisë. Ndryshon masa e kompensimit për disa ish-pronarë »20-22 me Enver Hoxhën e »19 stampuar në Shpirag Plani rregullues Ku do të ndërtohet në Tiranë Vrasin vjehrrën Pasi e godet me mjete të forta, i hedh vaj të nxehtë në vesh Nuset e shtëpisë jetonin së bashku me vjehrrën. Ngjarja pas një sherri në familje. Pranon krimin në polici »9 Flasin shoqet Florie Peçi s’kishte të dashur, shtatzënia gjatë mjekimit Përdhunuesi ka shfrytëzuar faktin që studentja nuk ishte e aftë mendërisht dhe fizikisht. Dyshimi mbetet gjatë terapisë »7 Dossier/ 1945 Enver Hoxha i kërkon Francës riatdhesimin e shqiptarëve për t’i burgosur Letërkëmbimi me ushtarakët e lartë menjëherë pas marrjes së pushtetit. Frika nga reagimi i shqiptarëve jashtë kufijve »18-19 Ndryshon skema e funksionimit të tet unazave në kryeqy Zgjerimi i rrugëve që edhe me komunat n rrethojnë Tiranë Debat për 5-vjetorin e Kosovës Projekt për korsi të rezervuara për rët biçikletat dhe moto »2 Berisha: S’kërkojmë territore. Rama: S’u ftuam në ceremoni 21 janari Prokuroria apelon gjykatën, kërkon shpalljen fajtor Prendi dhe Llupo do të përballen sërish me akuzën e vrasjes së protestuesve të 21 janarit. Pretendimet e hetuesve »6 Skandali me zgjedhjet Opinion Nga Bejto Malo PS shpërndan “mandata” në ditën e Shën Valentinit »11 Nga Elvis Kotini Komunat publikojnë listat e votimit Teoritë ekonomike të vitit 2011 të pakorrigjuara »3 në kohë krize »10


Plani Tiranes, vrasin vjerren, Florie Peci

Related publications