Issuu on Google+

Bota e Re GAZETË STUDENTORE E UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS VITI XXXVIII, NUMËR SPECIAL, 17 SHKURT 2009 Fal as! Gëzim QERIMI ADEM JASHARI SIMBOLI I PAVARËSISË Akad. Esat STAVILECI NË NJËVJETORIN E PAVARËSISË SHTETI ENDE NË "KËMBË TË HUAJA" DEKLARATA E PAVARËSISË SË KOSOVËS Arben MUHAMETI SHTETET QË KANË NJOHUR REPUBLIKËN E KOSOVËS Besa DRENICA NË KËRKIM TË DIJES DHE TË LIRISË Intervistë me Kryetarin e Parlamentit të Studentëve, Mergim Lushtakun Lushtaku: Ne patëm fatin që pritëm Ditën e Pavarësisë


Bota e Re - numër special për Pavarësinë e Kosovës

Related publications