Issuu on Google+

»22 Enver Hoxha i drejtohet Haxhi Lleshit Anglezët lidhini dhe mos i lini të bashkohen me nacionalistët E premte 12 tetor 2012 Viti VIII, Nr. 2794 Tel: 04 2 233 991 Fax: 04 2 233 998 Çmimi: 30 lekë • € 1.5 gazetametropol.com I presin kokën • Skema e blerjes me shumicë e shitjes me pakicë • Tabelat e llogaritjes nga importi dhe taksimi • Llogaritë e fitimeve mbi 100 lekë për litër »5 Pronari i tokës: Si e gjeta trupin e gjymtuar të 19-vjeçares »6 Karburantet Të përndjekurit Grevisti Tufa i dënuar në vitin 2005 për ushtrim prostitucioni »6 Ulet çmimi në bursa, rritet në Shqipëri »5 Lista e plotë me 7000 emra »3 Familjet që do t’u verifikohet pasuria prej zyrës së hipotekave Gossip Amnistia Procedurat që do të ndiqen për faljen e të burgosurve »7 Hapat që do të zbatohen nga individët dhe institucionet deri më datën 29 nëntor. Roli i burgjeve dhe ai i ministrisë Linda Halimi zhvishet e gjitha, manipulon fotot për censurë • Vesa Luma: Këngëtarët që bëjnë klikime false • Rita Ora: S’e dija që kisha motrën kaq bushtër • Tuna zgjedh të vishet kuq e zi »13 kryetarja e KQZ-së Opinion Një grua në krye të monitorimit të Nga Agim Doçi votimeve, opozita Celularët, SMS-të dhe Kodi Moral!?... e bojkoton »11 Nga Fitim Zekthi Vetëdjegia dhe e pamoralshmja »11 Bota Parlamentarët votojnë anëtarët e rinj të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Paragjykimi i procesit nis që në garën me votim të fshehtë. Prapaskenat e mbështetjes së kandidaturave politike »2 Siria përplas Turqinë me Rusinë »9 Studimet Master Part-Time, kuotat sipas degëve dhe tarifa që do paguhet »4


Metropol 12 tetor, karburantet, te perndjekurit

Related publications