Issuu on Google+

гратис филц ц с упер 1099 с упер цена 329 ена ден. Килим Contempo ден. 120х170см, 100% полипропилен, височина на велур ref. 830985 7мм, различни бои и дезени 1699 ден. - 160х230см на м2 ref. 830799 ЛАМИНАТ е, 382мм , 2,96м²/пакувањ дебелина 7мм, 195Х1 563 785 ref. о декор бор сакрамент с упер 4999 супер цена 499 КАЛОРИФЕР ден. www.mr-bricolage.mk цена 2000W, 2 степени, термостат, заштита од прегревање, индикаторна ламба ref. 924734 Бојлер GCV TESY 80л., моќност на греач 2KW Гаранција 3 години ref. 891011 од 7 до 26 ноември 2012 г. ден.


Mr Bricolage

Related publications