Issuu on Google+

»21 Musine Kokalari Historia e zonjës që krijoi partinë e parë demokratike në Shqipëri E mërkurë 14 gusht 2013 Viti IX, Nr. 3053 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com Në Zapod Misteret e fshehura në mes E therin me thikë të numrave dhe simboleve Historia e përkthimit të numrave në akte njerëzore. Ndikimi në jetën e përditshme dhe parashikimi i së ardhmes »8-9 »7 20-vjeçarin, vdes rrugës për në spitalin e Kukësit Shtetrrethimi Forcat e rendit nuk lejojnë ujin dhe punëtorët për parcelat e kanabisit Kompensimi Harta e plotë e çmimeve për trojet e gjithë qyteteve Vlerat për metër katror të sipërfaqeve në gjithë Shqipërinë. Skema që do të përdoret për llogaritjen e kompensimit »4 Policia izolon Lazaratin, kontroll hyrje-daljeve Kundërpërgjigjja Protesta ndaj “Agimit të Artë”, qentë vishen me flamuj grek Policia ndalon protestuesit në Fier. Dolën në shesh për të kundërshtuar qëndrimin e partisë fashiste të shtetit fqinj »6 Opinion Sekui: Situata e romëve do të pasqyrohet në raportin e progresit Përplasjet në rrugë Pas shtatorit Nga Luan Kurti Udhëkryqi i frikshëm mes brezave »10-11 Vasili: Do të respektohet ligji për punësimin. LSI kërkon nga opozita e re qëndrim konstruktiv dhe jo shpifje Të moshuarit duan të plaken në shtëpi, jo në azil »2 Problemet e komunitetit PS dhe LSI plan për ndryshimin e administratës shtetërore pas rotacionit Nga Gëzim Tushi »7 »3 Spitali Ushtarak nuk ka më vende në sallën e reanimacionit Aksidentet rrugore mbushin sallat. Rëndohet situata. Shosha: Spitalet e rretheve të mos e dërgojnë çdo rast te ne »5 Hipotekat 5500 familjet që do t’u verifikohet prona në Shkodër për regjistrimin »16-19


Metropol 14 gusht 2013

Related publications